Készül a Ninja Gaiden Sigma folytatása

Link másolása
A japán Famitsu magazin/gamerbiblia szerint PS3-on is folytatást kap a népszerű akciósorozat: az új rész a Ninja Gaiden Sigma 2 címet kapta a keresztségben.
A japán Famitsu magazin/gamerbiblia szerint PS3-on is folytatást kap a népszerű akciósorozat: az új rész a Ninja Gaiden Sigma 2 címet kapta a keresztségben.

A fejlesztést ugyanaz a Team Ninja vállalta, aki a sorozat korábbi részei fölött is bábáskodott, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy időközben a csapat vezetője és a saga nextgen atyja, Tomonobu Itagaki távozott a cégtől. A nyíltan PlayStation-ellenes fejlesztő szerint hiba a sorozatot ráerőltetni a Sony gépére, ő maga már az első résszel sem volt megelégedve.

"Elég, ha egymás mellé rakjuk a második részt és a Sigmát: azonnal érezhető a különbség. Hiába van a Sigma nextgen konzolra írva, ha nincs benne semmi fejlődés. Tulajdonképpen már azt sem én csináltam, csak szerették volna meglovagolni a Ninja Gaiden sorozat sikerét."

Ettől függetlenül a játék nagyjából 50 százalékban kész van, ősszel pedig már a boltokba kerül - kibővített tartalommal és PSN támogatással, természetesen.
5.
5.
Mathia$
Inkább a God of War IIIról kapnánk vmit!

4.
4.
Slik
Jóvan hülye vagyok nem kérek választ a kérdésemre :D
3.
3.
Slik
A Ninja Gaiden nem Xbox exlusiv? :O Nem a Microsoft készitette?
2.
2.
janos941127
Ninja Blade!!! az igazi jó játék! meg a gaiden II (de személy szerint Blade a jobb :P )
1.
1.
és hol marad a doa5?

szerintem kicsit jobban várt game lenne, még multiplatformon is mint egy újabb NG.

Itagakit persze kicsapták, de attól még vmit letehetnének az asztalra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...