Nyáron jelenik meg a Battlefield: Heroes

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Electronic Arts ma bejelentette, hogy nyáron lesz elérhető a Battlefield: Heroes nyílt béta tesztje, vagyis akkor lesz elérhető a játék bárki számára.
Az Electronic Arts ma bejelentette, hogy nyáron lesz elérhető a Battlefield: Heroes nyílt béta tesztje, vagyis akkor lesz elérhető a játék bárki számára.


Egyre több cég nyit az ingyenes szórakozás felé, így tett az Electronic Arts is, mikor bejelentette a Battlefield: Heroes névre hallgató, böngészőből futtatható játékot. Nyáron elindul a nyílt béta teszt, s bárki letöltheti a klienst egy ingyenes regisztráció után, majd indulhat az online szórakozás a rajzfilmszerű karakterekkel és a vicces fegyverekkel.

Érdekel milyen a Battlefield: Heroes bétája?
Olvasd el InGen tesztjét itt, a GK-n!
32.
32.
LonGleY
31.
31.
Aramisz93
#29: Ezzel a játékkal az a baj, hogy teljesen félkész. Nem méltó a Battlefield névhez. Nevezzék egyszerűen Heroes-nak és sokkal jobbb lenne:)
30.
30.
Delagrus
PACALT007:

Jó ,de én becsületesen azt írtam oda,ami igaz rám.:)

Pl hogy nem játszottam minden Battlefield játékkal.

Meg csak egyszer próbálkoztam.



Amúgy:Adsz begyet ? :D
29.
29.
PACALT007
25#

ha te összedobsz egy 300MB os játékot ami jobb mitn a TF2 és röpcsit meg tankot is vezethetsz nah akkor jelentsd ki szar ez a játék... (nyugottan lehet próbálkozni a BETA kulcs szerzéssel sokan mondták h nem kapták meg.. én már 3at is kaptam)
28.
28.
Optimus Prime
Jellemző az EA-ra. Tavaly nyáron kellett volna megjelennie - nem béta - és ingyenes lett volna.
27.
27.
laca009
11 igazad fan az a battle foundos faxság télleg idegesítő hogy 30 percig játszok és 1 custom emberkét sem láttam... az ea mindenből kiakarja szedni a pénzt jah meg az nfs online-nál már eltudom képzelni mi lesz ott is bameg veszel egy autót lefested és kész a többiért meg fizetned kell xD



ja és 25 nem a tf2-höz kell hasonlítani mivel ea és a valve két külön fejlesztő... és nem szar csak akkor lett szar amikor fizetős lett a customizáció amit már mondtam
24.
24.
Delagrus
Longizé nincs jobb dolgod?

Mifelénk az ilyen gyerekek pofáját 5 perc után beverik...
22.
22.
LonGleY
Én annak örülnék, ha nem avatkoznál be te is. Olvasgass szépen!
21.
21.
nomcsa
örülnél neki hogy van mit olvasnod..
20.
20.
LonGleY
*Word - csak hogy az elgépelések sora soha ne szakadjon meg.
19.
19.
LonGleY
És még egy dolog, milliószor szóltam már, és igazából a ti írásotok az, amit sok ember elolvas, nem pedig az enyém. Ilyen viszonylatban nektek kell legalább egy - már alább javasolt - Wods-öt kinyitni, ha ennyire nem megy a nyelvtan. Nem csak a mondandó a lényeg, hanem a stílus és a formátum is. Részemről a formátum minősíthetetlen, sokadjára is, ezért lángoltam fel hirtelen. És kérlek, Ghost, javítsd már ki a "nyilt" szót, mert így so'sem lépünk túl az alapvető hibáidon sem.
18.
18.
LonGleY
Viszont most látom, hogy harmadik személyként beszélek rólad. Ezek szerint a saját írásodat nem ismered. Külön gratulációm....
17.
17.
LonGleY
Hittem neked, de mégse vette ki. Ezek szerint te nem tudsz olvasni, de még pampogsz is.
16.
16.
LonGleY
Ghost: Mert időközben kivette, erre nem gondoltál? Könnyű hülyének nézni a másikat, főleg ha a többi birka is ezt teszi.
15.
15.
Ányy
Végre.... Ha jól emléxem már tavaly nyáron meg kellett volna "jelennie"



Ghost: Ne is foglalkozz az ilyen gyökerekkel.... unalmukban nincs jobb dolguk mint össze vissza beszélni mindenféle baromságot :)
14.
14.
Ghost
Nem arról van szó, hogy nem bírom a kritikát. Ha nem bírnám, már rég felmondtam volna. Csak tudod, ha valaki így szól be, akkor hogyan viszonyuljak hozzá? Nem így szokás véleményt nyilvánítani Így is meglehetett volna írni, ahogy te tetted, ezzel egyezek is. Elgépeltem, bocsánat. Javítottam is, amint elolvastam a kommentjét. De azért a "felszartál a netre valamit" rész kicsit erős, másként is meglehet azt fogalmazni. Ha valaki így beszél (ez esetben ír), akkor ahhoz nem tudom én sem szépen viszonyulni.
13.
13.
Dcrysis02
"...A nyelv egy fegyver..."

Akkor én most Ghost védelmére fordítanám ezt a fegyvert:

Tévedni emberi dolog,ha jól tudom.Szégyelni magát?Kijavítja,ha esetleg szól neki valaki,megköszöni.Mellesleg itt egy másik mondás:"Sticks and Stones Will Break My Bones,But Words Will Never Harm Me."

Szerintem érdemesebb az utóbbit követni.
12.
12.
OldM4n
9: Ne akarj cikket írni, ha nem bírod a kritikát. Mellesleg igaza van. A kommented pedig téged minősít, én szégyellném magam, de hát, nem vagyunk egyformák. A nyelv egy fegyver, egyáltalán nem mindegy, hogy bánik vele a forgatója. Nemcsak a madarat, embert is a tolláról. Megjegyzem, ha "word" -ben írnád, pirossal aláhúzná, amivel baja van.
11.
11.
wolf15
#10 : Na...ez...te is jól megmondtad a magadét.



Én a fizetős dolog miatt elpártoltam a játéktól.Meg vmiért megint le akarja töltetni a BF kliensét...de nemtom minek.No sebaj,egy ideig jó volt.
10.
10.
klemid
6:Hallod járjál nyelvtan különórákra ne itt roncsd a levegőt...
9.
9.
Ghost
6: Mellesleg sehol nem ír nyílt szót. Ennyire fájdalmas rendesen elolvasni, hogy ne az legyen az eredmény, hogy csak benyögtél egy kommentet?



Egyébként ige, félregépeltem, ez van. Én még nem látom, hogy összedőlne a világ.
8.
8.
Delagrus
Valaki nekem is küldhetne egy kulcsot,már egy hónapja várom az enyémet .:D
7.
7.
wolf15
Köszönjük LonGleY a kultúrált megnyilvánulásodat...^^



Dcrysis02: Kell az én bétakulcsom?Nemrég kaptam,de már volt egy mástól...ha kell,akk írj privit =)
6.
6.
LonGleY
Mellesleg a "nyílt" szót hosszú í-vel írjuk. Ennyire fájdalmas visszaolvasni három mondatot, hogy ne az legyen az eredmény, hogy felszartál a netre valamit?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...