Hangulatos Prototype kedvcsináló érkezett

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 24.
  • Videó
Link másolása
Egy vadi új és nagyon hangulatos videó jelent meg a Radical által fejlesztett játékról, amelyben természetfeletti erők segítségével küzdhetünk majd.
Egy vadi új és nagyon hangulatos videó jelent meg a Radical által fejlesztett játékról, amelyben természetfeletti erők segítségével küzdhetünk majd.


Alex Mercer, a főhős különös képességekre tesz szert, s ennek köszönhetően az egész hadsereg rá vadászik, neki pedig valahogy túl kell élnie az eseményeket. A legújabb videó nagyon hangulatosra sikerült, megteremti a játék atmoszféráját.
17.
17.
killi
Ahhaa ez tényleg hangulatos kis video volt...mit mondjak...egyenesen cuki.. XD
16.
16.
OldM4n
Borotvaéles, természetesen. (Nem helyesírási, gépelési hiba. Elnézést.)
15.
15.
OldM4n
15: Általában vicces mondatai vannak. Poénból számolom, az algoritmus a következő: Depresszió helyesírási hibáinak száma egyenlő a mondataiban levő szavak számával, minusz egy. Sajnos generációs hiba. Nem értik, hogy a nyelv valójában egy borotvaélet, többélű fegyver, és rengeteget elárul a forgatójáról.
14.
14.
demon68
12.
12.
Pukhi-zik
11: Ismerem a sztorit. De nem érzem akkor sem (egyenlőre) olyan karakteresnek mint bármelyik nagy kedvencünk akiknek a neve egybe forrt a videojáték szóval.Ez egy külső-belső dolog.Nem a gamot kritizálom csak ahányszor látok egy klipet a Prt-ról valahogy ez jut eszembe.
11.
11.
elite_hun
6: Sztem meg ez a ruha tökéletes rá...
10.
10.
Ragnarök
#6: Ismered egyáltalán a történetét ? A mi "hátköznapi emberünk" egy boncasztalon ébred fel, éppen azelőtt mielőtt felnyitnák a korbonctanosok. Nem emlékszik semmire és a saját múltját akarja kideríteni. Ha hozzáér/megöl egy embert az emlékeit felemészti és elkezdi összerakni a saját múltját. Szerintem nagyon is jól el lett találva a játék. Az NPC-k nagyon okosak benne, és a város is maga egy NPC lesz. A történet menetével alakulni fog, ugyanúgy akár csak a karakterünk.
9.
9.
Leon
Ezt sem fogom megvenni. A grafikán van mit javítani, az biztos. Nekem így tűnt, bármit is láttam róla gameplayből.
8.
8.
Pukhi-zik
Írtam ,h nem ugyan az a kettő de attól még ,h átlagos srác valaki lehetne egy kicsit jobb is..
7.
7.
demon68
a főhős itt egy átlagos srác akivel tettek valamit, úgyhogy úgy is néz ki mint egy átlagos srác. az AC 2 főhőse meg egy nemes és úgy is néz ki, mindkettő jó.
6.
6.
Pukhi-zik
Valami hiányzik ebben a gameban nekem.A főhős is olyan jellegtelen.Nézzétek meg a Assassin C. 2 -t Na ugy kell kinézni egy főhősnek.vágom ,h más kor stb de ez csak fantázia kérdése és ebben nem sokat látok.Szvsz nagyon fontos a főhős milyensége és annak megismertetése - a legnagyobb játékokat részben ezért is szeretjük.A red faction is iylen lesz majd meglátjátok - rombolással akarják eladni.
5.
5.
Pukhi-zik
Ehh most megy - pedig kiirta ,h nincs muvi.Szal oké
4.
4.
Pukhi-zik
3.
3.
IceColdKillah
Jeeee!!!! Jöjjön már ki!!!!! Hihetetlenül jó lesz ez a játék!
2.
2.
Mathia$
Nekem mind2 meglesz!

De az inFamous jobban tetszett!
1.
1.
HomoLudens
ALig várom már a tesztekben az InFAmous prototipe összecsapást. Nagyon ütős lehet minddkettő. Az izgibb Boss fightok és a világ miatt nekem eddig InFamous vezet, ez is nagyon jónak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...