Már nyárra elkészül a Guitar Hero: Van Halen?

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 25.
  • Pletyka
Link másolása
Nem újdonság, hogy az egyik új Guitar Hero a Van Halen karrierjét dolgozza majd fel, de azt mi sem hittük, hogy már nyáron megjelenik a játék.
Nem újdonság, hogy az egyik új Guitar Hero a Van Halen karrierjét dolgozza majd fel, de azt mi sem hittük, hogy már nyáron megjelenik a játék.

A kifejezetten egy bandára koncentráló Guitar Hero részek következő áldozata az Aerosmith és a Metallica után a Van Halen lesz, mint arról már korábban beszámoltunk. A játék hivatalosan még nincs bejelentve, de a besorolásért felelős német illetékesek honlapján már megerősítették a létezését. A fejlesztők már régóta dolgozhatnak a játékon, ugyanis ha hihetünk a Gamestop és az EBGames weboldalainak, a Guitar Hero: Van Halen már július 28-án megjelenhet PS3-ra, PS2-re, Wii-re és X360-ra; emellett a júniusban érkező Smash Hitsről se feledkezzünk meg, sűrű lesz a nyarunk!
5.
5.
Naliak
Akkor ehhez ki kell adni egy új kontrollert mert a virtuális virgamatyitknak a tapping miatt kell még pár gomb.



2....Jó.....



Van Halen az egyik legnagyobb élő gitáristen. A ma gitárosainak kb 95%-a elég sokat tanult EVH-tól. Stílusteremtő gitáros!

Szerintem hallgasd meg a VH I- VHII, Women an children first, ill 1984 lemezeket...alap.

Amúgy eredeti felállással túrnéznak éppen és a harmadik bónusz körüket nyomják teltházas arénákban..... Mindegyik anyaguk multiplatina, várható volt, hogy kijön egy ilyen rész
4.
4.
szada95
szeretem a van halen-t szerintem egy probát meg ér ja a guns n' roses is jöhetne
2.
2.
Ányy
Legközelebb mi lesz itt? GH: Delhusa John?



...Mondjuk egy GH: Guns 'n Roses-nak örülnék :)
1.
1.
Mathia$
Na akkor leszedem ps2re és ha tetszik beszerzem boxra is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...