Mozgásba lendült végre az új Need for Speed

  • Írta: tjames
  • 2009. április 30.
  • Hír
Link másolása
Végre! Gameplay jelenetek a Need for Speed: Shiftből! A videók bár kamerásak, azért abban biztosak vagyunk, hogy a külcsínnyel ezúttal is minden rendben lesz.
Végre! Gameplay jelenetek a Need for Speed: Shiftből! A videók bár kamerásak, azért abban biztosak vagyunk, hogy a külcsínnyel ezúttal is minden rendben lesz.


A sebességérzet príma, a fizika azonban "csak" forzásnak tűnik... Persze ezt nem lehúzásból mondom, hisz az is egész jó volt, ám kétségtelen, hogy valósághűbb szimulátor is létezik ennél.



Jesse Abney, a játék producere a GameTrailers-nek adott interjúban elárulta, hogy készül demó, sőt már nyáron le is lehet majd tölteni, így a kiadás előtt valószínűleg egy hónappal már játszhatunk vele. Lássuk a videókat!
54.
54.
Koyo
Ez megint csak pénzlehúzás lesz!

Semmi újat nem raktak bele,csak ami volt megint összekavarták!

Akkor inkább hagyták volna a közúton száguldozós témánál,nem pedig pályaverseny!

Nem értem minek kell ilyen hülye kocsikat belerakni,mint a Zonda,mikor ott van a sok Sportkocsi,és régebbi típusokat is lehetne venni,elég 1-2 Ferrari,Lambo,Bömösök,nem pedig hiperszuperűbermilliárdosautók!

Eddig bíztam hogy valamit kitaláltak,de ezek az előzetesek megint elvették a kedvem!

Meg akkor maradt a 30-zal falnakmenős,majd továbbversenyzős stílus,kösz nem kell!
53.
53.
tibi100d
Egy újabb fos.Kit érdekel a hang, vagy a kép?Manapság ez a minimum.
52.
52.
zyzygabesz
Hát lehet hogy megköveztek de nekem nagyon Pro Streetes beütést kelttenek a videók!
51.
51.
Thomka85
REMEK! 1 ÚJABB GRID.....
50.
50.
tjames
De aztán rájöttem... és elmosolyodtam :)

ismerlek mán mint a rossz pénzt.... :)
49.
49.
tjames
69: Hát egy pillanatra beszartam... :)
48.
48.
Ne4ndR
kb. azon vagy fenn akadva hogy te mondjuk a milka csokit szereted míg más valakik a bocit, és támadóan lépsz fel ellenük, hogy miért nem milka csokit szeretik.
47.
47.
Ne4ndR
norb: szánalmas vagy...
46.
46.
tjames
#63: Vagy akkor inkább folytasd....

:) ember... LOL

Meg akarnál ríkatni? Remek... nagyon kemény vagy... :)

és barátságos...
45.
45.
trialboj
Nah, szerintem ez 10x nagyob bukas lesz mint a pro street volt! Az elso videoban az iranyitas volt elkepzelhetetlenul szar, a masodikban az elso nagy "utkozes" a motorhazteto felpattant :O kb 120 al frontalisan a falnak, es semmi



2:15 ismet nagy bumm, es ismet semmi serules... mikor elindul a motorhazteto olyan rohadirrealisan csapodik fel mint egy 10 evvel ezelotti jatekban, utanna ahelyett, hogy vegre letorne, visszacsukodik, annak ellenere, hogy ugyebar gyorsulunk



Hat en csak remenykedni, tudok, hogy ennek a ket szarsagnak koze nincs a shifthez, csak valami kis mocsing feltoltotte SHIFT cimszo alatt!
44.
44.
tjames
57: kifejtenéd? Ettől durvább hangnemet, mint itt, szerintem én sosem engedtem meg magamnak. Tőlem ilyen fröcsögést még nem olvastál itt szerintem. De hogy neked még most is minden hsz-od vége az hogy vájtpovááá.... nevetséges. Fogadd már el hogy nem mindenkinek lesz nedves a bugyungója a szimulátoroktól. Máshogy mondom: nem csak attól lehet lucskos :)

