Windows XP Service Pack 2 Letöltés!

  • Írta: Myko Alto
  • 2004. augusztus 13.
  • Letöltés
Link másolása

Végre valahára megszereztem a rendes, végleges Service Pack 2-t a Microsoft Windows XP operációs rendszerhez. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miket is tartalmaz a csomag, hiszem az utóbbi időkben rengeteg hír foglalkozott már vele, így most már csak annyi a dolgotok, hogy letöltitek és installáljátok! A filehoz a főoldalon lévő letöltések részlegből juthattok hozzá!

20.
20.
poci16
jah léci valaki segítsen hogy kell letölteni !
19.
19.
BPetya
Hol van az a letöltések részleg? Kérlek gyorsan válaszoljatok mert már csak 3 napom van és nem akarom megint újratelepíteni.



segítsetek kérlek!!!!!!!!!
18.
18.
fullman
Valamit le akarok tölteni és nem találok oda??? Azt mondja hogy a letöltések részletbe van az Ps2 ??? de hol????? hol a letöltések részleg????

Segítsetek!!!!!
17.
17.
fallerviktor
hogy a francba lehet innen bármit is letölteni oké hogy tök jo cuccok vannak itt de egyiket sem lehet letölteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



HOGY KELL LETÖLTENI INNEN?????????
16.
16.
Malfoy
szóval ha a gépre "ügyeskedett" sp1-re sikerül felnyomni sp2-t,akkor ugyanúgy lehet majd xp automatikus frissítéseket használni???lehet hogy baromság a kérdés,de volt már erről szó többször is és ha tényleg letiltja a warez sp2 az updatert,akkor meg nagyot fogunk szivni mindannyian...
15.
15.
BeneJoe
Egy kéréds:ha magyar nyelvű az XP-m akkor ezt a verziót felejtsem is el?
14.
14.
Myko Alto
Bezonyám, szóval tessék csak szépen leszedni mindenkinek! :)
13.
13.
Avium
Malfoy pont azt irtak h az SP2 mar elerheto lesz mindenkinek pont azert mert hatalmas mennyisegu nem eredeti szeria szamos XP fut de ha ezek nem updtaelodnek azzal a tobbi Win vedelmet rontjak
12.
12.
Myko Alto
Nem kell ilyentől tartani Malfy komám...
11.
11.
Shifty
10.
10.
Myko Alto
Nekem Microsoft Windows XP Professional Int. SP1 Corporate Edition van és ezzel csodálatosan megy az SP2.
9.
9.
Malfoy
na ez jó érthetetlenre sikerült az előbb..:DDDszóval hallottam olyan hirreket hogy mostantol csak az sp2-esek tudják frissíteni az xp-t,mondjuk arra kiváncsi vagyok hogy feltört sp2-vel letiltja e majd magát az updater .....
8.
8.
Malfoy
egy gyors kérdés:hamis xp-vel megy a cucc?hallottam olyan hireket miszerint mostantol csak az tudja frissíteni az updaterrel az xp-t,magyarul akinrk másoltban van meg az oprendszer az mostantól teljesen védtelen az újabb "xp-s"vírusokkal szemben...
7.
7.
Myko Alto
Igen, én feltettem... dobtam egy clean install-t, azaz format c: paranccsal indítottam, oszt így felpakoltam. Az eddigi tapasztalatom az az, hogy egész jó lett a cuccos, megy a masinám tőle mint atomszerkezet!
6.
6.
badguy
nem úgy van, hogy minél áptudétebb a jelenlegi dózered annál kevesebbet kell frissítenie az SP2nek? vagyis ha jókisfiú módjára rendszeresen frissítettél akkor kb 70mb-nyi az új dolog, míg ha lusta disznó voltál akkor leszedi mind a kéccázakárhánymegát. egyébként feltette már vki?
5.
5.
Avium
Felesleges azon vitazni h ki olt meg kit...
4.
4.
Shifty
Én nem is azt mondtam hogy lesz másik!!! HANEM HOGY AZ AZOKNAK EZ MEG INKÁBB AZOKNAK készült!!!
Mellesleg már napok óta elérhető:PPP
3.
3.
Myko Alto
Jah, egyébként meg annyi a különbség, hogy "akkor juthatnak hozzá" az egyéni felhasználók, nem lesz másik SP2, csak ez!
2.
2.
Myko Alto
Ez egy teljes, full verzió, engem nem érdekelnek ilyen lájtos vackok!
1.
1.
Shifty
Hmm ez fura!! A végleges személyi felhasználóknak csak aug 25-én kerül fel a win update oldalára míg ami most elérhető, azt a nagyobb felhasználóknak ajánlják, mellesleg a jelenleg elérhető sokkal több helyet is foglal, mint a majd aug végén kikerülkő másik verzió...sztem baromság most letölteni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...