Sorozatként folytatódhat a Madworld

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Noha a hírek arról számolnak be, hogy a Wii-exkluzív Madworld nem teljesített túl jól a kasszáknál, a Sega szerint biztatónak tűnnek az első visszajelzések.
Noha a hírek arról számolnak be, hogy a Wii-exkluzív Madworld nem teljesített túl jól a kasszáknál, a Sega szerint biztatónak tűnnek az első visszajelzések.

Ugrás a galériához

Kétségtelen, hogy a Madworld egyike a legeredetibb Wii-játékoknak, pedig a Nintendo konzolján nem kevés olyan címmel találkozni, amely nem hasonlítható semmilyen másik produktumhoz. A Sega amerikai részlegének elnöke, Sean Ratcliffe szerint szinte biztos, hogy sorozattá válhat a Madworld is, ám hogy mikor készül el az első folytatás, azt még jótékony homály fedi. Az akciójáték egyébként nem csupán a legeredetibb, de a legvéresebb Wii-játékok közé is tartozik, amelyben a fekete-fehér színezés miatt csak akkor nem tűnik fel a kivöröslő vér a játékos számára, ha nem akarja észrevenni. Éppen ezért csoda, hogy egyáltalán megjelent a játék a családbarát gépre, így mindenképpen tessék megbecsülni vérfürdőt!

7.
7.
nero66
Ja és szerintem a játék irányítása is könnyen kezelhető és zseniális!!!! de sztem Jack karaktere még elbírt volna egy olyan jó kis hosszúszárú SinCity-s dzsekit...

xD
7.
7.
nero66
és a sorozat nagyon jó ötlet, remélem nem vetik el... ,,l,,
6.
6.
nero66
Hát nekem a 10 legjobb wii game közül ez a 3. !!!!! Nagyon állat kis game, dúrva, hogy összedobták... Ezt biztos megveszem!!!4
5.
5.
Naliak
5.....

Próbáld ki egy olyan igazán szar nap után, és rájössz.... :D



Az a baj, hogy sokan teljesen benézik ezt a játékot, kicsit sok a félreértés....



Ez a játék nem akarja, hogy komolyan vegyük, és tulajdonképpen nem is lehet. persze a vörös szín domináns része a designnak, ahogy a z ép ésszel kezelhető brutalitás is,.... de éppen e miatt már annyira elvetemült szintet üt meg a hentes--mészáros munka a Madworld esetében, hogy teljesen komolyan vehetetlen

...viszont körbelengi egyfajta fekete, beteg, morbid humor, ami meglepő pillanatokban kerül elő.



Egyéb észrevételeim:

1. A desig zseniális

2. a játéknak van története, mitöbb egész jó a story(nem vártam semmit)

3. Túl mély karakterrajzok ugyan nem sokkolják az embert, de Jack, XIII karakterekből még akármi is lehet, sokat ki lehet hozni belőle.(lenne értelme a sorozatnak)

4. A játék irányítása pont annyit lépít a Wiimotera, hogy az tényleg hozzáadott élvezeti érték (Sixx Axissel, és X 360 contollerrel gond nélkül irányítható, de Wiimottal tényleg jó buli)



Szerintem érdemes kipróbálni, de az én meglátásom szerint a PEGI nem képes leírni ezt a játékot, nem mintha a magyar szülők komolyan vennék... Ez egy alapvetően brutális noire story, amit tényleg fellazít a humor, csak ezt a humort tudni kell érteni...szóval azért minden pozitívuma ellenére nagyon billeg a játék az emészthetőség határán, megértem hogy van aki utálja, és lesz, aki imádja.



Nálam egyértelműen a Zelda, a Resi 4, a Smash Bros, és a Metroid Prime alkotta nagyon nagyon szűk csoport tagja



Sajnálom, hogy kedvenc magyar oldalam nem tesztelte, érdekelt volna a véleményetek
4.
4.
klemid
Multkor néztem ien 2009-es év játéka elözetest aszt ez nemis tudom 3. volt de az első 5-ben benne volt.XD
3.
3.
Slik
A SEGA nagy szarságokat készít ...
2.
2.
Mathia$
Wiire csak gyerekes játékokat kéne gyártani mert aki vesz azért veszi mert mozog és fúú de nagy cucc. 1 akció nagyon furán néz ki rajta és veszteséges
1.
1.
wii-re biztosan a békés családok majd megveszik ezt a szolid, kisdedeknek készült játékot a mario mellé..

egészen biztos hogy igy történt, azért adtak el olyan sokat belőle! xD

nem is értettem, hogy miért nem gondolták meg a multiplatform lehetőségét, pont egy ilyen potens cimnél... na mindegy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...