A Wheelman készítői utálják a Playstation 3-at

  • Írta: Daks
  • 2009. február 27.
  • Hardver
Link másolása
Sok a gond a The Wheelman körül, Vin Diesel legújabb játékának készítői legutóbb például csúnyán lehordták a PS3-at, amiért nehéz rá fejleszteni.
Sok a gond a The Wheelman körül, Vin Diesel legújabb játékának készítői legutóbb például csúnyán lehordták a PS3-at, amiért nehéz rá fejleszteni.

A Midway Austin csapat executive producere, Shaun Himmerick tegnap az Xbox Life Podcastben adott interjút, ahol megkérdezték tőle, hogy melyik nagy konzolra jobb játékot fejleszteni. Az úriember válasza a következő volt: "The politically incorrect answer is that the PS3 is a huge pain in the ass" - vagyis a Sony konzolja olyan szerinte, mint egy nagy fájdalom a hátsónkban. És akkor még én fogalmaztam szebben.

A későbbi kifejtésben elmondta, hogy az Xbox sokban hasonlít a PC-re, ezért könnyű programozni rá, a Playstation 3-ban ezzel szemben teljesen más folyamatok vannak, a csapat pedig ezért sokat is kínlódik vele. A gondokat persze megértjük, de azért mégsem illik ilyet mondani kedves Himmerick, szégyelje magát!
34.
34.
Gael
34:Mr Harrison mondott ezen kivul meg par erdekes dolgot,azutan szepen le is koptattak a Sony-tol
33.
33.
Én azért sok sikert kívánok a PS3-as verzíóhoz! Menni fog fiúk!!!
32.
32.
thomee84
ég és föld a kettő, ez a jó benne, én nem új pc-t akartam venni hanem egy konzolt.. ha valaki pc fejlesztést akar akkor csinálja csak azokra a gépekre. én konzolra való játékokkal akarok játszani nem holmi pc átiratokkal amit a fejlesztői nehézségek és lustaságok miatt még jól se sikerül általában átírni.
31.
31.
ferrari123
34:1-2 dologban teny h hasonlit,de ed es fold a ketto.
30.
30.
Dcrysis02
32:Nem-e?Még maga a Sony WW Studios elnöke mondta hogy az a céljuk hogy lecseréljék a számítógépeket PS-re.A vak is látja hogy egyre hasonlítanak a számítógépekre a konzolok.

"Úgy hisszük a PS3 lesz az a hely ahol a felhasználóink játszhatnak,filmet nézhetnek,böngészhetnek a weben,és más(otthoni)számítógépek által biztosított munkát is eltudnak végezni.A Paystation 3 egy számítógép.Nem kell nekünk a PC."-mondta Harrison

Valóban nem arra pályáztak hogy egy számítógép legyen.*rolls eyes*

29.
29.
G Logan
Na ezért mondtam hogy a Amcsik nyomorultak, a Japán programozokhoz képest mivel ök ps-re és box-ra is fejlesztenek nyavajgás és eltérés nélkül.
28.
28.
Gael
latom itt tobbeknek alapbol teves elkepzelese van a dologrol.A Sony konzolja nem a Microsoft termeke,es nem is PC.Egy teljesen mas felepitesu sztori.A Sony nem kurta el,hogy az o konzoljukra nehezebb fejleszteni,hanem a fejlesztok nincsennek elegge versenybe kenyszeritve.Azt mondjak nekunk,a fogyasztonak,hogy azert nem eroltetik a PS3 fejleszteseket,mert dragak a tobbi platformhoz viszonyitva,meg relative bonyulultabb.Ok,ezt ertem,de megis ki a faszt erdekel,hogy ezek a lusta agyu szarhaziak itt sirnak?Engem nem.Ugy adjak elo magukat,hogy nekik kenyelmesebb legyen,relative tobb penzt hozzon.A jatekok kokemeny aron futnak,es ezert meg meg sem akarnak dolgozni?Akkor menjenek el utepitonek,meglatjuk par het utan mit is fognak a PS3 programozasarol gondolni.En itt vagyok,penz a zsebembe,es varom a jo kis jatekokat,minden minosegi darabert hajlando leszek fizetni,ha meg a melyen tisztelt fejleszto urak nem tudnak eloallni egy nivos jatekkal,mert bizony kevesnek bizonyultak a megmerettetesnel,akkor szegyenkezve kussoljonak,vagy valljak be,hogy kevesek,nem leplezzek szar szovegekkel a sajat hianyossagaikat.
27.
27.
dentaku
meg kell tanulni rá fejleszteni kedves Himmerick vagy ne fogjon bele vagy adják ki olyannak a melót aki vágja. Én sem mentem matektanárnak mer hülye vagyok hozzá
26.
26.
Dcrysis02
28:Mer ő Bobby és neki mindíg igaza van.
25.
25.
boda1995
Mennyenek a jo kurva a....................

