Pariah életképek és videó

  • Írta: Shifty
  • 2004. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása

A Digital Extremes csapata az Unreal Tournament sorozatot követően egy teljesen új játék fejlesztésébe kezdett, ami a Pariah munkacímet kapta. A fejlesztések megfelelő ütemben haladnak és ezt mi sem tükrözi jobban, mint a most megjelenő képcsomag és a trailer.

 

Az eddigi UT sorozatokkal ellentétben a Pariah inkább egy történet köré épülő single player FPS lesz, mint inkább mulitjáték, de természetesen a srácok gőzerővel hegesztik a multi részt is.

 

A játék középpontjában az a Dr. Jack Mason áll, aki fénykorában kiváló, elismert orvos volt, majd alkoholizmusa miatt lefokozták és egy fegyenc kolónián kellett felügyelni. Mikor mi bekapcsolódunk a történetbe, akkor főhősünk feladata egy „biológiai rakomány” zökkenőmentes elszállítása, azonban a fegyencek lázadását követően felrobban a rakományt szállító hajó és a Föld nevű bolygóra zuhan- jaj de érdekes-. Ezzel el is érkeztünk a bonyodalomhoz, melyet maga a „biológiai rakományunk” okoz, aki nem más, mint Karina J. , aki egy vírus következtében emberfeletti képességekkel lett gazdagabb. A vírus rohamos terjedése miatt azonban fenn áll egy járvány lehetősége, melyet egy közel 50 megatonnás bombával szeretnének egyesek elkerülni. Így közel 16 óránk van megoldani a rejtélyt és hogy megmentsük a Földet.

 

No igen az a 16 óra nem épp valami hosszú, de remélhetőleg ügyesen áthidalják ezt a problémát a Digital Extremes emberei, akik az új engine mellett először alkalmazzák a gyakorlatban is a „SpeedTree” technológiát.

 

A most megjelent trailer és képanyag egy elég mutatós játékról tanuskodik, melynek megjelenése egyelőre várat magára. Reméljük nem sokáig!

 

Pariah Trailer

 

1.
1.
Shifty
Öhm megnéztem a trailert és azt kell mondjam komoly kis matéria lesz ez...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...