Perpetuum - A magyar fejlesztésű MMO!

  • Írta: bledzer
  • 2009. április 7.
  • Hír
Link másolása
Bemutatkozik a Perpetuum, az első magyar fejlesztésű sci-fi MMO, amiben egy eddig ismeretlen bolygón kalandozhatunk robotunkkal! Izgalmasan hangzik, nem?
Bemutatkozik a Perpetuum, az első magyar fejlesztésű sci-fi MMO, amiben egy eddig ismeretlen bolygón kalandozhatunk robotunkkal! Izgalmasan hangzik, nem?

A Perpetuumot készítő Microsystem Gaming Solutions munkatársai kép kerek történetet illesztettek a játékba. Ez röviden annyi lenne, hogy a távoli jövőben Föld irányítását három mamutvállalat vette át, akik megpróbálnak kiaknázni egy újonnan felfedezett bolygót teleportálás segítségével. A bökkenő csak annyi, hogy a teleporttal csak energiát és szervetlen anyagokat lehet szállítani, így robotokra hárul az új planéta meghódítása. A játékos is egy ilyen robotot fog irányítani, és mivel mindenkinek sok kell a jóból, és senki sem elégszik meg a saját nyersanyag részével, hamar fegyveres konfliktus üti fel a fejét a három cég között.

Röviden ennyit a sztoriról, aki többet akar tudni, az látogasson el a http://www.perpetuum-online.com/-ra. A játékfejlesztők szerint nem csak hentelni tudunk majd, hanem az infrastruktúrát is építhetjük, nyugodtan eldönthetjük, hogy melyik oldalra állunk, és ezek mellet még sok-sok feature-ben gyönyörködhetünk.

A játék már célegyenesben van, most a PvP beta teszt zajlik. A Perpetuum oldalán lehet rá jelentkezni, de ez csak edzett MMO-soknak ajánlott. Reméljük, hogy most már nem kell sokat várnunk rá, és a havidíj kifizetése után hosszú órákon át el fog minket szórakoztatni a játék.
12.
12.
hunlord
Nem tudom hogy vagytok vele, de egy másik magyar MMO- sokkal ígéretesebbnek tűnik:

http://renaissance-mmorpg.com/magyar/
11.
11.
Ányy
#9: 1, az MMO-nak sosem a grafika volt a lényege (lásd Wow)

2, a havidíj már szinte minden MMO velejárója.... ez van.



/most úgy tűnhet, hogy én olyan hűdenagy MMO-s vagyok, de nem. Nem az én műfajom.../
10.
10.
nomcsa
Mathia$ egy warheadot (fps-t) jo nagy hülyeség összehasonlitani egy MMO val...
9.
9.
Raam989
Pro:

Mecha, robot, zorallság!



Kontra:

MMO (minden mmo fos), tré grafika, havidíjas és amúgy is fent tartásaim vannak a magyar dolgokkal szemben. Ja és tré MMO, ha még nem említettem volna.
8.
8.
JcGross
elég unalmas, hogy csak robotok lehetnek a karaktereink, és a grafikája se valami meggyőző.
7.
7.
Dansz
Én kíváncsi vagyok rá. De az télleg kár hogy fizetős lesz. Remélem jó lesz :D Atom lenne egy full magyar MMO.
5.
5.
Thaddeus
Solarah Online-t jobban várom ^^
4.
4.
Mathia$
nekem nem tetszik, a crysis warhead jobb :D
2.
2.
bundiee
1.
1.
Scoo
Hát ez roppant érdekes. Full magyar MMO. tetszik. Kár, hogy havidíjas. Hátha júzer barát ára lesz. Egy előzetest írhatnátok majd a játékról. Elvégre ilyen magyar játék még tényleg nem volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...