Három új játékmóddal bővül a Halo Wars

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Strategic Options címmel készül az X360-exkluzív Halo Wars első letölthető kiegészítője, amely három játékmóddal és újabb achievementekkel bővíti majd a játékot.
Strategic Options címmel készül az X360-exkluzív Halo Wars első letölthető kiegészítője, amely három játékmóddal és újabb achievementekkel bővíti majd a játékot.



A Halo Wars többjátékos módja állítólag már így is nagyon addiktív, a DLC letöltése után pedig garantált, hogy a fanatikusok további hosszú éjszakákat töltenek majd el a játékkal. A Strategic Options a száz pontnyi extra achievement mellett három új játékmóddal várja a játékosokat.

A Keepaway névre hallgató játékmód az elsősorban akciójátékokban elterjedt Capture the Flag hasonmása, ám ezúttal három Forerunner Sentinel begyűjtése lesz a feladatunk - természetesen nehezítésképp a gépezet nem egy helyben fog ránk várni. A Tug of War lényegében arról szól, hogy minél erősebb csapatot állítson össze a játékos az ellenfél legyőzéséhez. Az alap skirmish-től eltérően itt viszont nem mindegy, hogyan kombináljuk egységeinket, épületeinket és erőforrásainkat - a cél, hogy megtaláld a legütőképesebb taktikát. Végül következzen a Reinforcement mód, amely lelki szemeink előtt már az egyik legsikeresebb játékfajtának tűnik. Itt a játékosok egységei hullámokban csapnak össze: a győzelem azon múlik, hogy ki mennyire tudja kitapasztalni ellenfeleit taktikáját, s úgy változtatni csapatai felállását - aki túlél, győz is egyúttal. A megjelenési dátum még ismeretlen, de az eddigi infók alapján remeknek ígérkezik a kiegészítő!
5.
5.
Ca$h
Várjuk várjuk, de NAGYON ám, köszi a hírt! =)
4.
4.
FoToS74
Nekem nagyon bejön a gama
3.
3.
Mathia$
2:Grat hozzá nekem nem tetszett!
2.
2.
Chubyehhh
1: a Halo wars 1 jo játék.

sztem

1.
1.
Mathia$
Halo Wars jó ég!

Inkább az ODSTről jönne hír!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...