Friss képek Lara Croft következő kalandjáról

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 2.
  • Videó
Link másolása
Alig jelent meg a Tomb Raider: Underworld, a készítők ígéreteikhez híven hamarosan kiadják a folytatást, amely a Lara's Shadow címet viseli.
Alig jelent meg a Tomb Raider: Underworld, a készítők ígéreteikhez híven hamarosan kiadják a folytatást, amely a Lara's Shadow címet viseli.


Bár a második DLC-nek egyelőre csupán a megjelenési dátumát - március 10-e - ismerjük, az első képek már megtekinthetők róla. A játékmenetet érintő változásokról és az új helyszínekről egyelőre nincs érdemi információnk, noha a képek és a Lara's Shadow elnevezés azért ad lehetőséget a találgatásra. A DLC egyébként a Beneath the Ashes-hez hasonlóan kizárólag Xbox 360-ra fog megjelenni.

14.
14.
NereusLaceee
ÉS úgyegyébként cuzamme kapják be!

Kifejezetten díjaznám ha átportolnák PC-re is eccer.
12.
12.
Mathia$
9: Már most is minden letölthető XXXDDD
12.
12.
Mathia$
De remélem inkább normálisan jönnek ki majd a gammák
11.
11.
OldM4n
Kiváló! Az Underworld is zseniális volt, de miért ilyen elképesztően csúnyák az UW printscreenek????? Csak egy MX400-at találtatok??? Azon nem megy jól, de ha megkapja a szükséges VGA-t...



Azt meg úgysem merik megtenni, hogy ne legyen PC-re.
9.
9.
Ca$h
A Tomb Raider konzolos változatai mindig is forradalmiak voltak. Például az Anniversary volt az első játék boxon, amit DLC-ként is meg lehetett venni, nem csak dobozos változatban. Csak így tovább srácok, királyok vagytok... ;) Lara's Shadowt meg várom mint a messiást, a Beneath the Ashes kissé rövidke élményt nyújtott végtelen étvágyamnak... bár az arany bikini sokat javított ezen! =)))
8.
8.
ragaszkodnak a pénzükhöz a tisztelt készítők, ezért dlc :)

nagyon úgy fest, hogy ez be is jön; lehetséges, hogy 5 év múlva a következő generációs konzolokra már minden csak letölthető lesz :D
7.
7.
Mathia$
Ez csak egy dlc lesz???
6.
6.
driftking15
Basszák meg ha nem lesz PC-re.Imádom az összes részét,szánalmas,hogy nem tudják elkészíteni PC-re.Nyalják ki !
4.
4.
Vistaboy
Inkább csinálják a következő részt, ami PC-re is lesz, mint mostantól csak ezekre az XBOX-exkluzív DLC-kkel foglalkozzanak!
3.
3.
ATi0021
Pc-n is újra kalandozhatna Lara. :)
2.
2.
tjames
Jól látom a 3-as képen kintvan a bugyingója? Mercedeszjelet formál majd a seggén? :) Egyre jobb.....lesz még itt Nude Raider :)
1.
1.
szada95
én mindig imátam a tomb raider sorozatot de az underwordtöl nem voltam elszálva
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...