Elkészült a Demigod, jöhet a gyűjtői kiadás

  • Írta: Daks
  • 2009. április 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Elkészült a Total Annihilation alkotójának, Chris Taylornak a legújabb játéka! A Demigod hamarosan megjelenik, már készül a gyűjtői kiadás is!
Elkészült a Total Annihilation alkotójának, Chris Taylornak a legújabb játéka! A Demigod hamarosan megjelenik, már készül a gyűjtői kiadás is!

A játék egészen pontosan április 14-én robban, lesz majd bolti változata, de a Stardocknál akciós, 40 dolláros áron is beszerezhető majd digital distribution formában. A Collectors Edition se lesz sokkal drágább, az 50 dolláros gyűjtői kiadás ráadásul egy bónusz zenei CD-t, egy posztert, és egy akciófigurát is rejt magában. A játék címe a görög mitológiából származik. A szó igazi jelentése félisten. A történetek szerint, ha egy újszülött gyermek apja isten, anyja ember volt, félistenné válik és annak minden erejével és átkával rendelkezni fog. A legnagyobbik Herkules volt, aki a hatalmas főisten Zeus és az egyszerű halandó Alcmene fia. Természetesen a játéknak köze sincs a görögökhöz, viszont a félistenekhez annál inkább. Mi is egyike leszünk ezeknek a játékban. Feladatunk nem lesz más, mint hogy más fél-isteneket legyőzve teljes istenné válhassunk.

Érdekel milyen lesz a Demigod?
Olvasd el Mast3rmind előzetesét!
10.
10.
tyler001
hehhe :D vitázzatok...kinek hogy jön le... nekem sem jön le belőle h mi a GOW de nemgond... :D nekem ez kizárólag külön csakis DEMIGOD és kész :D jöjjön jöjjön...:D
9.
9.
Mathia$
5,6,7: Jó nem kell sorakozni a válaszért :D

Én a helyszínre meg a szituációra meg kicsit a sztorira gondoltam
8.
8.
SGT_PETER
Engem is nagyon érdekel ez a game már :D AM szerintem sincs semmi köze a GOW hoz föleg h irták a játéknak semmi köze sincs a görögökhöz....
7.
7.
BADTrane
3: A Demigod RTS RPG egyveleg mi köze a GoW-hoz??? nem értem! De küll örülőnk is neki me ez jó lesz ^^ szal jöjjön hát!!! =)
6.
6.
watto
5: RTS az stratégiai játék... a GoW lehet Gears of War meg God of War, gondolom God of War-ra gondolt ami meg TPS hack&slash... HnS??? wtf??
5.
5.
Batri
3: GoW? semmi köze a GoW-hoz főleg hogy az egyik "RTS" a másik pedig HnS...először nézz utána
4.
4.
felegyi
Április 14? Születésnapomkor XD!
3.
3.
Mathia$
Nagy GoW koppintás ,de legalább most a pcsek is örülhetnek! :)
2.
2.
janos941127
jöjjjön jöjjön jöjjön :)
1.
1.
tyler001
ÁÁÁÁÁÁ WÁÁÁÁÁ WÁÁÁÁÁÁÁ jöjjön hát akkor a DEMIGOD! teszteljük kijátsszuk ha királyos :D:D:D nemtudok várni asszem ^^ :D



Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...