Idén már nem jelenik meg a Rage

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Az id Software egyik fejese, Todd Hollenshead elárulta, hogy az idei esztendőben nem jelenik meg a Rage, csak a következő évben számíthatunk rá.
Az id Software egyik fejese, Todd Hollenshead elárulta, hogy az idei esztendőben nem jelenik meg a Rage, csak a következő évben számíthatunk rá.


A játék egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol egy meteor kipusztította a Föld lakosságának nagy részét. A Rage alatt az id Software által fejlesztett Tech5 motor dübörög majd, ám sajnos a megjelenésre még várnunk kell. Az idei esztendőben nem fog megjelenni a játék, így csak valamikor a következő esztendő folyamán kerülhet a boltok polcaira.

Érdekel milyen lesz a Rage?
Olvasd el előzetesünket itt, a GK-n!
22.
22.
ptogamer
Ennek lesz egy brutal gepigenye szerintem az ujj motor miatt!
21.
21.
NereusLaceee
Plusz a játék megjelenés kitolások nem csak azért vannak mert lusták a dolgozók, hanem mert szinte mindenhol kevesebben vannak mint eredetileg, plusz biztos ebben a szakmában is vannak olyan papírmunkás egyeztetős ügyek mint "nálunk" és a kész munkát kell elfogadtatni a hatóságokkal, stb stb.



Az hogy valami csúszik, nem feltétlenül lustaság, lehet annak sok más oka is, pl: marketing. Vásárlói indexek, szezonok, más játékok megelőzése, vagy épp azok elcsendesedésének kivárása és a "nagy dobbantás".
20.
20.
NereusLaceee
SamS ... hát ha több időt fordítanak akkor még jövőre is nagy siker lehet.

Sőt! Talán nagyobb siker mint ha idén adnák ki.

Szóval ne búsulj :) :D
19.
19.
maxxtro
vártam.... nagyon komoly game lesz:P
18.
18.
SamS
mekkora szívás :( pedig tuti nagy siker lett volna :)
17.
17.
Rabit Wars
Várható volt mostanába ellég sűrün tolják el a GYÍK játék fejlesztők a gameknek a megjelenését sajnos mire jó ez lustág dolgozni és nincs kész időre mostanság ez van a legtöbb játéknál ami kicsit is jónak tűnik =)
15.
15.
OldM4n
Ugyan már, gyerekek, ez csak egy bő fél év csúszás. Ekkora projektnél szinte természetes, hogy közbejön valami amire nem számítottak. Szerintem simán belefér egy kis csúszás. Carmack bácsi (feltéve ha kiengedik a Naplemente nyugdíjasotthonból a fejlesztés idejére) nagyon ért az optimalizációhoz, nem kell majd a Gef10000 kártya hozzá. Türelem, Rage-et terem: WHEN IT'S DONE!!!! :)))))))
14.
14.
okeydokey
legalább lesz idő új vga-ra gyűjteni
13.
13.
Optimus Prime
Az id túl régi, túl nagy és túl sikeres cég. Nem hiszem, hogy eldobnának egy új címet, ami ráadásul a legújabb grafikus motorjukra épül. De ha övőre jön, csak az a kívánságom ne Geforce 10000 kártyán fusson csak. :)
12.
12.
SGT_PETER
Kár pedig én vártam ezt a gamet :(
11.
11.
felegyi
5# Igaz hogy mostanság vannak olyan projektek amik a süllyesztőben végzik... de azok olyanok is! Az id elég nagy stúdió ahhoz hogy ne menjen csődbe egyhamar. Ha meg is kellene válniuk egyik alkotástól, az tuti hogy nem ez a gyöngyszem lesz (túl sok energiát és pénzt fordítottak már bele)!
10.
10.
ZeWa
5#: Az EA és az Id készíiti igy bizrtos meg fog jeleni. Szerintem egyébként még meg jelenhet ebben az évben:)
9.
9.
Gael
Johnny boy megmondta,hogy ha az MS azt akarja,hogy minden platformon ugyanolyan legyen(ertsd eleget fizet erte),akkor szerenyebbre kell keszitsek a jatekot,ami gondolom nem tervezett csuszashoz is vezethet.
6.
6.
Adamoooo77
Hmm, hát ez szomorú hír, de sebaj annál jobb lesz. Amugy valaki világosítson fel, de az id software fejese nem John Carmack?
5.
5.
tjames
#4: Ja. Csak nehogy a válságosdi miatt legyen a csúszda, mert akkor az is lehet hogy nem jövőre csúszik, hanem a süllyesztőbe, mint mostanában annyi címről hallani. Úgyhogy ha mostanában ilyent olvasni, hogy csúszik valami, én nem arra gondolok, hogy több idő kell a fejlesztésre, hanem hogy gondok vannak.
4.
4.
Dcrysis02
3:Azért kisebb különbség van a két játék közt nem gondolod?Míg az Alan Wake-et sokan már Vapourware-nek titulálják,addig a Rage mikor is lett bejelentve?2007?Közel sem annyira régen hogy máris lankadni kezdjünk....
3.
3.
tjames
Lehet hogy jövőre már nem számít akkora durranásnak majd....

Ugyanez van az Alan Wake-kel... már annyit vártam, hogy már nem is várom :)
2.
2.
felegyi
Egyik legjobban várt játék aminek lett volna esélye hogy megjelenjen ebben az évben, de :S...
1.
1.
Mathia$
Pedig ez hatalmas lesz! versenyek meg minden!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...