USSR NFSU Cup

  • Írta: UnSeeN
  • 2004. augusztus 31.
  • Hír
Link másolása

Vége az olimpiának, de azért különböző versenyek még zajlanak a nagyvilágban. Nos az orosz nyelvterületű NFS rajongók egy nagyobb társasága, egy nemzetközi csapatbajnokságot indított, USSR NFSU Cup néven. Igaz ugyan ez nem sport, sőt még érmet sem osztanak érte, viszont magyarok versenyeznek és szurokolni is lehet nekik. Kis országunkat a magyar szörnyek (HuN MonsterS, HMS) csapata Kopasz vezetésével képviseli. 
A magyar csapat a 2. forduló elején ez országok közötti versenyben jelenleg a 4., csaptversenyben pedig a 8. helyen van ami a négy fős csapat részéről igen szép teljesítmény. Azért a monszták vélhetően mégsem annyira gonoszak és félelmetesek, hiszen a csapatot 

a gyengébbik nem képviselője (Vivienne) is erősíti ráadásul nem is akárhogyan. A legutóbbi (Drag) futamon a 38 induló között, -jó néhány férfi társát maga mögé utasítva- összesítésben a 3. helyen végzett, értékes pontokat szerezve a csapatnak. A verseny egyébként az EA publikus szerverén zajlik, és elég szigorú szabályok szerint, hiszen akit csaláson kapnak azt azonnal kizárják, nem csak az aznapi futamokból, hanem a teljes kupasorozatból is. Tehát hajrá Monszták!

1.
1.
Shifty
Grat Viviene...egy GK-s csaj, aki lealázta a népet:DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...