GDC 2009: Közeleg a DJ Hero leleplezése

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Activision végre fellőtte a DJ Hero hivatalos honlapját, ahol még semmi konkrét információ sem fogad bennünket, ám hamarosan változni fog a helyzet.
Az Activision végre fellőtte a DJ Hero hivatalos honlapját, ahol még semmi konkrét információ sem fogad bennünket, ám hamarosan változni fog a helyzet.


Azt már eddig is tudtuk, hogy a Guitar Hero sorozat mellett az Activision levédette, sőt be is jelentette már a DJ Hero-t, ám eddig semmi konkrét infók sem volt róla. Úgy tűnik, hogy az idei GDC-n ez a helyzet változni fog, ugyanis ma végre elérhetővé tették a játék honlapját, ahol semmi érdekes infó sem fogad bennünket, ám ez hamarosan megváltozik majd. Kíváncsian várjuk, hogy milyen is lesz a játék.

Érdekel milyen lett a honlap?
Irány a DJ Hero pont kom!
8.
8.
Mathia$
3:belenyugodhatsz hogy hallottam már pár számát és nem tetszett.. és nem csak trance-t játszik szal szvsz.. nekem ez a véleményem ?)
6.
6.
Ra1D3n
6: Lényegében pont ezt szerettem volna mondani, csak a "kivitelezni" szó nem ugrott be hirtelen. A nagy kérdés tehát adott: Hogyan fogják az Activison-ös arcok a dj-zést élethűen a konzoljainkra varázsolni?
5.
5.
Sogi
dj-zek egy ideje, nekem már az nem tiszta, hogy hogyan is akarják az egész játékot kivitelezni? valahogy nemvágom, hogy hogy lehetne ezt játékká csinálni...
4.
4.
Ra1D3n
Amúgy nem azért, de el nem tudom képzelni, hogy hogyan lehet majd játszani kontrolleren a DJ Hero-t(ezt persze csak azért írom mert az összes eddigi Guitar Hero-nal van kontrolleres támogatása), meg úgy konkrétan hogyan kell majd vele játszani? Lövésem sincs, és a spéci kontroller is nagyon érdekelne, hogy vajon milyen lesz(gondolom kisebb dj pult).
3.
3.
Gartman
1: beskatulyázol egy olyan zenészt akinek még egyetlen számát nem hallottad te szerencsétlen

2: bizony,bizoony.. Tiesto Trance-t játszik :]
2.
2.
Famous
Tiesto nem Trance-t játszik?:)
1.
1.
Mathia$
Remélem Tiesto kimarad, utálom a legtöbb technot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...