GDC 2009: Bemutatták a következő Zelda-játékot

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo tegnap bemutatta a The Legend of Zelda legújabb részét, amely az idei év végén fog megjelenni kizárólag Nintendo DS-re.
A Nintendo tegnap bemutatta a The Legend of Zelda legújabb részét, amely az idei év végén fog megjelenni kizárólag Nintendo DS-re.



A Spirit Tracks bejelentése mellé egy kétperces előzetest is mellékeltek a készítők, amelyet feltétlenül tessék megnézni a lényegi információk átolvasása után. Alapvetően az új rész sokban hasonlít a korábbi DS-es epizódhoz, a Phantom Hourglass-hez, így a fejtörők, a hatalmas főellenfelek és a kötelezően megmentendő hercegnő a Spirit Tracks-ből sem fog hiányozni. Újdonság viszont, hogy Link túladott takaros bárkáján, s ezúttal leginkább a vonatot fogja használni utazásra, amelyet egy életmentő ágyúval is felszereltek készítői - hiába, az ipari forradalom találmányai közel kétszáz után hősünk világát is utolérték. A másik érdekességet már az előzetesben fedezhetjük fel: az egyik fegyverrel irányíthatóvá válnak bizonyos ellenfelek, ez a lehetőség pedig kiválóan alkalmas bizonyos megoldhatatlannak tűnő helyzetek leküzdésére. A The Legend of Zelda: Spirit Tracks az idei év végén jelenik meg.
4.
4.
Dcrysis02
2:Játszottal az Adventure of Linkkel?Azt hogyan lehet megunni? :)
3.
3.
-Gabex-
Ejjj, de kemény:D Tipikus Nintendo game.. xD
2.
2.
Mathia$
Nemértem mit lehet rajta annyira szeretni, én játszottam 2 részével de 5 perc után...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...