Új játékon dolgozik a Crytek Budapest is

Link másolása
Nemrég a Crysis: Warhead elnyerte a VES Awards keretében a legjobb grafikáért járó díjat, amely nagyon sokat jelentett a hazai készítőknek...
Nemrég a Crysis: Warhead elnyerte a VES Awards keretében a legjobb grafikáért járó díjat, amely nagyon sokat jelentett a hazai készítőknek...



A "Visual Effects Society" - röviden VES - minden évben díjakkal tünteti ki a kimagaslóan teljesítő filmeket, reklámokat, valamint videó- és számítógépes játékokat egyaránt. A The Dark Knight és a Wall-E mellett a magyar remekmű, a Crysis: Warhead is tündökölhetett, mivel jelölték a legjobb grafikáért járó díjra, amelyet meg is nyert. Ezen alkalomból a Kultúrház ellátogatott a budapesti Crytek stúdióba, hogy elbeszélgessen a magyar fejlesztőkkel, és megtudjuk: mi is kell ahhoz, hogy egy játék olyan legyen, amely megfelel a játékosok elvárásainak. Régóta kering már a pletyka, hogy a budapesti stúdióban egy PSP-s játékon dolgoznak a fejlesztők - mindez csak szóbeszéd, biztosan egyelőre csak egy dolgot tudni: valami készül és "nagyon jó lesz".
21.
21.
koffein
a sok kontrolleres lajos beszarok
20.
20.
Dcrysis02
22:Nincs.Köztudott tény hogy az Xbox360 controllert PC-hez is lehet kapni. :P
19.
19.
boxgamer12
box-ra is van crysis ???? ott box os joy-al nyomja
18.
18.
Petike x
6: Ebben csak az a trükk, hogy úgy kellett "kicsit csiszolni az effekteken", hogy a Crytek már így is a maximumot hozta ki belőle.

Lehet hogy csak 5%-ért felelős a magyar csapat, de az a felső öt százalék volt, ami mindíg a legnehezebb.



Mintha megkérnének hogy a Mona Lisán végezd már el az utolsó simításokat hogy még szebb legyen.
17.
17.
simon 555
Remélem uj crysis-en dolgoznak!

és szerintem ha crysis akkor PC-re gyártnak mert eddig nem volt szo arrol hogy más ra is megjelenne!

mert eddig a crysis PC-exkluziv és remélem az is marad,mert igy is kevés pc exkluziv játék van!
16.
16.
Dcrysis02
17:A Crytek egy egyedülálló cég,és nincsen az EA tulajdonában,ezért az általuk készített játékok nem a megszokott "EA-s játékok".Az EA csak terjeszti a Crytek játékait.Lesz multiplatform játék a Crytektől,lehet handheld játék is lesz,az elejétől fogva mondták hogy akarnak fejleszteni konzolokra,a PC-t csak egy kis előnyben részesítik mivel Cevat-nak(a cég vezetőjének)az a kedvenc platformja.
15.
15.
ZeWa
10#: PSP-s far cry-ba ne reménykedj, mivel a far cry jogai az Ubisoftnál vannak, így a Crytek, akik az EA tulajdonában állnak nem hiszem hogy psp-re csinálnának game-t. Amúgy mért PSP-re fejlesztene a Crytek? Inkább a Crysis 2-öt csinálják Profétával, a PSP nem az ő szakmájuk. HA meg nem PC-re gyártanának akkor az a box lenne hiszen az EA játékai ha exkluzívak akkor leginkább x360-ra vannak:)
14.
14.
tommy93
Tapsvihar a CryTek Budapestnek!:) Csak így tovább!
13.
13.
benõmenõ
Most mondjátok hogy hülyeséget mondok de azt megcáfolnám hogy itt lehet először a fákat szétszedni.

A Serious Sam-ban határozottan kilehetett vágni őket meg fell lehetett robbantani stb. (az már más kérdés hogy hogyan is nézett ki :D)
11.
11.
AlexanderHUN
6: akkor sztem még te nem játszotál a warheadel az összes fegyver jármű texturáján finomítotak a robbanások efektjei teljesen átvannak alakítva és meg a magyar szinkron is (ami nem olyan hogy semlegesen felolvasnak egy két mondatot hanem ha van egy tűz harc akkor pl "emelt" hangon beszélnek)
10.
10.
t.roli
Végre egy videó, ami a TV ben ment le, és nem a játékok káros hatásai volt a témája.



Köszi!
8.
8.
Dentis 360
2:Azt csak úgy odaadták neki."csinálunk pár felvételt,addig itt van ez,gyepáld ezerrel!:D
8.
8.
Mathia$
PSP-s crysis vagy far cry lenne mi?

Nem lenne rossz!
7.
7.
laca009
ha már psp akkor jól hangzik :D
6.
6.
Raam989
Szerintem azért ennyire nem nagy szám a Warhead. Csak egy kiegészítő. Már volt egy kész motor, kész textúrák, ők jóformán csak a map editort használták, és hozzátettek némi saját zenét, meg egy kicsit csiszoltak az effekteken. De mindenesetre gratulna nekik, biztos nem lehetett egyszerű meló ez sem.
5.
5.
szab92
Oké igazad van :D közbe rájöttem. Bocsi
4.
4.
Chavez
Kösz a hírt és a vidit is!
3.
3.
fojesz
PC-re is lehet X360 kontrollert kötni.
2.
2.
szab92
Nem is a második része, az meg külön poén volt számomra, hogy ugye a crysis csak pc-s és a csávó ott fogja az x360 kontrollert. :D:D
1.
1.
fojesz
És még George Clooney is megszólal! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...