23.
23.
Doc.
17:hát szép egyik platformon se lesz :P
22.
22.
HomoLudens
25#Hasonlót mondott faterom is: Az orvosi nem nehezebb mint a cukrászat csak más :)
21.
21.
Well
nem nehezebb csak "más"
20.
20.
felegyi
Az tényleg igaz hogy nem egy fejlesztőcsapat panaszkodott e-miatt! az meg már nem a fejlesztők hibája hogy nehéz rá programot írni, a Sony kúrta el...
19.
19.
Krekk
Hát több felől hallottam én is, hogy nehezebb programozni ps3ra, de hogy ilyen szintű "fájdalomról" tegyenek tanúbizonyságot mint ez az úriember, arra még nem volt példa. Szerintem először meg kellene tanulniuk normálisan, mai szintnek megfelelően programozni, mielőtt egy bonyolultabb dologba fognak. Olyan mintha nem menne tökéletesen nekem a bringázás, de azért már gyakorlom, hogy hogy kell egy kézzel menni..... Mert lássuk be, elég randa (és finoman fejeztem ki magam) lesz ez a játék....
18.
18.
ferrari123
Eddig is tudtuk h nehezebb ra fejleszteni.
17.
17.
Zsohi
Ps3on nehéz programozni a cell-t de a gpu-t azt nagyon könnyen tudják mert az nagyon hasonlit a mostani pcs kártyákra

Xbox360on meg forditva CPU-t könnyü programozni de ott meg a gpuval szoktak kicsit meg küzdeni de még igy is sokal egyzserübb a fejlesztés boxra. De meg ha UE3 motort használnának akkor sokal könnyebb dolguk lenne. (milyen motor használnak? :P)
16.
16.
Gael
Aki ert hozza,az nem szidja,aki meg csak most kiserletezik,az szidja.Most tanulom az Adobe CS4-et.Amig el nem kezdtem tanulni,addig mast hasznaltam,de most ezt kell.En is irhatnam,hogy az uj CS bizony fajdalom a seggemben(ami angolban egyszeruen a kellemetlen szo szlengje)mert ugyan tobb mindent tudok vele csinalni,de eltart egesz delutan,mire jol kipofozok par kepet.
15.
15.
klemid
Hát igen a fejlettebb technológiának ára van.:DAmugy azért nehéz nekik mert gondolom ez a cég aki fejleszti még nemsok játékot fejlesztett PS3-ra és mivel PC-re már régen fejlesztenek játékokat és a BOX-ra fejlesztés hasonló a PC-jére igy gondolom az könnyebb nekik.A PS3 meg Új és Más!
14.
14.
kankadi
jahh... amugy meg szebb egy csöppnyit ps3on a játék, de ez a wheelmen x360on és pc-n se lesz szép... én meg ezért hordom le őket h még a stuntmen ignitionnak is szebb grafikája van, mint ennek a wheeelmennek...
13.
13.
HomoLudens
Ezt már a kezdetek óta tudjuk, hogy nehezebb ráfejleszteni ez még egyáltalán nem azt jelenti hogy rosszabb is a végeredmény (ahogy látjuk nem és ahogy az exkluzívoknál látjuk nagyon nem :) ) biztos mindenki megjárta ezt az utat aki PS-re és boxra is fejlesztett és nem sírt a szájuk.
12.
12.
laca009
xD persze mivel xboxra könnyebb mert fos video enginet tehetnek bele és a ps3-ba meg sokkal több efektet meg sokkal nagyobb felbontásu skineket kell rakiniuk meg kikell használni a blu-ray nyujtotta tár helyet...
10.
10.
Dcrysis02
10:Ja és szerinted van külön konzol felépítés?Mit mondták a PS3-ra "The Playstation 3 will replace the PC" vagyis a PS3 majd lecseréli a PC-t.Egyre jobban hasonlítanak a konzolok a számítógépekre,és még a fejlesztők is erre pályáznak,hogy olyan legyen a felépítése.
9.
9.
Dcrysis02
7:Pain Kojima alapban a PS3-ra fejlesztett meg gondolom több ember,és több tapasztalattal könnyebb.A CAPCOM meg az MT FrameWork motort használja ami annyit tesz ki hogy PC-n fejlesztik a játékot és úgy portolják át konzolokra.(DMC4,RE5,Dead Rising,Lost Planet)Különben úgy hiszem az osztott RAM miatt nehezebb kihasználni a PS3 erőforrásait.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...