Tízmillió eladott példánynál tart a Devil May Cry

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom örömmel tudatta a sajtóval, hogy nyolcéves játéksorozatára, a Devil May Cry-ra több mint 10 millióan voltak kíváncsiak világszerte.
A Capcom örömmel tudatta a sajtóval, hogy nyolcéves játéksorozatára, a Devil May Cry-ra több mint 10 millióan voltak kíváncsiak világszerte.



A Street Fighter IV és a Resident Evil 4 sikerei után újabb mérföldkőnek számít a tízmilliós határ átlépése, melynek köszönhetően Dante és Nero kalandjai a Capcom egyik legnépszerűbb játéksorozatává avanzsáltak. A 2001-ben kizárólag PS2-re megjelent első rész eredetileg a Resident Evil 4-nek készült, míg a játékmenetét az Onimusha harcrendszerének egyik hibája inspirálta. Ahhoz képest, hogy ezeket hallva nyugodt lélekkel egy selejtes játékra gondolnánk, a végeredmény tetszett a játékosoknak, s három másik rész is követte az eredetit, a Capcom pedig számos akciófigurát, könyvet és képregényt készíttetett a Devil May Cry alapján. A Devil May Cry 4 már PC-re, PS3-ra és X360-ra jelent meg, s világszerte 2.2 millió példányt adtak el belőle.
14.
14.
CsRicsi2600
#10: Erre sok verzió van.Ugye Neronak elég érdekes a jobb keze.Sokak szerint ehhez is köze van Vergilnek.Olyan verzió is van, hogy Nero, vagy Vergil vagy Dante fia, esetleg egy testvér/féltestvér.Remélem az 5-ben kapunk válaszokat.

Tényleg az egyik legjobb game.Én is eddig csak 3-at meg a 4-et vittem végig de mindkettő nagyon tetszett.Kronológiai sorrend elvileg: 3,1,4,2
13.
13.
IceColdKillah
Ja, nekem is a kedvenceim közé tartozik. Bár eddig csak a 3-al, és a 4-el játszottam. Sőt még a 12 részes anime is meg van! Nagyon remélem hogy erősen gondolkodnak a DMC5-ön!



A DMC4-ben a legjobban azok a jelenetek tetszettek amikor Dante megszerzi a különféle fegyvereit: Pandora; Lucifer; Yamato...
12.
12.
Lachgas
@ Mathia$



-------cod-val ne hasonlisd össze már csak azért mert ego shooter másodszor meg h multi volt mindig is a cod



gratulálok a capcomnak! "UP" :D a legjobb játék már csak a story miadt!
11.
11.
Mathia$
11: Annyit nem másolnak max 12millát
9.
9.
Optimus Prime
Kaszabolós játék sok van, d ilyen stílusosra csak a Capcom tudta megalkotni.



#4: hogy van ez a Nero, Vergil dolog? Én eddig csak a 3-at ismerem.
8.
8.
Mathia$
amikor még nem jött ki a cod5 a Call of Duty-kból összesen 32milliót adtak el :D

Igaz nem lehet összehasonlítani vele

nekem dmckből csak az 1 meg a 4 tetszett

7.
7.
MT Raze
Ja, jó az a DMC!

Amúgy érdekes hogy a karakterek nevei mien ismerősek honnan is... áh, megvan, a világirodalomból. Remélem a DMC 5-be benne lesz Homérosz is (mint ugye Homer :D)
5.
5.
tyler001
mert a legjobb játék :D
4.
4.
felegyi
2# A háromban, meg az egyben is bennevolt :)... az 5.részben valyon ki lesz a másik member?
3.
3.
k_mark93
És a siker hallatán remélem már készül az ötödik rész is:),jó lenne újra kaszabolni:D,zseniális játéksorozat!!!Így tovább CAPCOM!!!
2.
2.
Batri
"melynek köszönhetően Dante és Nero kalandjai"- Nero csak a negyedik részben jelent meg tudomásom szerint...a hármasban Vergil(Dante testvére) volt a másik főszereplő

am grat Capcom, nemcsoda a DMC sorozat az egyik kedvencem^^
1.
1.
felegyi
"kizárólag PS2-re megjelent első rész eredetileg a Resident Evil 4-nek készült, míg a játékmenetét az Onimusha harcrendszerének egyik hibája inspirálta"



Ekkora játékot csak "baleset" folytán lehet kitalálni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...