Komoly frissítés várható a Far Cry folytatásához

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Far Cry 2 korántsem ütött akkorát, mint vártuk, ennek egyik oka az a számos hiba és hiányosság volt, amit a fejlesztők a mai napig próbálnak kijavítani a frissítések során.
A Far Cry 2 korántsem ütött akkorát, mint vártuk, ennek egyik oka az a számos hiba és hiányosság volt, amit a fejlesztők a mai napig próbálnak kijavítani a frissítések során.



A készítők a következő napokban tervezik kiadni az új frissítést, amely elérhetővé válik a PC-, a PS3- és az X360-tulajdonosok számára is. Komolyabb változásokat az online toplista kapcsán észlelhetnek majd a játékosok, a fejlesztők szerint a jelenlegi rendszert egy sokkal kiforrottabb váltja fel, amely pontosabb eredményeket ígér. Személyfüggő, hogy valakinél ez gyorsítani vagy inkább lassítani fogja időnként a játékot, de idővel valószínűleg nem lesznek ilyen különbségek. A készítők emellett egyéb javításokat is terveznek az új tapaszhoz, ezeket viszont egyelőre nem részletezték.
15.
15.
Octagon
véleményem szerint nem olyan vészes ez, bár kétségkívül sokkal többet kihozhattak vna az egészből, már csak azzal is, hogy betartják az ígéreteiket.... változatosabb játékmenet sokat dobna az egészen, nem csak a monoton küldetések.... és persze roppant zavaró,hogy ok nélkül megtámadnak
14.
14.
Dcrysis02
14:Csak azért 30-40 óra mert kb. az egész pályát be kell utaznod minden egyes küldetésnél.Persze úgy,hogy 30 másodpercenként megtámadnak ok nélkül,sőt még követnek is végig.Unalmas egy játék,na meg idegesítő.
13.
13.
Maci80
Ahoz legalább 5ször végig kellene játszanod a singli részét,mert hogy én arról beszéltem a Far Cry esetében 30-40 óra.Cod-kat kb 2-3szor játszom végig,ami legrosszab esetben is 20 óra.
12.
12.
Mathia$
12: Codokkal nem élvezet 40 órát lenyomni? :)
11.
11.
Maci80
Szerintem nem rossz a game,csak kevés ember szeret fps-t 30-40órát játszani (köztük én sem).Talán jobb lett volna ha 10 órába összezsúfolták volna az egész történetet,utánna úgy is ott a multi lehetősége.Vagy talán egy cooperatív mód jó lett volna.
10.
10.
Mathia$
Nekem kicsit tetszett de túl monoton a game
9.
9.
cokler
nem tudom.. tény h végig lehet vinni egy AK-val de pont az benne a poén sztem h akkor a fegyverarzenál h fun mindegyiket kipróbálni.. nálam 5ös a játék
8.
8.
Slik
Szerintem az egyik legunalmasabb játék a világon...
7.
7.
MetalLord
hát sztem a küldetések 70% ugyanaz volt.... menj el, öld meg gyere vissza. és ráadásul ezek nem is voltak változatos helyeken vagy valami....
6.
6.
FeSo
csak akkor unalmas ha mindig ugyanúgy csinálsz mindent...nem hiába van benne annyi lehetőség
4.
4.
TargetCJ
4: Egyet értek. Ha nem is az első de a top3 legunalmasabb játékok listámban tuti benne van.
3.
3.
Takuma Sato
Nekem is megvan, de valahogy nem jön be a game.

Egyébként szép meg minden, csak nem az én stilusom az ilyen lövöldözös gammék.

Én inkább másfajtákat szeretem. De ez az én véleményem

A vélemény olyan mint a segglik. Mindenkinek van, de senki sem kiváncsi a másikéra XDXDXD
2.
2.
Leon
Nekem nagyon bejön a játék, csak most leálltam vele a KZ2 érdekében, meg azért is, mert majdnem 30 óra sztori játék veszett el a gép újraformázásakor.
1.
1.
klemid
Nah kiváncsi leszek mivel lesz jobb!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...