Diablo III - Ilyen lesz az kezelőfelület

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 31.
  • Képek
Link másolása
A Blizzard műhelyében fejlesztett Diablo III-ról nagyon kevés infó került eddig a közönség elé, ám ma végre megcsodálhatjuk, milyen is lesz a kezelőfelülete.
A Blizzard műhelyében fejlesztett Diablo III-ról nagyon kevés infó került eddig a közönség elé, ám ma végre megcsodálhatjuk, milyen is lesz a kezelőfelülete.

Ugrás a galériához

A Diablo első és második részében a kornak megfelelő volt a kezelőfelület, ám a fejlesztők úgy gondolták, hogy a harmadik részben újítanak egy keveset. Természetesen a kezelőfelület elemeinek felbontása változott, valamint az inventoryt teljesen átszabták. Az eddigi pakolgatás helyett a WoW-ból megismert módszert fogják használni, vagyis minden tárgy egy helyet foglal el, s nagyobb táskákkal bővíthetjük a szabad helyek számát. Ezen kívül az új képeken a barbár talentfáját is megcsodálhatjuk.
25.
25.
Mortician
látom azon továbbra se változtattak, hogy a karakter öltözéke igazodjon az inventoryban lévő cucchoz...
24.
24.
sunstreaker
az tetszik viszont, h a képesség ablakban a füleket a jobb oldalrol az ablak tetejére rakták, a runák is bejönnek



egy két változtatásrol tok a D3-ban , pl hogy az invertory az sokkal kisebb lesz, és nem lesz portál tekercs sem
23.
23.
sunstreaker
a TQ - se volt roszz, méltó D2 utód lett, de annál nem jobb, valóban sok ujítást látunk benne, pl a 2db medál , ami D2 -ben csak 1 van, a grafikára rossz szót nem lehet mondani, mert gyönyörű, még a fizikája is naggyon ott van, amikor elmész egy ilyen füves mezőn akkor a fű az mozog meg ilyenek, a szörnyek elrepülnek stb..

D3 - mal kapcsolatban , csak annyit h remélem nem a WOW irányába fejlesztik, az a játék, ugy rossz ahogy van , a kezelőfelület az átláhtatlan, nincs benne semmi logika stb.

a D2 a maga nemében a király, a D3-nak is abba az irányba kéne tovább haladnia,
22.
22.
ha vmi hasonló lenne mint a TQ, akkor annak nagyon örülnék.

megvolt a hangulata, jó - más volt mint a D2, de akkor is ott volt!

jobbtól lopták a jó ötleteket a fejlesztők, de szerintem össze lett rakva a TQ, kieggel meg még jobb lett.
21.
21.
ACDC 4ever
ennél a titan quest 6x jobb sztem
20.
20.
LonGleY
Még csak nem is a más irány a baj, hanem a homokos wow irány...
19.
19.
megvallom őszintén, hogy a wow-osítás nekem is szemet szúrt az első videón, és rohadtul zavar azóta is.

túl világosnak, sterilnek találom a játékot, a hangulatnak az pedig biza árt!!

ettől még lehet jó, de az ilyen hirtelen nagyot fejlesztünk más irányba nem biztos hogy bejön, még ha egy Blizzard-ról van is szó.
18.
18.
Pantz22
De ha nem szereted, a hack&slash RPG-ket, akkor miért írsz véleményt?? A játék, a kategóriájának Rolls Roys-a! És alig várom már a 3-at! Állítolag 2009.09.09-e a megjelenés dátuma! Én konzolos vagyok, de gépem is van, de ezért a Game-ért megéri venni bele, még egy kis RAM-ot!



Bye

Dio3 rulzzzzz
17.
17.
zod
17, 18: Már a legelső screenshotok láttán temettem, és ebben nem csak a kezelőfelület van, hanem az eredetileg realisztikus, gótikus, koszos, fertőző és sötét, de mindenekelőtt tényleges műgonddal kivitelezett és tenyérizzasztóan félelmetes pályák, épületek, effektek + egyéb látványelemek helyett színes, pufi, rajzfilmszerű (WoW-szerű!) karakterek és tisztára suvickolt, háttérvilágítással ellátott pályák. Ez a problémám, és ettől a játékmenet még lehet érdekes és függőséget okozó, mindenesetre *mint Diablo-utód* temetem, önmagában talán lehet jó játék. Tényleg az a gáz, hogy minimálisan sem Diablo-hangulatú. És a teljes játékélménynek azért ez elég nagy része (legalábbis nekem). Remélem, így már érthető.

16.
16.
felegyi
17# Dettó! Kezelőfelület miatt temetni a D3-at... sok esze van.
15.
15.
ehran
zod: Azért az komoly, hogy már most temeted a Dio3-at.
14.
14.
amd33
Nekem se tetszika a kezelőfelület sokkal jobban tetszett a Dio 2-őjé...Azon a vonalon haladhattak volna tovább...
13.
13.
zod
14: A kinézetére/stílusára gondoltam, nem az átláthatóságára vagy használhatóságára. Egyébként lehet mindezt normális hangon is, így csak magadat égeted.
12.
12.
HATRED
#13 "lesüllyedt a WoW szintjére" almondanám neked hogy szerintem a wow kezelő felülete jól átlátható és fasza nem úgy mint ez. ez kurvára nem hasonlít a wow kezelőfelületére. gratulálok okos gyerek vagy.
11.
11.
zod
A felület egy-két jó ötleten kívül (pl. az inventory 3 fülre osztása) kinézetre lesüllyedt a WoW szintjére. Összeszedetlen, igénytelen és túlszínezett. Feltételezem, néhány nagyságrenddel több a WoW-rajongó, mint a régi Diablo-motoros, üzletileg biztosan jobban megéri a látvány és felület butítása. Mindenesetre sajnálatos a fejlesztés iránya (és ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül). RIP D3
10.
10.
--=mgta=--
#11 a reju mint ha lila lett volna (vörös meg a kék keveréke)
8.
8.
mi az a jobb láb mellett? az a zöldes izé? artifact, mint a titan questben? :D

mellesleg ahogy látom van reju - regeneration elixir, illetve vmi healing potiont is mintha látnék... :)
7.
7.
g.man580
Nagyon tetszik.mondjuk egy apró hiba hogy az első képen a bal kezen egy jobb kezes kesztű van.Már akinek ez hiba.Nekem annyira nem hiba,csak hírtelen ezen ragadt meg a szemem.Remélem hamar jön.Hajrá Blizz
6.
6.
Aramisz93
Nekem tetszik. A WoW os panel ötvözték a régi Diablo 2-essel. Szerintem nagyon mutatós :)
5.
5.
varti
mi az hogy csúszik a mehgjelenés? tudod ez blizzard, itt semmi konkrét nincs... :) majd ha kész lesz kijön. 2011ben beta lesz kb., legkorában 2011 év végére saccolom a teljes játék megjelenését.
4.
4.
ZeWa
5#: Mivel nincsen hivatalos bejelentés így nehéz lesz megtudnod:D
3.
3.
Dcrysis02
Kíváncsi vagyok vakon csúszik-e 2010-re a megjelenése.Vagy 2011-re...
2.
2.
Daveout
Nagyon várom már én is! Többek között ezért volt a gépfejlesztés!
1.
1.
laca009
jobb mint a beta amit bemutatak a world wide invitation-on szerintem nagyon jól alakul igazi blizzard mnőségü játékot fogunk kapni yeee
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...