Szeptemberben jön a The Beatles: Rock Band

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Harmonix bejelentette, hogy a gombafejű zenekar főszereplésével készülő The Beatles: Rock Band szeptember kilencedikén kerül a boltok polcaira.
A Harmonix bejelentette, hogy a gombafejű zenekar főszereplésével készülő The Beatles: Rock Band szeptember kilencedikén kerül a boltok polcaira.

Bár a PS3-ra, X360-ra és Wii-re érkező játékról egy darab képet nem láttunk még, az információk szép lassan szivárognak vele kapcsolatban. Legutóbb a dátum mellett kiderült az árazás is: a játék kapható lesz magában a megszokott hatvan dolláros áron, de eredeti hangszerek alapján készült műanyag gitárral és más hangszerekkel érkező kiszerelés is lesz 250 zöldhasúért. Magukat a gitárokat 100 dollárért vesztegetik majd. A bejelentés szerint lesznek különleges előrendelési akciók is, ezekről viszont még nem tudni semmi konkrétat.
9.
9.
Moldren
Guitar Hero: Hungaria nem lesz?
8.
8.
monsoon
:) egy szóval nem mondtam hogy ma nincsenek jó előadők. itthon quimby, ákos, külföldön akiket írtam és még sorolhatnám igaz külföldieket akik tényleg jók itthon egyáltalán nem mutatnak okokból kifolyólag. ha valakit érdekel nézegesse, ezek jók. Matt costa, mason jennings, the dodos, jack johnson, wilco, sean lennon, sigur rós, radiohead, neil halstead, husky rescue, Donavon Frankenreiter, Fink, ésatöbbi ésatöbbi
7.
7.
ACDC 4ever
9: jólvann meglássuk mekkora lesz a szád XDXD
6.
6.
ACDC 4ever
6:igazad van teljesen egyet értek veled. Ezek a mai

seggdugaszok mint pl márk meg ezek a senkik, leszólják

pl nagy Ferót pedig hatszor többet letett az asztalra

zeneileg mint ők valaha is fognak. Nagy hulladék ez a mai

zenei felhozatal be kell vallani.

7:csöndbe legyél mer igaza van :D.
5.
5.
monsoon
én csak azt nem értem hogy miért a felnőttekre amikor a betlesnek az összes száma veri a mostani futtatott senkiket, és john lennon számai perdig még hetvan év mulva is olyanok lesznek hogy meghallgatom vannak olyanok akik tegnap irták a számot de ma sem hallgatom már meg, sőt nem is ismerem őket. persze aki zeneileg teljesen képzetlen és angolul sem tud hogy értse a szövegeket, és annyi fantáziája sincs hogy elképzeljen a dalokra valamit arra tényleg ne lesz hatással. és akkor tényleg több felnőttre lesz hatással mert akkor amikor ők voltak fiatalok még voltak ilyen együttesesk akik értettek is a zenéhez nem csak a kamu zenéléshez meg a zenélni nem tudással szereznek hallgatókat. aki azt hiszi hogy hülyeséget beszélek hallgasson egy kicsit mondjuk beatlest, john lennont, jack johnsont, sean lennont majd ezek után egy anti fitness clubot meg tokio hotelt meg prodigyt, marilin mansont. egy kicsit belegondolva rá lehet jönni hogy melyik csoport volt az aki kezébevett egy hangszert tizenöt évesen és öröm volt hallgatni, és melyik csoport volt az akik a kezébe vett egy hangszert és a második mozdulattal eltörte. nem a legjobb példa. de körülbelül.
3.
3.
Gael
ez LoL ahogy van.A Beatles pont a huzos gitartemairol volt hires.GH:Chill Edition
2.
2.
n_csacsi
nem igaz...a '80-as évek legjobb együttesének játékát nem dobják ki pc-re?????? :O ez szomorú :(
1.
1.
Mathia$
Szerintem ennek inkább a felnőttebb generációra lesz hatása nem ránk.. na mek filmezni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...