Újabb Mafia 2 gameplay videók láttak napvilágot

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 25.
  • Videó
Link másolása
A múltkori ízelítő után ma vadi új Mafia 2 videókat vehetünk szemügyre, amelyek bemutatják az izgalmasnak ígérkező játék néhány jelenetét.
A múltkori ízelítő után ma vadi új Mafia 2 videókat vehetünk szemügyre, amelyek bemutatják az izgalmasnak ígérkező játék néhány jelenetét.


Rengeteg játékos van, kiknek a kedvenc játékai között foglal helyet a Mafia első része, amely a remek hangulatával és történetével könnyen elvarázsolt bárkit. Mindenki boldog volt, mikor a 2K Games bejelentette, hogy folytatni fogják a történetet, mert ebből következtetni lehetett, hogy ismét egy nagyszerű játékkal állnak majd elő,s a videókat elnézve ez így is lesz.



26.
26.
tjames
+ ennek a környezete, a látványvilága a fílingje nagyon megkapó szerintem. Én ezt jobban várom mint anno a GTA4-et! :)
25.
25.
tjames
#25: Azért nem feledkezz meg a magaslatokba emelt GTA4 pop-up-jairól sem! Kicsit túlterhelte már a gépeket (konzolokat).

A Wheelman grafja sokkal stabilabb. Jójó tudom nem dinamikus meg minden...dehát akkor áldozni kellett volna a fene nagy szabadság és élethűség oltárán.

Remélem a Mafia2-s fiúk tanultak ebből, és amit nem muszáj dinamikusan kezelni az nem baj ha statikus. :)

Élsimítottság meg még javulhat, a teljes játék mindig szebb mint a demo, vagy az előzetesek.
24.
24.
Madd Dogg
Hm. Az első videót megnéztem HD-ban. Összességében nem csúnya, de a trailerek akkor iszonyatosan túl voltak renderelve. Valszeg konzolverziót látunk a videón, mert az élsimítás nulla, na az nem olyan nagy baj. De mikor az autó árnyékok alatt megy... Iszonyat. Mellesleg a házak árnyékai előre definiált textúrák, nem dinamikusak, és így ránézésre nagyon sötétek is, bár remélem a napszakok változásával halványulnak majd. Összességében szép, de nem csillog szebben és élethűbben mint a GTA4. Márpedig ebben a kategóriában az az etalon, és most nem a gyenge PC-s portra kell gondolni (bár nekem pc-m van és fáj a szívem), hanem a konzolos csúcs változatra, ami a világ egyik legjobban eladható játéka lett.

Hát akkor utánam a vízözön :)
23.
23.
Octagon
sebaj itt a szándék a fontos :):) ráakadtam tudtam h esetleg hasznát vehetnétek :)
22.
22.
Pukhi-zik
Kva jó a game , részletes minden tekintetben.Az animáció nagyon faja. Külön öröm, h nézhető a játékos ténykedése a megszokottakkal ellentétben.



Kiváncsi vagyok mikor lesz megoldható az ilyen tipusu gamokban az igazi embertömeg az utcán.
21.
21.
Ghost
20: Nagyon kevés volt a szöveged hozzá, azért nem az került ki.
19.
19.
Octagon
a Cikk tőlem származik és a videok is :P:P én küldtem be az infót... végre egy amit nem dobtak félre :P
18.
18.
suzuki_rmx
Nekem nagyon bejön az egész játék! Nálam az első része máig a favorit! Remélem nem lesz nagy igénye és szépen elfut majd. Bár a hd minőségű videót nézve olyan mintha egy film lenne, nagyon szépen megcsinálták! De azért egy GTA 4-es törésmotor jó lenne bele :)
17.
17.
molten
Nagyon állat lesz méltó folytatása az előző résznek ja és persze az igazi mafia érzés is lehengerlő!!
16.
16.
Vincenzo
Nagyon bejön az egész, tényleg látszik, hogy él a város. A fedezékrendszer is tök jó, hogy belekerült, a környezet nagymértékű rombolhatósága is nagyon ottvan. Nekem egy valami szúrt szemet, mégpedig az, hogy olyan, mintha a kocsikban nem lenne sebességváltó...tehát a vezetés elég arcade-osnak tűnik, de lehet én látok rosszul.
15.
15.
tjames
Az első videó nagyon nagy! A többi olyan mint amiket már láttunk. De az elsőben a séta, az árnyékok, az NPC-k a kocsi vezethetősége, a környezet...nagyon baba!!!!
14.
14.
Zuglopowa
Mindenidők legjobb játéka volt az első rész.de nekem kicsit merevnek tűnik úgy az egész a GTA után...az emberek mozgására, kocsik rugózására törésére gondolok...amúgy tuti megveszem psre de bárcsak a GTA motorja lenne alatta...remélem javítanak rajta, amúgy a feeling nagyon ottvan
13.
13.
ptogamer
De azert egy ketmagos tuti elkell majd hozza!
12.
12.
Slik
Az első rész a kedvenc játékom megjelenés óta többször végigtoltam... Én is konzolon nyomom majd és megszerzem az összes acsit :D
11.
11.
Theodor
Nem lesz gyenge .. Az első ott a polcon és máig nagy kedvenc
10.
10.
demon68
jó lesz ez, az NPC-k már nagyon meg vannak csinálva, a kocsikra meg az épületekre meg biztos jönnek még textúrák. és persze mafia-hangulat nagyon ott van, viszont azt sajnálom, hogy már nem a 30-as években játszódik
9.
9.
Dcrysis02
Klemid,ne szólj bele olyanba amiről fingod sincsen.Légyszíves.A Crysis jobban fut a gépemen mint a GTAIV.És szerintem nem kell elmagyaráznom,se megmutatnom hogy hogyan néz ki a Crysis.A GTAIV egy törött konzolos port volt nevetséges követelményekkel.Ha veszik a fáradtságot és külön fejlesztik a PC-s verziót szerintem tűrhető követelményeket kapunk.
8.
8.
wildláma
áhh überel! a város simán él! áttjön az egész!
7.
7.
klemid
Lehet hogy jobb programozók annál de a grafika jobb...
6.
6.
Mathia$
A videók nagyon jók de már inkább a játékot kapnánk meg!
5.
5.
Mathia$
4:jaja én is ilyesmit akartam írni, bár nekem nem kell aggódni a gépigény miatt :)

4.
4.
Quigglez
Egyet imádtam, ahogy elnézem ezt mégjobban fogom. GTA4es gépigényre ne nagyon számítson senki, ezek jobb programozók annál :)
3.
3.
ptogamer
Szerintem olyan GTA 4 szeru gepigenye lesz!
2.
2.
klemid
Nagyon is jó!Nekem a gépigény miatt nemkell aggodni.:P
1.
1.
felegyi
Egész jó, remélem a gépigénye is tűrhető lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...