Pletyka...pletyka

  • Írta: InGen
  • 2004. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása

Különböző, egyenlőre kétes hitellel bíró híreket csapoltunk le.

  • A Gamestop csak azoknak fogja a rendelkezésére bocsátani az MGS3 demót, akik előrendelték a játékot

  • David Chapell adja a hangját az MGS3-hoz, állítja az IMDB, amely általában megbízható infókkal szolgál, ezt azonban mégis cáfolja a Konami

  • 44.000 Star Wars Galaxies előfizető előfizetését mondta le a Lucasarts, terjedt el pletykaszinten, mivel a játékon belül duplikáltak krediteket. A Lucasarts-ot rövidúton megkeresték, hogy erősítsék meg a hírt, mire  jött is a válasz, miszerint milyen üzlet lenne ennyi előfizetést csak úgy cancel-olni?
4.
4.
badguy
nah, így már érthető az utolsó hír is. :)
3.
3.
Avium
ertem mostmar. Mindemellett azert annyira nem mas mint a Blizzard eseteben. Ok is biztos tajekoztatnanak errol... igazabol en csak ebbol a szempontbol hasonlitottam ossze..
2.
2.
InGen
kicsit átfogalmazom... a lényeg, hogy felreppent, hogy az LA végleges letiltot 44000 accountot. Majd megkérték az LA-t hogy erősítse meg a hírt, mire az körbheröhögte őket, hogy milyen üzlet lenni ennyi accot véglegesen lemondani, ne felejtsd el, hogy itt havi fizetésről van szó, így kicsit más kategória mint a blizzard.
1.
1.
Avium
Az utolso hirrel kapcsolatban: akkor most mi van? Varj probalom kilogikazni :D Tehat az eleje a "hir" a masodik feleben pedig a LA aszonta h nekik nem biznisz ennyi accountot lemondani mert akkor azok nem fizetnek tovabb... ez ok. De akkor honnan lett az a hir? Ilyenek kamubol nem reppennek fel sztm.. a Blizzard is kozzeteszi amikor bezar accountokat, szerintem a Lucas Arts is kozolne az erintettekkel h mi tortent.. vagy csak rohattul rosszul ertelmezem az egesz hirt... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...