GDC 2009: Az első NFS: Shift ingame videó

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 23.
  • Videó
Link másolása
Köszönhetően ATi0021 remek forrásainak, végre megtekinthető az első ingame videó a Need for Speed: Shift kapcsán, ami így még érdekesebbnek tűnik.
Köszönhetően ATi0021 remek forrásainak, végre megtekinthető az első ingame videó a Need for Speed: Shift kapcsán, ami így még érdekesebbnek tűnik.


Végre napvilágot látott az első videó is a következő Need for Speed kapcsán, ami a Shift alcímet viseli majd. Ma beszámoltunk róla, hogy szeptember 17-én jelenik meg a játék, addig is vegyétek szemügyre ezt a remek videót, amely az aktuális játékot mutatja be. Meg kell hagyni, nagyon szépnek tűnik.
32.
32.
vuky
A videó korrekt aztán majd meglátjuk:) Sosem szerettem a belső kamera állást de ha ilyen lesz (és elmegy a játék ,a gépemen) akkor megfogom szeretni.A régi autós játékokban belső nézetben a sofőr enyhe kanyaroknál 280Km/h-s sebességnél 90 fokos mozdulatokkal rángatta a kormányt ami nem igazán valósághű.Ez még a Gridbe is így volt.Itt viszont nagyon visszaadja a vezetés élményét belső nézetből.Nekem a most wanted nyújtotta eddig a legjobb játék élményt nekem hiányzik az a arcade játék élmény amit ott megtaláltam.
31.
31.
daw3
Most Wanted óta semmi érdekeset nem láttam a NFS-től...
30.
30.
Balazs0702
Hát én most kezdtem el az Undercovert nem rég. Nekem eddig tetszetős.A munka része egész jó. A graftól elájultam:DEgyedül egy gond van az irányitással.Az arcade-ba megszokott ez ugye.De nem annyira hogy 200nál ha kanyarodok simán veszi néha még túl.Szerintem ez az egyedüli amit elrontottak.Igaz az Underground 1 volt mindenkinek a csoda meg szerintem a porsche 2000 de mint NFS szerintem jó és ajánlom...
29.
29.
-Gabex-
Hát kicsit túllihegett a videó, nagyon azt a benyomást akarják kelteni, hogy ez lesz a legjobb... persze minden videónak ez a lényege, de... ez is olyan tipikus NFS-nek látszik. Amúgy az autó itt sem törhet?
28.
28.
iPot
31# igazad van

Szerintem esélyt kell neki adni, de nem vagyok egyedül azzal, hogy kétkedve fogadom a játékot..szerintem. Már a carbon alatt is rezgett a léc, a pro street egyenesen csalódás volt számomra, igaz az Undercovert még nem próbáltam, de nem sok jót hallok, látok..
27.
27.
need for shit: sh!t xD

azért meglessük amikor kijön majd, nem vagyok annyira rosszmájú, de sokszor pofáraejtettek már a készítők
26.
26.
Makknyusz
engem a tuning nem érdekel, inkább az utcán versenyzést hiányolom egy kicsit, régebben az volt az nfs lényege, de így is lehet zsír, én mindenképpen megveszem
25.
25.
mikinyo
Szerintem is jó játék,de azért nem kellett volna utánozni a GRID-et!!
23.
23.
Mathia$
Kirra! Nekem szinte az összes rész tetszett kivéve carbon, nem tudom mér kell fikázni
21.
21.
HATRED
szép grafó, szimuláció ha ilyen lesz télleg akkor azt mondom oké de én még mindig azon a vélemyénen vagypok hogy kicsit pihentetni kéne a sorozatot nem kiadnai 3 az egy évben... (akármiylen különbözők is)
20.
20.
Krekk
A graf kicsit beadja igy a videó alapján, szóval bizakodok. A hanculat is meglesz sztem, ahogy igy nekem lejön eléggé fogunk anyázni egy-egy elrontott kanyar után:O Remélem ez jó lesz végre és nem kell majd Need for Speed: SHI(f)T-nek csúfolni.....
19.
19.
k_mark93
Manapság a videók nagyon át tudnak verni,amit már tapasztalhattunk ugye...De én most is tiszta lappal kezelem az új részt,és remélem hogy jó lesz...mindenesetre a videó nagyon jó kis hangulatfokozó!(monjuk reklámozásban mindig is jó volt az EA).
17.
17.
ptogamer
Elso nap ennyi hir mi lesz a het vegen?
16.
16.
Daveout
nos én is tjameshez társulnék! a kormány nálam csak akkor válik biztossá ha bemutatják az új F1et!!! mert akkor SHFT, GRID2, DIRT2, F1...ehez már kormány kell! Ráadásúl az ára már a béka segge alatt van...egy játék áráért beszerezhető!
15.
15.
driftking15
Elmondom őszintén,nekem tök mind1 milyen lesz,mert rossz tuti nem lesz,NFS imádó vagyok,mindegyik bejött,szal jó lesz ez is.A sebességérzet meg über :D:D
14.
14.
Tomie7
Hé ez nem is rossz GRID 2-nek :D Am ha ilyen lesz az jó, mert a GRID is bejött és akkor ez is be fog. :) Csak ha ilyen belül nézetes lesz, akkor az nem lesz valami frankó. :S ...na, de mind1 majd még úgy is érkeznek a fejlemények. :-)
13.
13.
Chavez
Tunning nem kell ide, eza grid 2 előestéje. Kop-kopp
12.
12.
tjames
Én egyelőre a Grid-et is kihagytam... Sok volt akkoriban az autós játék. Most viszont a Dirt2-ért, a NFS:S-ért (gyengébbek kedvéért SHIFT) megéri majd beruházni újra egy kormányba :)

Jó a trailer!
10.
10.
Vincenzo
A videó jól néz ki, de ez alapján már nehéz megítélni az NFS-eket...a demóig(remélem lesz) nem merek semmit kijelenteni.
10.
10.
thynice
Ja és csak mellékesen: Ez in-game

Mivel ha megnézitek a videóban ott van 1 kis felirat: Actual Game Footage
9.
9.
thynice
Hát ennek nagyon Grid szaga van. xD

De nem baj!!!

Amúgy a Grid az igen is szimulátor, ami nem szimulátor az a Flatout sorozat meg a Burnout sorozat.
8.
8.
deved97
A video jó de a játék nem tom milyen lessz ha ilyen akko grat az EA nak
7.
7.
Ra1D3n
Amúgy lényegtelen milyenek lesznek az új NFS-ek, mert úgyis lesznek olyanok akiknek sírni fog a szájuk. Vannak akik a régi utcai illegális tuningolósdit sírják vissza, vannak akik az NFS Porsche játékmenetét sírják vissza, vannak akik szimulátorkedvelők, és azoknak pont az NFS Shift lehet a megváltójuk, ha jól sikerül. Szóval teljesen mindegy milyen lesz a játék, sokan lesznek akik nem lesznek vele megelégedve és sokan lesznek akik odalesznek majd érte. Személy szerint nekem ez a video elég tetszetősnek hatott :)
6.
6.
ATi0021
Egy újabb mesteri videó az EAtól. Remélem a játék is nagyon ütős lesz. :D



#2: Én köszönöm, hogy kitettek a hírbe. Amúgy felhívnám figyelmeteket, hogy HD minőségben is meglehet nézni. (Alul ott van a HD lehetőség.) Eredeti YouTubos környezetben még nagyobb lejátszóban is meg lehet nézni.



Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...