Idén elmarad a UbiDays, a Ubisoft rendezvénye

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Az ide esztendőben elmarad a Ubisoft méltán híres rendezvénye, a már két alkalommal megrendezett UbiDays, noha nem a gazdasági világválság miatt.
Az ide esztendőben elmarad a Ubisoft méltán híres rendezvénye, a már két alkalommal megrendezett UbiDays, noha nem a gazdasági világválság miatt.


Az E3 átalakulása miatt a Ubisoft 2007-ben úgy döntött, hogy saját rendezvényén fogja bemutatni a jövőben megjelenő játékait. Kétszer rendezték meg az eseményt, majd az idei évben úgy gondolták, hogy nincs rá szükségük, hiszen elég, ha három másik eseméyre koncentrálnak: az Amerikaban megrendezendő E3-ra, az európai GamesCom-ra és a japán Tokyo Game Show-ra. A stúdió állítása szerint ebben az évben ismét remek bejelentésekre számíthatunk tőlük, mi pedig már alig várjuk.
9.
9.
JcGross
9: az ubisoft nem csak kiadó, hanem fejlesztő is. Általában a saját játékaiat adják ki (prince of Persia, Splinter Cell, Assassin's Creed stb).

Egyébként ajánlom, hogy tájékozódj egy kicsit.
8.
8.
OldM4n
Most őszintén: Ki a fenét érdekel egy hülye kiadó ökörsége? Még a feljlesztőcsapatok napjai érdekelnének, de hogy most XYZ game-t az Uborka adja ki, vagy az EA, vagy más, nekem édesmindegy! Az édekel, hogy ki főzte a levest... nem az, hogy ki hozza ki a számlát.
7.
7.
Tomie7
Jaj, de kár pedig elmentem volna. :S

XD
6.
6.
Mathia$
Engem max 4játékuk érintett meg, a többi nem tetszett
5.
5.
Delagrus
A legfrissebb hírek,mint mindig.
4.
4.
iPot
3# Reméljük összekapják magukat, és a "A stúdió állítása szerint ebben az évben ismét remek bejelentésekre számíthatunk tőlük" mondat is igaz lesz :)
3.
3.
K.G.
Hát, pedig mostanában nem alakít nagyot.
2.
2.
janos941127
UBISOFT! 4ever! best játékiadó :)
1.
1.
wolf15
Nem gond,ha elmarad...de akkor legyenek is bőven bejelentések a másik három rendezvényen.

'GaesCom' és 'Toky Game Show'...hmm. =)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...