Mozgás közben is megmutatkozik a Mars

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A Spider Games által fejlesztett Marsban keveredik majd az akció és a szerepjáték. Eddig csak képeket láthattunk, de most megérkezett az első ingame videó is.
A Spider Games által fejlesztett Marsban keveredik majd az akció és a szerepjáték. Eddig csak képeket láthattunk, de most megérkezett az első ingame videó is.


Egy lepusztult világ hősét alakíthatjuk majd a játékban, aki különböző szörnyű lények ellen veszi fel a harcot. A fejlesztők elmondása alapján ötvözik az akció és a szerepjátékos elemeket, hogy egy teljesen új élményt kínáljanak a játékosoknak. Megannyi kép után megérkezett végre az első videó is, amelyből azt tűnik fel leginkább, hogy van még mit csiszolni a játékon. A videó mellé egy bejelentéssel is készültek, ugyanis nem csak PC-re és Playstation 3-ra, hanem a Microsoft konzoljára, Xbox 360-ra is elkészül a Mars.
10.
10.
OldM4n
Nem, nem! Jöjjön a hatszázhuszonnyolcezer-kétszáznegyvenegyedik marsos game is!

Egyébként meg komolyra fordítva a szót: Az akció-RPG-vel az a baj, hogy az akciójátékosoknak túl RPG-s, az RPG-seknek túl akciós. Általában buknak. Főleg ha tré a karakteranimálás... ez a csúszkálás überlol!

http://www.youtube.com/watch?v=KUHJjJONHTU&feature=PlayList&p=2D49C070B7DB0B35&playnext=1&playnext_from=PL&index=2 Ha valakit érdekelne, hogy mit művel az emberi testtel a naginata.. (1.40-től)
9.
9.
n1m
ettől a gametől se fogunk a falnak rohanni...

ez a csúszkálós dolog meg epic fail XD
8.
8.
Optimus Prime
Siralmas. Ugyanaz a videó, amiből az eddigi képeket kaptuk. Olyan, mint az egyik MMO a sok közül. A környezet élettelen és monoton. Azon felül a Marsos sztorik már rég a lerágott csont kategóriában vannak.
7.
7.
Gula
ez az ötvözés olyan uj dolog lenne? minden játékba van akció(a sims nem játék !!!XD).......
6.
6.
Mathia$
Ez biztos bukás, mellesleg nagyon olcsó megoldás az egész gamma
4.
4.
Takuma Sato
Hát nem tom nekem igy is tetszik, igaz lehetne rajta mit csiszolni.

De mire a kezeink közé kerül, addigra ugy is nagyon szép grafija lessz.

3.
3.
FulhamNorby
1:Valóban elég gáz,de ez a szó elég jól jellemzi az egész játékot nem csak a karakteranimációt.Reméljük azért hogy még sokat javítanak a játékon.
2.
2.
tjames
No miva'? Senkinek semmi egyéb véleménye?
1.
1.
tjames
Nekem nagyon gagyinak tűnik hogy a karakterek támadóállásban csúszkálnak ide-oda.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...