Miért olyan nehéz ezt elfogadni? olvastál itt olyant hogy árkádpowaaa?? Nem hiszem. Úgyhogy a lázítást és provokálást szerintem mára be lehet fejezni. Köszi.
43.
43.
Attila421
hali olvastam a hszeket! ;n ayt mondom h a syimesekek akartak eyt hat tesek meg kaptakot amikor undercover fuj syar nem kell amikor pro street v shift akkor meg ay nem kell akkor most mi kell donntsetek mar el! nekem se tetsyik h minden evben valtoytatnak es egyre csak rosszabb rem h a forma 1 jo lesy na ay me a gran turismo bar melyik resye sim ayok ay igazi sim game nekem ez a velemenyem!
42.
42.
amd33
58:Igen sajna számomra se ez már nem nfs sajnos és kár hogy ide jutott egy remek autós széria...Szerintem az nfs 4-et kéne remakelni...
41.
41.
klemid
Ennyi értelmetlen HSZ-t még én sem irtam mint ti!:D
40.
40.
Adam9212
Ez számomra már nem NFS :/
39.
39.
tjames
#55: Nem értem mit acsarkodnak rád. Korrekt, higgadt hozzászólásaid vannak! Üdv az oldalon!

Remélem a többi vérszemet kapott fórumozó már lehhigad végre. Mindenki játszon azzal amit szeret, nem kell a másik játékát fikázni. Páran kicsit túlzásokba estek itt ma....
38.
38.
Cootermain
45: ez aztán intelligens hozzászólás volt gratulálok hozzá.



43: Mielőtt kezdeném leírom:én is szimulátorokat részesítem előnyben.(Tehát nem kizárólag az árkád védelmében szónokolok itt).Igazat adok neked azzal kapcsolatban hogy vannak nagyon ratyi árkád játékok amik tényleg az említett szintet közelítik(Viszont mindig vannak kivételek).Ahogy megértem hogy nem szereted ha két olyan játékot hasonlítanak össze ami nem egy kategória főleg ha az egyik a személyes kedvenced is(??).DE az hogy most először merészen véleményt nyilvánítasz.....én pl. utálom az agyatlan,gyilkolós gameket(Gears of War) de nem mondnom el minden szemétnek(elnézést) azokat akik ilyennel játszanak(vagy magát a játékot) pedig ezeket még a kisöcsém is félkézzel végignyomná annyi tudás/intelligencia kell hozzájuk.Véleményt az nélkül is nyilváníthatsz hogy megsértenél valakit hiszen ezt a kisgyerek dumát bárki magára vehetné.Különbözőek vagyunk de ez már tényleg sokadszorra írom.
37.
37.
tjames
Ne haragudjatok, de nem vagytok normálisak...
36.
36.
Guppi
Ez az norb harcóójá! :D Sim rulzz XD
35.
35.
klemid
47:Sztem vmi topikban értelmesebb lenne folytatni ha még mindig nemértené vki!
34.
34.
terenceHill
33.
33.
gamezz
az összes árkádos befoghatná már, mert miattatok nincs elég szimulátor gamma, mert ti mint a 7 évesek úgy vártok minden ilyen fost hogy hányok töletek, ezt úgy értsétek mint mikor egy 20 évesnek tetszik a 80 éves, aberráltak vagytok és rohadjatok meg szart nem tudtok a szim-ről, és etessétek a nagy cégeket...
32.
32.
Cootermain
40: mit nem értek?Azt irtad kár összehasonlítani a két kategóriát mégis ezt teszed.Fogalmam sincs miért tüntetsz ennyire az árkád játékok ellen,hogy miért kell ezt ilyen stílusban közzétenni.Elfogadom ha nem tetszik,de én sem megyek be minden topikba és szólok le különböző játékokat/stílusokat csak mert ÉN személy szerint nem szeretem.
31.
31.
FeroxX
akik esetleg tul fiatalok és nem ismerték az NFS2-t itt a bevezetú video-ja, zseniális egyszerűen :) über feeling !



http://www.youtube.com/watch?v=khRkqOqt_50


(igen akkoriban még képesek voltak valódi kocsikat kamerázni zúzás közben, no CGI !)
30.
30.
FeroxX
jah meg szerintem a legjobb arcade NFS még mindig az NFS 2 :)) imádtam.. de még a 4 is királyos volt ^^v
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...