GDC 2009: Szeptemberben érkezik a NFS: Shift

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 23.
  • Megjelenés
Link másolása
A Slightly Mad Studios által fejlesztett Need for Speed: Shift az eddig látott képek alapján nagyon jónak ígérkezik, s a megjelenésre sem kell már sokat várni.
A Slightly Mad Studios által fejlesztett Need for Speed: Shift az eddig látott képek alapján nagyon jónak ígérkezik, s a megjelenésre sem kell már sokat várni.

Ugrás a galériához

A Shift alcímet viselő epizód ígérkezik a sorozat egyik legjobb darabjának, mert az egész játékot megpróbálják a szimulátorok irányába elvinni, s ezt a GT Legends fejlesztői remekül meg is tudják valósítani. A Shift az eddig látott képek alapján jól néz ki, s ha az irányítással is minden rendben lesz, akkor egy új mérföldkőhöz érkezhet a sorozat. A minap bejelentette az Electronic Arts, hogy a játék megjelenése az idei esztendő szeptemberében, pontosabban 17-én esedékes Európa-szerte.
17.
17.
-Gabex-
NFS? Tudja valaki számolni, hogy ez hányadik része? Ha ez is olyan lesz, mint a többi (megjegyzem volt azért pár rész, ami tényleg odavágott), akkor semmi újdonság nincs az egészben a "csilli villi" grafon kívül. Amúgy az olyanokat nem szeretem, ahol 400-al nekimész a falnak, és a kocsinak még egy molekulája sem sérül meg.
16.
16.
de2jay
Mintha a Racedriver Grid lenne még jobban megcsinálva... a videó alapján kommenteztem.
13.
13.
tjames
#16: Azt ugye tudod, hogy nem egy éve fejlesztik...
12.
12.
amd33
Fos lesz az egész megint egy összedobott szar lesz 1 év alatt nem lehet jó gamet összedobni köcsög ea-nek meg ssak a pénz kell ,mert sajnos igy is megveszik a gamet....
11.
11.
NereusLaceee
Én pedig szeretnék a préri közepén, hegyek között, autópályákon, kisvárosok főutcáin át, tengerpartok fényében autókázni, csilli-villi elegáns és sportos járgányokkal.

... ebbe szerintem egy kis szimulátorság belefér.

Mondjuk nem jártatom a számat, én túladtam az innovatív ötleteimen de annyit sem mondtak rá hogy fapapucs
9.
9.
Mathia$
9.
9.
Adam9212
Nyugi emberek. Van egy titkos 4. az EA fejlesztése alatt :) Elvileg az marad az illegális versenyzés mellett! :D
7.
7.
tjames
#7: Hát szerintem sem... az NFS maradjon NFS...persze késő ima ez.. :)

Én cska azt akartam érzékeltetni, hogy nem KELL egyetérteni...csak erősen javallot! :) MUHAHAHAAAA :)

Viszont ha jó emlékszem 3 NFS érkezik majd. Ez a shift ami szim lesz, aztán lesz még egy online-ra specifikálódott is, meg egy tuningos. Jól emlékszem nem? A többiről mi hír?
6.
6.
biolencse
James: Dehogynem kell! A Need for Speed ne legyen már szimulátor. Én a városban akarok száguldozni, tuningolni (utóbbit nem feltétlen), nem pedig versenypályákon autózni. Nem kellene szimulátort csinálni az NFS-ből.
5.
5.
Dcrysis02
1:Szintén.De azért szívesen kipróbálom ezt is.Főleg ha élvezetesnek ígérkezik.De jobb szemmel néznék egy 2010 nyári megjelenésre.Van egy olyan érzésem megint kapkodtak.
3.
3.
Chavez
lesz ebből november :))))
3.
3.
tjames
Bio: Azt KELL mondanod? Dehogy KELL... :)
2.
2.
biolencse
James nem mindig értek veled egyet, de most azt kell mondanom, detto.
1.
1.
tjames
Személy szerint én nem vagyok oda attól hogy a NFS széria megindult az elszimulátorosodás útján. Lehet hogy jó lesz, ezt nem kétlem...de nekem a NFS mindig is árkád marad...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...