GDC 2009: Akciódúsabb lesz a Mass Effect 2

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Ray Muzyka, a Bioware egyik embere a GDC alkalmával elárulta, hogy a nagysikerű Mass Effect folytatása még akciódúsabb lesz, mint elődje.
Ray Muzyka, a Bioware egyik embere a GDC alkalmával elárulta, hogy a nagysikerű Mass Effect folytatása még akciódúsabb lesz, mint elődje.


Az idei GDC-n megannyi dolgot megtudhattunk a Mass Effect folytatásáról, közte új képeket és információkat egyaránt. Ray Muzyka ma elárulta, hogy a játék első része egy RPG volt, ami akcióval volt fűszerezve, a folytatás pedig inkább lesz lövöldözős játék, RPG elemekkel tarkítva. Új nézet is lesz majd, hogy még inkább beleéljük magunkat a kalandokba.Izgalmasan hangzik, már alig várjuk, hogy ismét Shepard parancsnok bőrébe bújva az emberiség megmentésére siessünk.
11.
11.
Necros
Szomorú hír, de remélem, nem viszik túlzásba...
10.
10.
temes69
ne már!!!! ezt is lebutítják majd a 13éves hülyegyerekek szintjére. bekaphatják bioware-ék!!!
9.
9.
Giga0509
8:ez így van! :D én az 1et hamar meguntam...
7.
7.
Elkor
A beszélgetések kihagyása szóba sem jöhet,alapbol mondták hogy fejlesztik a dialogus rendszert.De nekem sem jön be a hir. A korábbi bioware játékokkal ellentétben már a Mass Effect sokkal akcio orientáltabb volt mint rpg. Na most ha azt mondják hogy az volt rpg és ez lesz akcio, akkor nemtom milyen lesz a ME2. Nem azért,a Mass Effect hatalmas játék volt,többször végigtoltam, de én is remélem nem lesz egy Gears of War belöle. Vagy lehet ugy vannak vele hogy aki rpgt akar majd megy játszik Dragon Aget meg SW:TOR-t.:D
6.
6.
ferrari774
Látom nem csak én vagyok úgy vele hogy az első játék úgy volt jó ahogy. De most akkor a beszélgetéseket is kihagyják meg minden? Elég nagyot kockáztat a bioware ebből könnyen lehet egy nagy bukás.
5.
5.
wolf15
Ejj...ez nem jó hír.Nagyon nem :/

Az első rész úgy volt jó,ahogy.Nem jó ötlet szerintem,h a 'lövöldözős' rész fölényben lesz.
4.
4.
norbi155
reméllem hasonló lessz mint az elödje és nem cseszik el a jó kis mass effect hangulatot , de igy is minden tiszteletem a Bioware é :)
3.
3.
Chavez
Hát akkor msot nem lesz korrekt fejlődési rendszer benne? há nehogy már akcióorientált legyen. Ezekszerint dialógus is kevés lesz benne vagy hogy is van ez? :O
2.
2.
SLi
"folytatás pedig inkább lesz lövöldözős játék, RPG elemekkel tarkítva. "

jajj de jó abból úgyis alig van :S

én nagyon szeretem a gow-ot meg a hasonló játékokat de most minek kell mindenkinek ilyeneket fejleszteni?

remélem azért valamit csak kihoznak belőle
1.
1.
K.G.
Francba. Pedig az elsőben pont a kellően mély fejlődés tetszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...