San Andreas: A kosárlabda titkai

  • Írta: Shifty
  • 2004. augusztus 14.
  • Képek
Link másolása

A Rockstar North újabb szépségekkel lepte meg a nagyérdeműt a most készülő GTA: San Andreas-ból, mely egyelőre csakis PS2-re jelenik meg. Azért nekünk PC-nek sem kell aggódni, mert remélhetőleg majd mi is a kezünk közé vehetjük eme gyöngyszemet, igaz talán a PS2 megjelenést követő 6. hónapban, vagy talán később? Na jó nem akarok én itt vészmadárkodni a lényeg most az, hogy újabb krémek láttak napvilágot a San Andreasból, mely számos újdonsággal szolgál majd.

 

Itt az új grafika, aztán temrészetesen új környezet, fejlődött az AI is, amit majd legjobban a rendőrök viselkedésén tapasztalhatunk majd meg, de a civil egyének is foggal-körömmel ragaszkodni fognak értéktárgyaikhoz így nem lesz oly könnyű lopkodni. Aztán ugye az étkezési szokásaink is befolyásolják majd a játékmenetet, hiszen ha nem járunk kondizni elhízunk és a rendőrök könnyebben kapnak el és még sorolhatnám naphosszat az újításokat, de minek lőjem lesz összes poént?

 

 

2.
2.
Shifty
Hmm a gettóban nem a fehérek vannak túlsúlyban:D
1.
1.
badguy
mi ez, a Boyz n' the Hood, hogy csupa csoki figura szerepel állandóan a képeken? remélem akkor legalább benne lesz a Pras és. Mya által előadott: Ghetto Superstar! c. nóta :DD ---- a címről egyébként a jobb sorsra érdemes Snake Plisken jutott eszembe amint L.A.-ben kosarazik... lehetne egy olyan feladat is benne. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...