Nem átverés a Resident Evil 5 Versus módja

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Ahogy várható volt, a fejlesztők hamar védelmükbe vették a nagy átverésként aposztrofált Resident Evil 5 - Versus játékmódot, amely a héten vált letölthetővé.
Ahogy várható volt, a fejlesztők hamar védelmükbe vették a nagy átverésként aposztrofált Resident Evil 5 - Versus játékmódot, amely a héten vált letölthetővé.

A DLC azért keltett nagy visszhangot, mert az egyébként öt dolláros árért cserébe egy két megabájtot nyomó fájlt tölthetett le a játékos, joggal feltételezve azt ezek után, hogy maga az extra tartalom eddig is rajta volt a játék lemezén, ő csak az aktiváló kulcsot vásárolta meg - ilyenre nem egyszer volt már példa. Természetesen a Capcom mindezt nem hagyta annyiban, s lecsitította a hangzavart: cáfolták, hogy a Versus mód egyszerű kulcs lenne. A kiadó azzal érvelt, ha ez így lenne, akkor legfeljebb száz kilobájt terjedelmű lenne a fájl. Mint kiderült, azért két megás mindössze az új csomag, mert a Versus mód is a játék tereptárgyait, pályáit és hangfájljait használja, csupán maga a kód, az ami új és ezért szükséges a letöltése. A Versus mód egyébként mind PS3-ra és X360-ra elérhető, a megfelelő online szolgáltatásokon érhető el a csomag.

19.
19.
Pukhi-zik
tök mindegy , 2 mega az 2 mega .RABLÁS. remélem csödbe mennek az ilyen férgek
18.
18.
terenceHill
nekem az RE invertory még mindíg nem teszik benne. Már szászszor jobbat kitaláltak más játékokban. Amúgy coopban jó.
17.
17.
Slik
Nekem a 4 sokkal jobban tetszett mint ez
16.
16.
HomoLudens
Csak az érdekesség kedvéért, a játék egyetlenmentése mekkora helyet foglal?
15.
15.
laca009
hát még igy is ugyan az ... egy kód ami hozzá tesz még valamit a játékhoz ami viszont majdnem hogy egy aktiválás... semmi sem változott -.-
14.
14.
Mathia$
12.
12.
demon68
ha lesz pc-re akkor majd belenéznek, hogy mi is van benne igazából
11.
11.
klemid
10:Sztem se de igy is jó.Én nekem az Umbrelás laboratorium jobban bejött.Meg ott zombik voltak még nem ien mutáns szörnyek.
10.
10.
Ryo san
Nem csak a dlc de az egész játék is egy nagy átverés!Köze nincs már a Resident Evil-hez
9.
9.
HomoLudens
8# Meg az is gondot okozna hogy tárold a játékot meg nem lenne doboz nem lehetne használt játékot olcsón venni ez szörnyű ötlet .
8.
8.
klemid
Pont forditva kéne lenni.Megveszel egy játékot aminek kb enyi a mérete és utána a Live-rol vagy a PSN-röl kéne letölteni.És máris nemlenne gond a Bluray meg a Kétrétegü DvD-vel.De eltartana egy ideig mire letöltesz 40 gigát.XD
7.
7.
bence9
simán berakhatták volna de ügye a PÉNZ közbeszólt és a kapzsiság!
6.
6.
HomoLudens
5#Még ha a pénz tényleg nem számítana akkor sem szereti az ember ha kihasználják főleg ha hülyének nézik! Persze lelehet nyelni mindent ... .
5.
5.
StevenSTV
Mit vitatkozton ezen én nem értem! Nem kell leszedni, ha nem tetszik. Egyébként olyan drága amúgy is, hogy egy hónapig most nem eszek me leszedtem.... :S
4.
4.
ferrari123
3.
3.
Norbi-wan
A Capcom most ugyanazt mondta amit az emberek gondoltak, csak úgy lebonyolítva hogy a hülyébb embereket át tudják verni.

2.
2.
HomoLudens
Pénzéhes genyák. Ezután meg a többi genya tele rakja kamu tartalommal a DLC hogy sokat nyomjon és ne legyen sírás lehesen érte pénzt kérni. Eddig sem nagyon örültem a fizetős DLC nekde ez már tényleg sok. Akárhogyis a 5$ soknak tűnik érte.



1.
1.
tjames
Ja. Nevetséges. Bűzlik ez nagyon. Azt hiszik az ember még nem töltött le többbjátékos DLC-t?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...