Négymillió Resident Evil 5 került a boltok polcaira

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom túlélő horrora remekül teljesít a pénztáraknál, s már négymillió példány került a boltok polcaira világszerte, ami nem kis szám.
A Capcom túlélő horrora remekül teljesít a pénztáraknál, s már négymillió példány került a boltok polcaira világszerte, ami nem kis szám.

 
A Resident Evil ötödik epizódja sokkal inkább az akció irányába vitte el a sorozatot, ám úgy tűnik, hogy így is hatalmas érdeklődés övezi. A kiadónál ma örömteli hírről számoltak be, ugyanis már négymillió példányt küldtek ki a boltok polcaira a március 5-i megjelenése óta, szóval elég jól fogy a játék. Ezzel egyetemben azt is elmondták, hogy a kipróbálható változat iránt is nagy az érdeklődés, mert nem kevesebb, mint négymillió alkalommal töltötték le világszerte.

Érdekel milyen lett a Resident Evil 5?
Decemberi demóteszt itt, a GK-n!
13.
13.
air 2
A negyedik részt mikor először próbáltam,nem igazán tetszett.De ahogy haladtam a sztoriba,egyre jobban elfogadtam az újításokat.

Az 5 viszont teljesen lehengerelt.Gyönyörű!Bár a célzás még mindíg nem úgy megy ahhogy kéne,és a lőszert is kevésnek találom(de ezek az én hibáim sztem)Kihagyhatatlan.Ha kijön PC-re,gépetfejlesztek!
12.
12.
szerintem jó lett, jó a sztori is.

sok játék közül az utóbbi időben ez tudott a legjobban lekötni. gyorshelyzetek lehetnének mondjuk nehezebbek is, meg lehetne többféle, véresebb halál úgy mint a 4-ben, de nekem igy is tetszik.
11.
11.
baloghkr
Ami már kiment a boltokba aztnyugodtan lehet mondani hogy el is lett adva!
10.
10.
Mathia$
Nekem annyira nem tetszett ráadásul rövid is. a 4 sokkal jobb és hangulatosabb volt
8.
8.
laca009
És mennyi fog elkelni :D
7.
7.
Lachgas
engem valahogy nemfogott meg a játék a 4et én is végig vittem de akkor már vége is volt, nemvolt online multi. játékokat csak olyanokat veszek amik sokáig tartanak és nem olyat amit 5 óra aladt végigviszek max még 1x végigjátszom és félrelökömabsolut geniális ilyen téren szerintem :

ghost recon advanced fighter 21xüen bomba ami a tartóságott illeti mikor minden hétvégén várnak a clan battles@ K2 The Highest --------igazad van teljesen
5.
5.
ZERO88
Szerintem is jó játék! De remélem hogy a következő rész tényleg teljesen más lesz! Nálam ez a játék 8.5 pont!
5.
5.
tyler001
nemtudom... nekem a játék 9,9 re bejött...szoval fullosan :) minden frankó benne :D a kezdés és a vég is..naggyon fless game :D haverral tegnap vittük ki Co-Op-ba!:D ajánlani tudoooom ;)
4.
4.
koffein
3.
3.
Ca$h
felegyi: ma írom a tesztet, szerintem SOS-ben ki lesz rakva! ;)
2.
2.
janos941127
szerintem nagyon jó játék :) főleg coop-ba haveral végig is toltuk :) megéri megvenni..xd (mi nem vettük meg..xd nem akarom részletezni ) de nagyon kis frappáns játék :D ha végigmentek rajta még bőven lessz vele :D mit jáccani :D nagyon klaszz a játék :)
1.
1.
felegyi
Engem jobban érdekelne a teljes játék tesztje:)... remélem még a héten megkapjuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...