Még idén megérkezik a Final Fantasy XIII?

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 15.
  • Pletyka
Link másolása
Holnap jelenik meg a Final Fantasy VII Blu-ray változata, amelyen helyet kap a Final Fantasy XIII demója, ám akik már megszerezték, új infóra tettek szert.
Holnap jelenik meg a Final Fantasy VII Blu-ray változata, amelyen helyet kap a Final Fantasy XIII demója, ám akik már megszerezték, új infóra tettek szert.


Azok a szerencsések, akik már megszerezték a Final Fantasy VII: Advent Children Blu-ray változatát, azok már a legújabb játék demóját is kipróbálhatták. A kipróbálható változat végén megjelenik egy szöveg, amelyben megköszönik a játékosnak, hogy játszott, valamint odaírták, hogy "Coming Winter 2009". Talán az idei esztendőben valóban megjelenik a játék? Reméljük a legjobbakat.
27.
27.
3D
Hát eleve úgy volt, hogy a japcsik megkapják már télen, valahogy december táján, és euban késik majd a fordítások, szinkronok, feliratozások miatt...De nem baj, azért jó hír:)...



Sztem ez egy újabb siker rész lesz, mint a VII, VIII(nekem bejött anno), vagy a X. Várjuk...:)
26.
26.
bishop02
remélem jó lesz!!:) legalább legyen olyan jó ,mint a Final Fantsy X és akkor már király!! Addigra meg beszerzek a Playstation 3 aztán , had szóljon a God of War 3 al együtt!! ;)
24.
24.
Ca$h
Lehet, hogy megjelenik, de csak a Japán verzió angol felirattal, japán menüvel (tehát játszhatatlan)... az európai és amcsi sokkal később jön... :///
23.
23.
Csoola
nem basszátok meg, kijön a demo, aztán meg két évet kell várni teljesre... nekem egyértelmü lenne, hogy idén jön, inkább az a meglepö, hogy ilyen korán jön a demo
22.
22.
girgosz
Igen, de csak Japánban. Ez annyira egyértelmű. EU/USA 2009 közepe/vége valószínűleg...
21.
21.
G-gamer
Youtube-on néztem pár videót a demo-ról.Nagyon ott van a game :).
20.
20.
Gael
22:tul sok a kerdes.Majd csak figyelj.Jonnek most mar a hirek hamar.
19.
19.
Aramisz93
#21: Mivel basszák el a hírűket? Azzal hogy több platformra jelentetik meg? Ezzel csak terjesztik a hírűket: Mostmár az xboxosok is imádni fogják a játékot csakugy mint a playstationösök. És miért szenvedne csorbát a játék? Persze lehet hogy nem fog felérni a Final Fantasy X-el ami eddig a sorozat legjobb tagja, de nem hinném hogy rossz lesz. ;):)
18.
18.
Gael
9:nem kis csorbat fog szenvedni a jatek a multiplatform miatt.Mindenki tudja.Ez van.Talan a Versus,talan.De en mar nem hiszek az SE-ben.Multiplatformot eroltetik,es inkabb elbasszak a hiruket,csak csorogjon egy kicsivel tobb penz.Kurvak ezek mind
17.
17.
klemid
19:Nagyon király! A grafika is nagyon ott van!:D
15.
15.
hakydakillah
Ja, a Versus exkluzív lesz.

Amúgy a PS3-ról nem tudtam, hogy már megoldották ezt a problémát, eddig úgy tudtam, hogy ha online játszol, nincs chat, csak irogatni lehet.... Már rég voltam a haveromnál, neki PS3-ja van, ezek szerint egy új firmware-vel biztos megoldották...
14.
14.
klemid
15:Hát ha nemértesz hozzá ni irj ien hülyeségeket!Még hogy PS-en nemlehet multi közben beszélni LOL!!!
13.
13.
HomoLudens
15#PS3 -on keresztül is tudsz dumálni a haverokkal... .



Tényleg az az egyetlen előnye hogy mindenki hozzájut egy ilyen jó játékhoz. Hátránya viszont hogy az exkluzív fejlesztések általában ütősebbek akár box akár PS exkluzív. A squerenix kétszer is tett olyan kilyelentést hogy ezt a játékot Boxra nehezebb fejleszeteni a korlátok miatt , legnagyobb bajuk nekik is a Bluray hiánya volt A másik pedig hogy a boxban nincs mozgás érzékelő amire állítólag kitaláltak valami tutiságot, de azt úgy oldották meg hogy a versusban lesz ami viszont exkluzív azthiaszem). Tehát a multiára kis minőségromlás lesz. Természetesen így is kiváló játékot készítenek.





12.
12.
hakydakillah
13. Miért nem mind1 neked, hogy exkluziv-e vagy nem? Ilyen jó játéknák már hadd örüljön mindenki. Ezek a hülye dumák, hogy az Xbox jobb, meg a PS3 a jobb..... Mindkettőnek van előnye, és hátránya, mindenki döntse el hogy számára melyik előny a fontosabb. Én Xbox-ot vettem, az online előnye végett, király dolog, hogy játék közben haverokkal dumáltok, megbeszélitek a stratégiát stb. De hamarosan majd PS3-at is veszek, főleg a MGS4 és a God of War végett.
11.
11.
HomoLudens
Ha karácsonykörnyékén jön ki egy jól időzített reklámmal nagyot üthet. Ezt a játékot várom most a legjobban!
10.
10.
klemid
12:Tényleg nem az.Hogy az a....
9.
9.
klemid
Ki mondta hogy nem exkluziv?XD
8.
8.
Mathia$
Fú de jó lenne ha idén jönne!

Nekem ez tuti hogy meglesz majd ps3ra!
7.
7.
Tilla25
Szerintem már most japánba garantált a 2 millió eladot példány. Pláne akkor hogy ha karácsony környékére tervezik a megjelenitést
6.
6.
HomoLudens
8# Azhiszem Micro kikötötte hogy nem lehet 4 nél több :( Enix meg panaszkodott, hogy a bluraynek is a határát feszegetik úgyhogy valami ki kell találniuk. Gondolom vissza vesznek az 1080p HD mozikból és hasonlók. Csak nem szenved emiatt csorbát a játék. (Az is probléma hogy eredetileg úgy tervezték hogy loading nélkül rohangálhatsz keresztül kasul a világban ami 4 dvd vel annyira nem megvalósítható)
5.
5.
HomoLudens
6#A teljes játék nem exkluziv arra gondoltam.
4.
4.
HomoLudens
4#Hát senkisem lehet tökéletes ;)

Akit érdekel az viszont mindenképpen vegye meg ezt a játékot ne töltögessékle , hogy a jövőben minél több ilyen jó vállalkozásba fogjanak csak bele.
3.
3.
nomcsa
Lehetséges?! mégis megjelenik majd?? igaz ez? nem tudom...de engem hidegen hagy a játék xD
2.
2.
HomoLudens
1# Titkon 4millió eladott példányban reménykedne ami azért nemlehetetlen. A FF számozott darabjai mindig tökéletesen kiforrott gyönyörű játékok voltak hihetetlen jó sztorival. Ezsem tűnik kivételnek. (remélem a multi miatt nem fogják vissza magukat ... )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...