Star Wars Episode VII, VIII és IX?

  • Írta: Myko Alto
  • 2004. augusztus 26.
  • Érdekesség
Link másolása

Felröppent egy pletyka, miszerint elképzelhető, hogy George Lucas Star Wars eposzának mégis készít a mester befejező trilógiát! Mindezt a TheForce.net állítja, akik úgy tudják, az Industrial Light and Magic (ILM) alkalmazottai már elő vannak jegyezve három új filmre, amint bemutatják jövöre az Episode III-at, ami a Revenge of the Sith alcímet kapta.

Nem tudom mennyire van ennek az egésznek valóság alapja, de szerintem egy apró bökkenő azért felmerülhet, méghozzá a szinészek kiöregedése! Sajnos ezzel szembe kell nézni, hiszen ők már majdhogynem öregeknek nevezhetőek, semmi képpen sem középkorúaknak, így bajos lesz a további részek elkészítése... báár... Lucas mester nem ismer lehetetlent!

9.
9.
Avium
nekem pont azert nem tetszik az Episode I & II mert nagy es osregi StarWars fanatikus vagyok...
8.
8.
InGen
Simán el tudom képzelni, de én ezt már tényleg koporsónak tekintem, mint ahogy a sorozat is az lenne. Az új trilógiával nekem az égvilágon semmi bajom, számomra ugyanolyan kurva jók, mint a régiek, lehet hogy csak azért mert Star Wars fanatikus vagyok, de nagyon tetszettek az új részek. Ez viszont már elég durva lenne..
7.
7.
Myko Alto
Nem lehet tutira tudni AVi, iszonyat nagy biznisz van belőle, szóval simán elképzelem, ahogy Rik Mekkálöm, a producerpapa közli Lukas mesterrel, hogy akkor kapják össze magukat és csinálják meg a befejező 3 filmet is!
6.
6.
Avium
EZ BAROMSAG! Bocs a caps-ert. GL megmondta h NEM lesz folytatas O legalabbis BIZTOS nem fog csinalni. Ha meg mas csinalja akkor szegyen es gyalazat.. szal a TheForce.net biztos jobban tudja mint George Lucas maga...
5.
5.
Myko Alto
PLETYKA EMBEREK, PLETYKA! ÉRTITEK???????
4.
4.
Shifty
És ki mondta, hogy arra a 3-ra vannak leszerződtetve?:D Senki...
3.
3.
badguy
ki mondta, hogy AZT a hármat csinálják meg? majd Georgie megint rittyent nekünk vmi faja sztorit. elvégre az utolsó szöget is be kell verni a koporsóba.
2.
2.
Myko Alto
Ehh, nade az a baj, hogy a könyvben is csak alig telt el 3 év az epizódok között, ha jól emlékszem... ehh, utána kell olvasnom...
1.
1.
InGen
Negcsinálják őket CG-vel, Harrison Ford pedig még simán jó Han Solonak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...