Wolfenstein trailertrió múlt hétről

  • Írta: tjames
  • 2009. április 6.
  • Hír
Link másolása
Még a múlt héten érkezett három videó az Activision - Raven égisze alatt készülő új Wolfensteinből. A mozgóképek egy-egy ellenféltípust mutatnak be.
Még a múlt héten érkezett három videó az Activision - Raven égisze alatt készülő új Wolfensteinből. A mozgóképek egy-egy ellenféltípust mutatnak be.


Az új trailerekben talán lassabbak a felvillanások... a múltkori videó nagyon olyan volt, mintha sűrű pislogás közepette láttunk volna valamit... ezért talán nem is volt annyira meggyőző. Egy azonban biztos, nem rossz darab az új Wolfie! Must see!


Úgy látszik semmi sem állíthatja meg a Führert abban a tervében, hogy teljesen uralma alá a hajtsa a világot. Heinrich Himmler, az SS vezére, Hitler jobbkeze, miután igába dőlt azirányú terve, hogy szuperkatonákat vessen be a harcmezőkön és felélessze a rettegett középkori zsarnok királyt, I. Heinrichet, akihez családfáját vezette vissza, most ismét az okkult erőket szeretné hadirendbe álltani. Tervében a Black Sun nevű misztikus energiákhoz nyúl, ugyanis aki birtokolja és használja ezt a titokzatos képességet, nincs hadsereg előtte a világon, aki szembe tudjon vele szállni. Ismét csak szükség van a hírhedt speciális ügynökre, B. J. Blazkowicz-re.



Érdekel milyen lesz az új Wolfie?
Olvasd el Zoenn előzetesét itt, a GK-n!
7.
7.
$KY/Kaszás
ez hihetetlen jó játék!!! remélem azé nem mennek 20000 felé
6.
6.
Mathia$
4.
4.
OldM4n
"Te, te öreg! Te öreg, ez má' vót!" (sic!)



Másrészről meg annyira nem. Én már nagyon szívesen levadásznám a Blazkowicz gyereket.. mondjuk egy wermacht übersoldat bőrébe bújva. Nem is értem, miért hagyja ki mindenki a ziccert. :(((
2.
2.
demon68
tényleg sokkal biztatóbb mint az előző video. komolyan BJ.-nek hívják a főhőst? lol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...