Multiplatform lehet a Lost Planet 2

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Noha a Dead Rising folytatása már egyszerre érkezik a fő platformokra, a Lost Planet 2 hivatalosan egyelőre csupán Xbox 360-ra fog megjelenni.
Noha a Dead Rising folytatása már egyszerre érkezik a fő platformokra, a Lost Planet 2 hivatalosan egyelőre csupán Xbox 360-ra fog megjelenni.

Ugrás a galériához

Nem véletlen, hogy az Xbox Live-on keresztül mutatták be a játékot, így egyelőre csak bízni tudunk majd benne, hogy a Capcom hasonló üzleti stratégiával készül, mint a Dead Rising esetében. Annyi biztos, hogy hivatalosan X360-exkluzív a játék, viszont Jun Takeuchi producer szerint gondolkodnak a többi - feltehetőleg PC és PS3 - platformon is. A Lost Planet első része csak jókora késéssel tette tiszteletét a Sony konzolján és számítógépen - lehet, hogy a Lost Planet 2-re is várni kényszerülnek a többiek?

13.
13.
Dcrysis02
13:De ha már csak egy másik platformra kijön máris nem exkluzív cím. :P
12.
12.
Mathia$
9: Igen kijött de csak késve, és arról volt szó hogy ez nem jön ps3ra

SZvssz
11.
11.
watto
az mondjuk elég gáz ha azért veszel boxot mert egy jó játékot exkluzívként jeletnenek be rá... és ha megjelenik a többi konzolra is akkor mivan? semmi.. szerintem a minőséget nem befolyásolja olyan nagy mértékben
10.
10.
Dcrysis02
10:Igen,az.Szinte 80% hogy kijön mert az MT FrameWork motort használták a játék elkészítéséhez,és mert mint mondtam "minden fejlesztés alatt álló,nagyobb cím multiplatform játéknak készül" bejelentés sem csak dísznek van.Igen,mi szopjuk meg a konzolos háború miatt.Nemcsak a konzolos felhasználók hanem a személyi számítógéppel rendelkezők is.Egy eleve nem Xbox360 exkluzív címet Xbox360 exkluzívként hirdetnek be hogy többen vegyék a konzolt,míg minket itt hülyítenek...sőt a játék leleplezése után majdnem egy hónappal le sem tagadják hogy multiplatform cím lesz....mi értelme volt akkor hogy Xbox360 exkluzívként jelentették be?Pénz,pénz,vegyék azt a mocskos konzolt,aztán ha leesnek az eladások bejelentik másik platformra is....
9.
9.
kei
3:



Ne mondj már csacsiságokat. Pont a felhasználók nem szívják meg. A PS2-nek olyan nagy nevei voltak, hogy az ms bekeményített és kőkeményen tolta a Halo 3-at. Mivel volt Halo 3 így a Sony bajban volt és kőkeményen tolta a Killzone 2-t.

Pillanatnyilag ott állunk, hogy ha ma bemegy valaki a boltba, akármelyik konzolt is viszi haza, biztos lehet benne, hogy talál pár exkluzív nevet a gépére, ami megéri az árát.



Ez neked megszívás? Ha igen, akkor remélem, jó sokszor szopatnak még minket.
8.
8.
Batri
a Lost Planet nem box exkluziv...az első rész kijött PC-re és PS3-ra is...a Capcom-nak nemszokása exkluziv cimeket késziteni
7.
7.
Mathia$
Na ezzel a box elvesztett még1 exkluzív címet , de nembaj majd jön a "killzone gyilkos" játék és örülhettek! :)
6.
6.
OldM4n
Lehet rosszul emlékszem, (korral jár) de az első nem multiplatform volt? Mintha valami öt percet eltöltött volna a gépemen egy ilyen nevű cucc.. (valami havas, csúnya, lövöldözős übergagyi cucc volt, emlékeim szerint.)
5.
5.
Aramisz93
#1: Erről nincs szó, ugyanis a Lost Planet nem xbox exklúzív. De még csak nem is Microsoft exklúzív. ;)
4.
4.
fojesz
3: Bunkóság ide vagy oda, sajnos a pénz beszél. :(
2.
2.
Dcrysis02
Bírom hogy a Capcom elismerte hogy minden nagyobb címe multiplatform lesz,de még ott ködösítenek ahol tudnak.Szerintem ez,bunkóság,szükségtelen,és félrevezető is.Útálom hogy ebben az átkozott konzolos háborúban mindig a felhasználok szívják meg.RockStar,Capcom,Microsoft már lassan mind egy kutya.
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...