Dragon Age: Origins gameplay videók

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 30.
  • Videó
Link másolása
A Bioware legújabb játéka kapcsán vehettek szemügyre két vadi új videót, amelyeken már valódi gameplay jeleneteket mutatnak be a fejlesztők.
A Bioware legújabb játéka kapcsán vehettek szemügyre két vadi új videót, amelyeken már valódi gameplay jeleneteket mutatnak be a fejlesztők.


A Dragon Age: Origins az eddig látottak alapján nagyon érdekes és izgalmas szerepjátéknak ígérkezik mindazok számára, akik kedvelik a stílust. A Bioware neve a biztosíték arra, hogy nem kell majd csalódnunk a játékban, s ezt a két új gameplay videó is megerősíti.

7.
7.
Daffit
Rohadtul nem érdekel a grafika, vagy hogy a varázsló zöld labdákat dobál. A Baldur's Gate óta nem játszottam igazán jó RPG-vel (talán a Morrowind és az Oblivion volt a legközelebb hozzá), így várom, hátha jó lesz.
6.
6.
ksmu
Ez egy olyan játék, amit nagyon rég óta várok, hisz nagyon rég óta készül. De ebben a videóban nem láttam semmit, ami miatt érdeklőttem a dolog iránt. Azt tudtuk, hogy sok pénzt nem kapnak erre a fejlesztésre a srácok, tehát a grafika sem lesz élvonalbeli. De az a zöld varázs elég gáz még így is, valamint a varázslónő harci mozdulatai(miért nem lehet két kézre fogni a botot?). A szinkronhangok sem tettszettek. A szaracén templomoson egyenesen kibuktam. Kicsit ilyen gears of war hangulat jött át. Ha már szaracén legyen könnyű selyem ruhálya, meg íveltpengélyű szép arabus kardja. Mint egy etióp hercegnek.

Uff.
5.
5.
LonGleY
Mit esztek rajta? Se nem szép, se nem érdekes.
2.
2.
Nazgul44
Beszarok....és ezt télleg kiadják xbox-ra is???:O
1.
1.
-Gabex-
Szép mozdulat az a hátulról hasba döfés:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...