Leállították a konzolos The Witcher fejlesztését

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A CD Projekt Red leállította a The Witcher: Rise of the White Wolf fejlesztését a nehéz gazdasági helyzetre hivatkozva, így nem készül el a konzolos változat.
A CD Projekt Red leállította a The Witcher: Rise of the White Wolf fejlesztését a nehéz gazdasági helyzetre hivatkozva, így nem készül el a konzolos változat.


2007-ben jelent meg a nagyszerű RPG, amely remek hangulatával és az izgalmas történettel elvarázsolta a szerepjátékok kedvelőit. A megfelelő fogadtatás után a CD Projekt Red úgy döntött, hogy elkészítik a konzolos átiratot is, amely a Rise of the White Wolf alcímet viseli, ám ez már sohasem fog elkészülni. A nehéz pénzügyi helyzetre hivatkozva leállították a fejlesztést, a csapat egy részét pedig elbocsátották. A megmaradt munkatársakat áthelyezték a második részhez, amely már vélhetően nem csak PC-re, hanem Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik majd.
11.
11.
OldM4n
Azt kell mondjam, semmit nem veszítettetek vele. Rég láttam ennyire gagyi mozgást, mint a The Witcherben. Pedig hogy vártam... :((
10.
10.
Gael
6:a fejlesztok mondtak,hogy erezhetoen el akarnak hajolni a hack'n'slash iranyaba a konzolos verzioval.Nem ugyanaz a jatek lett volna mint a pc-s.
9.
9.
Dcrysis02
És a túlzás díj mai nyertese*dobpergés*:Takuma Sato!Gratulálunk!



Azért ennyire túlozni már nem szép dolog.Ha meg komolyan gondoltad,akkor még szomorúbb.Tényleg ennyire megvisel egy játék leállítása?
8.
8.
Takuma Sato
De miért?

Ezt nem akarom elhinni!!! Hogy tehetnek velünk ilyet? Most naon-naon elvok keseredve, asszem fel is akasztom magam a csillárra.

7.
7.
felegyi
7# ha lesz valami hír az fent lesz a GK-n!



Részben sajnálom a konzolosokat hogy nem kapják meg, részben pedig leszarom... azért a második részbe ők is belevethetik magukat, akkor fog csorogni a nyáluk az elsőért :)!
6.
6.
raczviktor
Nekem ez volt és még ma is ez a kedvenc játékom, már alig várom a második részt, semmi hir nincs róla? A magyar szinkron és a kiváló grafika hihetetlenül életszerü élményt adott a játéknak. Fehér Farkas! Auhhh! Ha tudtok valami hirt küldjétek el nekem ide: racz.viktor.88@gmail.com Kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.
5.
Mathia$
ez ilyen Hack'n'Slash lett volna? Mer ha igen kár érte...bár azokból a legjobb a GoW! (meg a Dante lesz majd)
4.
4.
suti_88
egyrészt örülök neki, mert marad a PC-s exluzivitás, másrészt szomorú vagyok, mert jó lett volna ha a konzolosok is megismerik Temeria világát
3.
3.
IceColdKillah
Igen, nagy kár! Azért kíváncsi lettem volna legalább egy gameplayre hogy milyen a konzolos irányítás ill. grafika. Minden esetre remélem hogy minél hamarabb fogunk Geralt bőrébe bújni!
2.
2.
cemi
bizony kár, és most megint lehet várni a kövire.

csak nehogy elkezdjék és aztán leállitsák
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...