Őshüllőket is irányíthattunk volna az új Turokban

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Kiszivárgott néhány kép és két rövid videó az új generációs Turok folytatásából, amelyet a gazdasági válságra hivatkozva nem fejleszt tovább a Disney.
Kiszivárgott néhány kép és két rövid videó az új generációs Turok folytatásából, amelyet a gazdasági válságra hivatkozva nem fejleszt tovább a Disney.

Persze ne komoly felvételekre számítsatok, csupán a játék menüjét, s néhány beállítását vehetjük szemügyre. Mindez azonban tökéletesen elég ahhoz, hogy el kezdjünk keseregni azon, hogy egyelőre nem lesz folytatása az új Turoknak: az egyik videóból világosan látszik, hogy Turok mellett dinoszauruszokat is irányíthattunk volna - legalábbis az irányítás beállításánál feltűnő címke erre enged következtetni. Az ötlet jópofa, remélhetőleg valamikor megvalósításra kerül. A képeket galériánkban, a videókat pedig az alsó linken találjátok.

Videók a Turok leállított folytatásából

11.
11.
deved97
Mindjárt szörnyet halok áhh ilyet "nagyon jó"! :(
10.
10.
SzajmonTemplar
nekem tetszett a Turok(2008),kicsit konzolos volt a grafika,de összeségében nagyon OK volt,sajnálom,h.nincs folytatás...
9.
9.
OldM4n
Jajaja, tényleg! Az irányítással nekem nem volt bajom, csak sokáig tartott beállítani. De mekkora game volt...
8.
8.
7.

Cerebral Bore volt a neve, igen a kettőben volt :)

Plasma Rifle is ott volt, Razor Wind brutális, nem beszélve a Nuke-ról vagy a Chronoscepter-ről.

Bossok is nagyon jók voltak, elég csak pl a Primagen-re gondolni.

azóta sem sikerült azt a hangulatot visszahozni, amit az első két rész adott. jó, az irányitás béna volt, meg lomha is; de ezektől eltekintve nagyon jó gamma volt.

sajnálom, hogy nem készül folytatás egyenlőre.
7.
7.
OldM4n
Aki veszi a fáradságot, hogy végignézze a galériát, az láthatja, hogy valójában a Turok - 2008-ból vannak a képek. Menüképet meg akármikor összelökök még én is... nem nagy kunszt.



Hitelesség: A DNF-ből valami négy-öt ingame movie létezik 1996 óta. Ja, 2009 van.



Persze, jó volna egy jó kis tocsogós, agyvelődarabka-röptetős dínóvadászat. Mindigis szerettem.. Kedvencem a 2 volt, ahol először alkalmaztak csontváz-alapú modellezést, azaz ki lehetett robbantani a dínókból a husit, csontot, AGYVELŐT (szép ződ' volt) meg mindent. Istenem, mekkorákat undorkodtunk az agyvelő-szívó fegyveren... (emlékszik még valaki erre rajtam kívül?? Talán a háromban volt a fejreröpülő-agyvelőspricceltető puska-kütyü. Királyság volt!)
6.
6.
Harkat
Nekem tetszett az első, dinókat csak késel öltem, ugy élvezetesebb volt.
4.
4.
Mathia$
Nem tudom.. szerintem az első rész egy erőltetett KingKong-Killzone vegyes másolat a második így már jobban hangzott volna.

Kár hogy nem jön.
3.
3.
Slik
2: Egyetértek szörnyen rossz volt az első rész... Pedig mennyire szerettem volna valami dínó hentelős játékot mondjuk mint a King Kong ami nagyon bejött, rohadt jó játék volt... :)
2.
2.
Chavez
Az előző next-gen rész siralmas volt. Inkább ne jöjjön.
1.
1.
JcGross
Úgy emlékszek a réginek is ugyanilyen volt a menüje. Nem tarthatott sokból modolni, hogy berakjanak 1 képet (az első videóban az csak 1 "háttérkép" szerintem) meg 1 új ál menüpontot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...