Bemutatkozik a Volvo S60 Concept: The Game

  • Írta: Daks
  • 2009. április 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Új szimulátoron dolgozik a GTR2 és a Race Pro játékokat készítő svéd SimBin. Az Volvo S60 Concept: The Game tökéletesen visszaadja majd az új Volvo vezetési élményét!
Új szimulátoron dolgozik a GTR2 és a Race Pro játékokat készítő svéd SimBin. Az Volvo S60 Concept: The Game tökéletesen visszaadja majd az új Volvo vezetési élményét!

A játék a Race sorozat motorját fogja használni, és meglesz benne minden, ami az előző SimBin játékokat is sikeressé tette. Háromféle nehézségi szint, külső-belső kameraállások, autó bütykölés, finomhangolás, és persze a valaha volt legrealisztikusabb vezetési élmény. A Volvo S60 Concept: The Game noha csak egyetlen autót fog tartalmazni, a címszereplő új 60-as koncepciómodellt, az autógyárnak köszönhetően teljesen ingyenes lesz a letöltés. Jöhet!
9.
9.
OldM4n
Pont az nem szokott sikerülni, amit a címben igérnek... én toltam mindet, a BMW M3-t (civilben egy BMW M3-t hajtok néha) Lexus -t, a legnormálisabban modellezett (szerintem!) a Ferrari virtual race volt mind közül. Aki a fizikát modellezte, az biztos, hogy sokat ment mid-engined autóval. Tényleg pont olyan! A BMW játéka egy vicc (a rosszabbik fajtából) árkád poén, a Lexus IS szintén, azaz elég nehéz ingyen normális game-et összedobni. Ettől sem várok sokat.

Mmm az Oktáviát nem ismerem. Utánanézek...
8.
8.
dareal
10 vagy inkább a garázsomban :D
7.
7.
Hmm jo lenne ha ilyen volvo lenne a need for speed shiftben
6.
6.
[HUN]ter
aki ilyet kitalál az elég hülye
5.
5.
ZERO88
3.
3.
Csoola
detto mint a BMW M3, azt is SimBin fejlesztette asszem, ugyanilyen "reklám" game

bár sztem kurvára alulkormányzott a kocsi, még sok gyakorlás után sem tudtam gyors kanyarokat venni... pedig igazábol sztem menne :)
2.
2.
dareal
1 ha nagyon jó autós mókára vágysz, akkor ajánlom az lfs-t!



http://www.lfs.net , multira kihegyezve, nagyon zsír. régen nagyon sokat nyomtam.
1.
1.
Dcrysis02
lol egy jól kinéző ilyen játék készül PC-re,és az is csak egy kocsit tartalmaz.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...