Végénél jár a Duke Nukem Forever fejlesztése?

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Arra, hogy évek óta készül és csak apró, legfeljebb avatarnak alkalmas képeket láthatunk róla, már csak legyintünk. Most viszont érdemes lesz felkapni a fejünket!
Arra, hogy évek óta készül és csak apró, legfeljebb avatarnak alkalmas képeket láthatunk róla, már csak legyintünk. Most viszont érdemes lesz felkapni a fejünket!



George Broussard, a Duke Nukem Forevert fejlesztő 3D Realms elnöke ugyanis arról számolt be a minap, hogy a gárda hosszú évek elteltével mérföldkőhöz érkezett a játék munkálataiban: a kezdeti 800-900 feladat után mindössze 71 másik van csak hátra! Akárhogy is számoljuk, ez rosszabb esetben is azt jelenti, hogy a Duke Nukem Forever fejlesztése a végéhez közeledik. Természetesen a projektről mindig nagyon keveset tudunk, alig láttunk róla valamit, de kis jó indulattal megbízunk Broussardban, s kivárjuk azt a rövid időt, míg megjelenik a játék...
37.
37.
dzsolt
Most jött ki nem rég egy súlyzós teaser. DE...

Most már sosem jön ki. keressetek rá gugliban: duke nukem forever

és a 3dik találat. De ne legyünk pesszimisták! A take2 eltette a jogokat.

Remélem még (ebben) az életemben játszhatok vele. Addig is ott a dn 1,2, a 3D, és a Manhattan project, ami nem is olyan rossz. Ég veled duke nukem. A viszont látásra!
36.
36.
Stexxes
A lényeg! Duke Nukem Forever! Értitek már! Nekem a Time to Kill volt az első.Azóta rajongok érte,pedig nem vagyok már gyerek.Én bizok benne!!
35.
35.
OldM4n
29: Csak az a baj, hogy te abból az alapvetően iszonyat hibás elképzelésből indulsz ki, hogy az egy-egy feladatok ugyanannyi idő alatt végrehajthatóak. Nálunk sok szoftvert fejlesztenek, és látom, hogy pl a felhasználói felület leprogramozása mindössze néhány nap, az adatbázismotor átfordítása SQL-ből Oracle-be pedig hónapok kérdése. Azaz egy szoftver (a játék is ilyen) millió részfeladata nem egyforma. Vagy szerinted egy motorcsere (volt néhány) ugyanannyi munka, mint a repülő minirobotok szárnyának a renderelése? Egy - egy részfeladat. Mégis mekkora különbség!
34.
34.
OldM4n
16: Hé, ez az én munkanapom! Talán kollegám vagy? :)
33.
33.
cemi
egyszer csak megjelenik, örökké várhatjuk

én nem ismerem a világát a gammának, de mindenre nyitott vagyok

kivéve ha autos cucc mert az hiidegen hagy.

andok nekik 1 esélyt de kérdés hogy adhatok neki esélyt ebben az évezredben
32.
32.
bitbandita
27#: csak nehogy vesekővel ürüljön...
31.
31.
demon68
szerintem most tényleg megjelenik, nem akarnak már több pénzt veszteni rajta. viszont félek nem fog akkorát ütni
30.
30.
IceColdKillah
Most már értem hogy miért Forever a játék alcíme.... Szerintetek változna a helyzet ha nem Forever hanem Duke Nukem Here & Now lenne a címe???? XDXDXD
29.
29.
Sonny2
hát ez nem vicc hanem így van, ha nem hiszed el majd el kell hinned.
28.
28.
[HUN]ter
hahahahahahahahaahahahahahahahahaah

jó vicc
27.
27.
Sonny2
Kezdjük ott hogy csak 13 éve fejlesztik, ami 96-ban kezdték el, mihelyst elkészültek a Manhattan epizóddal, szerintem is jövőre már 100%-hogy megjön ezen már nincs mit agyalni.
26.
26.
YTy
16 év. . . . . . 829 feladat

x év. . . . . . 71 feladat



x = 16*71/829 =1136 /829 kb 1év 3hó és itt van. A matek nem hazudik xD
25.
25.
Optimus Prime
Végénél jár a fejlesztés, mert befuccsoltak. XD

Én nem ismerem DN világát, ebben az évtizedbe nem is volt semmilyen verziója. Mint lentebb írták sok mostani játékosnak nem mond semmit. Csak a régi die-hard fanok várják az eljövetelét. De egy biztos: ez a játék már csak akkor lesz/lehet sikeresebb, ha sohasem jelenik meg. :)
24.
24.
StevenSTV
Érzem a vizeletemben, hogy ez egy b@#&ott kemény gém lesz.

ÁMEN
23.
23.
Gael
en csak azt nem ertem,hogy ezek nem vettek eszre a nagy poenoskodas kozepette,hogy a Duke Nukem nev mar csak egy etcsepelt vicc valami nevesincs holdkoros bandatol.A tortenelemfuggo vintagefanokon kivul alig van olyan aktiv jatekos,aki meg ismeri az elozmenyt is,megpedig abbol az erabol,amikor ez jelentette A jatekot.
22.
22.
Mathia$
24: 16éve készül nem?



Mind1 engem érdekel!
21.
21.
thelegendary
Sztem ezek az emberkék már abból élnek meg hogy elhitetik ennek a játéknak a születését, az egész nagy felhajtás nyomán mindenki rájuk figyel! Talán a világ legnagyobb gamer beetetéséről van szó. és jókat röhögnek! 13éve készül, más játékukról nem hallottam! Hogy a viharba nem halnak éhen?????
20.
20.
Teuton
15# Jajaja...

22# Jajaja...
19.
19.
KenDenedis
Szerintem 2 oka lehet hogy ennyi ideje készül. Ezek a srácok vagy nagyon tudnak valamit, vagy nagyon nem tudnak valamit. Szóval szerintem vagy hatalmas siker vagy hatalmas bukás fog kijönni a cuccból.
18.
18.
hehe, majd 2012 végén megjelenik, de akkor meg már úgyis mindegy mert végünk lesz xD

de viccet félretéve, szerintem ha meg is jelenik hamarosan, nem lesz ember aki azt mondaná rá, hogy maradéktalanul hozza az elvárásait.

annyira régóta ülnek rajta, hogy az már vicc. kritikusok biztosan mikroszkóppal fognak végigmenni rajta 8x oda-vissza, és kíméletlenül le fogják húzni ha hibát találnak.

mint játékos várom, de az elvárásaim nagyobbak mint bármely eddigi FPS esetében!

ha már ennyit ültek rajta, akkor már tényleg legyen etalon.

ha meg nem, akkor ássák el magukat, örökre. ennyi
17.
17.
bledzer
Biztosan a boltokban lessz 3011 ben
16.
16.
FulhamNorby
Én már nem tudok hinni nekik,pedig szeretnék...:-)
15.
15.
serioustomy
wááá !! már 11 éve erre várok :)
14.
14.
felegyi
Az a 71 feladat is... vagy másfél hónap lesz. Ha hozzászámoljuk a további rizsát, aranylemezt, akkor 2-3 hónap és talán játszhatunk.
13.
13.
pjoco
És jővő április elsején pedig kapunk egy kellemes flash játékot! :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...