GDC 2009: Véget ért az idei GDC, búcsúzunk

  • Írta: Daks
  • 2009. március 28.
  • Rendezvény
Link másolása
Véget ért az idei Game Developers Conference kiállítás. Az egész hetes rendezvényről élőben tudósítottunk, de most búcsúzunk, ideje pihenni!
Véget ért az idei Game Developers Conference kiállítás. Az egész hetes rendezvényről élőben tudósítottunk, de most búcsúzunk, ideje pihenni!

Megszámlálhatatlanul sok kép, hat raklapnyi videó, előzetesek, beszámolók, érdekességek - összesen 90 hír gyűlt össze 5 nap alatt San Franciscoból, a 2009-es GDC kiállításról. Láttunk sok szép játékot, bejelentették a Max Payne 3-at, a Call of Duty: Modern Warfare 2-t és többek közt a RUSE-t, valamint mozgásba lendült végre a Need for Speed: Shift és a CryEngine 3 is. Duke Nukem nagy sajnálatunkra ezúttal is otthon maradt, csak úgy mint a booth babe csajok nagyja. Fojesz és Ghost kollégámnak ezúton köszönöm az egész heti kemény munkájukat, neked pedig, kedves olvasó szintén hálával tartozom, hogy velünk vagy, és együtt izgulhattuk át a GDC nagy bejelentéseit.

Idén sok játékos esemény lesz még, kezdve a budapesti Game Developers Forummal, amit április 30-án rendeznek majd az Aréna Plázában, aztán június elején jön az E3, július végén a Comic-Con, augusztusban a Games Conventiont leváltó GamesCom, szeptember végén pedig a Tokyo Game Show veszi kezdetét. Maradj velünk!

Lemaradtál valamiről?
Itt a teljes GDC 2009 hírcsokor!
16.
16.
Darth Razor
Köszönjük a munkátokat! Sok érdekes bejelentés volt a GDC-n, gondolom nem kevés munka volt a hírek írásával. (Példáu a bejelentések közül az OnLive-ra nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e jövője.)
13.
13.
Chavez
11.
11.
koffein
szuperek voltak a hirek. Csak igy toväbb

10.
10.
kankadi
köszönjük a közvetítést!
9.
9.
G-gamer
De hol van az a nagy Microsoft bejelentés?Vagy lemaradtam valamiről?
8.
8.
Mathia$
GRAT!

Remélem az E3 is lesz ilyen :)
7.
7.
Chavez
Ez a bp-i rendezvény olyan lesz mint a GDC? Tehát találkozhatunk fejlesztőkkel, nagy bejelentésekkel?
6.
6.
felegyi
2# A GK is jelen volt, még a szövegben is benne van hogy élőben tudósítottak...
5.
5.
Optimus Prime
#4: azt hittem egyedül vagyok ezzel az érzéssel. Vártam egy ki BioShock 2 ízelítőt, pár képet/videót a Call of Juarez,Terminator és Transformers játékokból. No meg kíváncsi lennék mi van azzal a Highlander The Game projecttel.
4.
4.
Giga0509
Köszi szépen a tudósítást! :D
3.
3.
crytek
Remélem E3-om azért lesz is valami említésre méltó game mert az a GDC elég sovány volt :(
1.
1.
Daks
pápá GDC, hellóóóóó hétvége :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...