Fallout 3: The Pitt kedvcsináló érkezett

Megérkezett a legfrissebb videó a következő Fallout 3 DLC-ről, a The Pitt-ről. Hogy milyen lesz? Nézzétek meg a videót és megtudjátok!
Megérkezett a legfrissebb videó a következő Fallout 3 DLC-ről, a The Pitt-ről. Hogy milyen lesz? Nézzétek meg a videót és megtudjátok!


A DLC március 24-én lesz letölthető némi pénzmag fejében az Xbox Live és Games for Windows Live Marketplace-rő, s akkor mindenki belevetheti magát az új kalandokba.
10.
10.
gondolom ez csak ugyanolyan kieg, mint az előző volt, nem?

vagyis nem nagyon tesz hozzá az alap-sztorihoz.

az már tényleg pofátlanság lenne szerintem, ha pluszba folytatnák a sztorit egy dlc-vel...
9.
9.
IceColdKillah
Ez a zombis feeling, a dark-os hangulat, ráadásul egy gyárban... tisztára Riddick EFBB!
8.
8.
LiMiT
7: Nem patch lesz, hanem egy dlc(vagy kieg. nemtudom hirtelen)!! De amúgy már van egy mod ami 30ra vagy akár 40re is emeli. Viszont én nem próbáltam mert olvastam hogy egy két dolgot tönkrevághat a játékban, szal kössz, de nem, kössz.
7.
7.
crytek
Valaki nemtudja mikor jön majd valami patch ami feloldja a max 20-as szintet?
5.
5.
Dcrysis02
4:Mikor kértek patchért pénzt?Mindenhol ezt írod,kíváncsi vagyok már melyik kiadó/cég ennyire gerinctelen hogy egy javításért pénzt kérjen.....kérlek áruld el,mert ez mosz kíváncsivá tett. :S
4.
4.
laca009
... az alapnál semmi se jobb... és szerintem inkább ingyen kéne adni mivel a css-ben is 1000 mapott is ingyen töltessz le.. meg a patcheket is ingyen kapod... ha ennyire pénzért szeretnék adni akkor rakjáják boltba de ugy hogy szószerint egy nagyobb pakkot... pl pitt, operation anchorage és még talán még egy dlc-t egyben.
3.
3.
LiMiT
2.
2.
wildláma
Ez a the Pitt egy börtön lenne?
1.
1.
LINK 18
Jójj van :) de 800 pontná ne legyen több légyszike :) ....Mert akk anyagi csőd xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...