Online multiplayer móddal bővül a Resident Evil 5

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Idő előtt kiszivárogtak a Capcom tervei, miszerint hamarosan online multiplayer móddal szeretnék bővíteni a Resident Evil ötödik epizódját.
Idő előtt kiszivárogtak a Capcom tervei, miszerint hamarosan online multiplayer móddal szeretnék bővíteni a Resident Evil ötödik epizódját.


A Playstation 3 trófea rendszerének köszönhetően szivárogtak ki a Capcom tervei, ugyanis egy szemfüles felhasználó unalmában belemászott a trófeák áttekintésébe és öt igazán különlegesre lett figyelmes: Slayers, Survivors, Team Slayers, Team Survivors és Versus módokra. Úgy tűnik, hogy a cégnek hiba volt idő előtt beletenni ezeket a trófeákat, de legalább boldogok lehetnek a rajongók, hamarosan egy új szintre emelhetik a Resident Evil 5 által nyújtott élményt.
9.
9.
Slik
Az igaz is szerintem szivas az iranyitasa :/
8.
8.
tjames
# 7: Nem a TPS-ségéval vana baj, olvasd végig mit írtam. Rengeteg online TPS van. A lényeg a mondandóm többi része, kis butus.
7.
7.
Mathia$
2: A MGS is tps, bár az nagyon más tészta :)



Nagyon jó lesz sztem a multi mód
4.
4.
Leon
Ez is egy vaskos drága DLC lesz, a francba. Én nem tudok Store-ról vásárolni, ezért ezt bukta. Azért a Platinum trófeát remélem megadja DLC-s trófeák nélkül.
3.
3.
koffein
ezert jön ebböl a femdobozos vältozat köszi.
2.
2.
tjames
Online TPS lesz? Na ezt hogy csinálják meg a "vagy mész, vagy lősz" irányítással? Mert ez az irányítási mód marha gyökér az online-itáshoz!
1.
1.
laca009
WTF xD ez durva remélem jön pc-re söt biztos:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...