Pókember játékot készít a Radical Entertainment?

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 27.
  • Pletyka
Link másolása
A Prototype fejlesztői befejezték a munkálatokat, s már a következő játékon gondolkodnak, amely az Activision megbízásából egy új Spider-Man is lehet.
A Prototype fejlesztői befejezték a munkálatokat, s már a következő játékon gondolkodnak, amely az Activision megbízásából egy új Spider-Man is lehet.


Az eddig látott képek és videók alapján a Prototype izgalmas játéknak ígérkezik, remek fizikával és grafikával felvértezve. A fejlesztők, a Radical Entertainment csapata már a következő alkotáson gondolkodik, amely egyes pletykák szerint a Spider-Man legújabb része is lehet az Activision megbízásából. Ha a Prototype motorját felhasználnák, akkor egy igazán hangulatos játékot készíthetnének, ám egyelőre ezek csak találgatások, hivatalos bejelentés még nem érkezett, ám cáfolat sem.
15.
15.
laptop12
Én már pókember játékok közül csak a SpiderMan 4 the game-t várom, ami vslószinűleg sokára j9n még, mert a pókember 4 film is csak 1011-ben lesz bemutatva.
14.
14.
Juraviel.Ihuan.Bed
Én Rozsomákkal a templomnál megküzdöttem, szétvertem, és a szimbióta lejött róla. A végén nekem is happy and lett.



A 'Web of Shadow'-nak tudtommal négy befejezése van: Überjó (amikor a piros van maximumon), Überrossz (amikor a fekete) a másik kettő meg annak függvénye, hogy a jó oldaladból van-e több, vagy a rosszból.



Nagyon tetszett a játék. És Gulával értek egyet, eszméletlen jó volt csak szimplán lengedezni Spidey-val.:)
13.
13.
Gula
Ó jeee. Pókember! Egyáltalán nem vagyok fan. Ez persze nem jelenti, hogy a film nem tetszett. DE! játékba pókembernek lenni minidgis kib...nagy feelingel járt. Ez egy olyan fajta játék aminek le...om a storyját, vagy a grafikáját (bár szerintem semmi gond vele a háló pl nagyon pofas volt az utobbiba), már csak a hálóval való ugrálásért ki szoktam játszani többször. (hogy az mekkora már :D)

(az utóbbi meg a légicsatával meg amikor egy hálóon épp lefelé tartva kinyujtottam a lábom és elrúgtam a francba 10 zombt, hát ezzel überelte az előzőket)
12.
12.
elite_hun
12:Ez a baj sajnos, hogy manapság mindenki a grafikája alapján ítél meg egy játékot :S
11.
11.
ZERO88
Na ha ennek is olyan gagyi grafikája lesz mint az előző játékoknak akkor engem nem igazán érdekel! Nagyon rondák voltak sajnos:(
10.
10.
FulhamNorby
Remélem, hogy egy új Spidey játék készül, de azt is, hogy nem a film 4.részét dolgozza fel.Dolgozzon fel egy különálló sztorit, mondjuk valamelyik képregényből merítve, mint a Batman Arkham Asylum.Annyi jó Pókember sztori van, szinte bűn , hogy még nem készült így játék, az Ultimate Spider-Manon kívül.
9.
9.
pstomi
nekem a rossz befejezés teccik :P
8.
8.
demon68
8: attól függ hogy jó vagy vagy rossz, nekem úgy lett vége, hogy wolverine már nem volt szimbióta, spider-man boldogan ellengett mary jane-el, black widow-ról meg nem is volt szó a játék végén.
7.
7.
pstomi
De most a Spiderman: Web of Shadows 2 jön nem? Legalábbis annak az lett a vége hogy a Black widow felbérelte ellenün ka simbiota Wolverinét hogy puszitson el minket. Szoval lehetne folytatni azt. Csak ugy mint az ultimate spidermant mert annak a befejezése is foyltatásért kiállt
6.
6.
Slik
Szerintem elírta... Én nagyon szeretem a pókembert szóval tuti meglesz
5.
5.
Mathia$
4: azerintem is a 4 alapján készül mivel idén jön a következő SpiderMan film...

A 3ból meg már tényleg csináltak játékot mér kéne még1?
4.
4.
n_csacsi
2: sztem meg a 4. alapján v max olyan lesz, mint az ultimate spiderman :D
3.
3.
demon68
lemodellezett new york-juk már van, aminek ráadásul a háztetőin is lehet ugrálni meg a falain mászni, úgyhogy kézenfekvőnek tűnik
1.
1.
Mathia$
Na ennek barátom örülni fog, én viszont nem....
1.
1.
Kerik
Jó lenne ha megcsinálnák,mert a 2. része nekem nagyon bejött.Remélem a film 3. része alapján fog elkészülni(ha elkészül egyáltalán).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...