12 éve készül a Duke Nukem Forever

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Duke4.net a tegnapi napon megemlékezett arról, hogy nem kevesebb, mint 12 éve annak, hogy a 3D Realms bejelentette Duke legújabb kalandjait.
A Duke4.net a tegnapi napon megemlékezett arról, hogy nem kevesebb, mint 12 éve annak, hogy a 3D Realms bejelentette Duke legújabb kalandjait.


Vannak játékok, amelyek fejlesztéséhez tényleg hosszú idő kell. Vannak olyanok, amelyekre megéri várni, vannak, amelyek csalódást okoznak, sokat késnek vagy meg sem jelennek. És van a Duke Nukem Forever. Nem kevesebb, mint 12 éve fejlesztik a játékot. Ez idő alatt nem egyszer váltották már le a grafikus motort, változtattak a történeten sőt, még néhány képet is láthattunk az utóbbi időben, egy nyúlfarknyi hosszúságú videóról nem is beszélve. A 3D Realms elérte azt, ami csak keveseknek sikerül: a játékuk legendává vált. Legendává és viccé, mert talán soha nem fog megjelenni talán soha nem fogjuk kipróbálni Duke legújabb kalandjait. Vajon még 12 évet kell rá várnunk? Talán egyszer kiderül.
26.
26.
sander86
Duke Nukem - Making Forever...



ez a teljes címe
25.
25.
Hycker
jönni fog ez nem para csak kérdés mikor. elvárások? már régen nincs. jöjjön valami és kész. igy is ugyis roluk fog beszélni a világ hogy 12év alatt összedobtak valamit amiröl 12évig beszélnek hogy mennyire fostaliga vagy mennyire veri a bioshock+halflife2+wow+simset egybe véve is xD
24.
24.
iPot
Majdnem idősebb ez a game mint jómagam :D Csak 4 év választ el minket xDDD Mindegy azért furcsa...
23.
23.
watto
25: a pénzt amit kapnál érte bezzeg nem unnád...
22.
22.
Xenon_prime
Lehet egyből 2 részt kapunk és 3 kiegészítőt :D ^^
21.
21.
szlav
Hát szerintem ez egy olyan dolog amit mindenki váár..váár de még egy pár generáció fel fog nőni a megjelenésig

http://href.hu/x/8w6b
szégyen..
20.
20.
megalonagyix
de meg fog jelenni. csalódás nem létezik a szótáramba, szóval nem értek egyet a sok (sajnálom ha megbántok valakit) NoLife-al, akik mindig a FEAR Perseust hozzák fel a kiegészítők szégyenének, holott volt olyan jó mint az alap játék :)
19.
19.
Ghost
5: Igen, akár úgy is kezdhettem volna :)
18.
18.
Takacs14
Ebben a dologban már nem az a furcsa h 12 éve fejlesztik, hanem az h vannak emberek akik hisznek még benne h valaha is elkészül :D Már írták elöttem h rég félrerakták a fejlesztők.. Na Én is pont így gondolom, 10 évenként kidobnak 1 screent meg egy videot, a nép meg eszi és megint előtűnik a háttérből. Szerintem letettek már a készítők a játékról, gondolják majd a következő jó munkás ember megcsinálja helyettük :D:)
17.
17.
Slik
Elöbb halunk meg mind mint ez megjelenik :D
16.
16.
LonGleY
Buborékfújás pukkantés nélkül. Ebből élnek meg, nem a játékból. :]
15.
15.
Takuma Sato
Hát ez tényleg érdekes hogy 12 éven keresztül fejlesztik a gémet. Azota nem csöppet változott minden. Szal nem értem az egészet.

Biztos a tökéletes gémet akarják létre hozni, csak nekik nem felel meg soha.

:):):)
14.
14.
Dcrysis02
15:Tudod mit?Minimum hozza egy átlag "jó" játék minőségét,és legyen 12 óra hosszú.Az már nekem megfelel.Elegem van a rövid játékokból.Van egy pár amit többször is kiviszel,de ha 12 óra lenne maga a szingli kampány,az drasztikusan meghosszabbítaná a többi végigjátszást is.
13.
13.
Kyuubi
15: Pedig szerintem a Bioshock pont egy szar játék, de mind1.



Am szerintem már rég nem foglalkoznak vele, félre rakták, és majd talán egyszer befejezik.
12.
12.
felegyi
13#Igaz... ha még a BioShock-nál is überebb játékot kapnánk, akkor is csalódna a fél világ!
11.
11.
Danyell86
99%ban sajnos csalódást fog okozni, ez a 12 évnyi váraokazás rengeteg reményt halmoz fel és az ember hatalmas elvárásokat igényel, amit nem hiszem, hog sikerülni fog kielégíteni, mert valljuk be több, mint egy évtizedtől nem csak csak szép grafikát meg egy kicsit egyénibb játékmenetet várunk el, hanem sokkal több mindent :)...az én rajongásomat nem teszi tönkre és még mindig kívácsian várom, hogy mi lesz a végeredmény, de ezzel a marketinggel vagy nem is tudom mivel eléggé magas mércét tettek fel.
10.
10.
FeroxX
Szerintem ha kijön egy Prey szintű FPS-t kapunk, botor az aki ennél többre számít szvsz :) de azért várom, mert mért ne..
9.
9.
felegyi
Szerintem meg csak keresték (mivel nemsokára megjelenik, gondolom megtalálták) a játékhoz legjobban illő játékmenetet, és látványvilágot...
8.
8.
I
Szerintem nem is foglalkoznak már vele. 12 év alatt én el is felejteném, hogy fejlesztek valamit. :D
7.
7.
ACDC 4ever
6.
6.
thynice
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Azt sajnálom, hogy eddig csinálják. Millió játék van amit MAX. 3-4 évig fejlesztenek, és egyszerűen még most is kategóriájának egyik etalonja. De a Duke Nukemen már csak nevetni tudok. 12 év. Hirdetnék egy versenyt.



Duke Nukem Forever vs. 4-es Metró
5.
5.
LiMiT
A szívem mélyén én is remélem hogy ha már ennyi időt öltek a fejlesztésébe, akkor valami über állat játékot kapunk, ami 10 pontból 13 lesz és még évek múltán is mindenki csak arról fog beszélni hogy 12+ évig fejlesztették és milyen király játék lett, mi meg csak röhögtünk rajta, de szerintem ez egy SZÉÉÉP NAGY beégés lesz...de ne legyen igazam.
4.
4.
Dcrysis02
Ghost,ezt a hírt nem úgy kellett volna kezdeni hogy:"réges régen,egy messzi-messzi galaxisban..." :)
3.
3.
n_csacsi
1: az 1 dolog h nyeli, de sztem azért húzzák Duke kalandjait, hogy minél jobb és szórakoztatóbb legyen gyilkolnunk a disznófejű katonákat, és h minél szebb grafikát hozzanak ki a játékból, minél jobb történettel, és nem kevesebb, mint minél több akciójelenettel, kombóval v bmivel amitől a játék nem válik 1 idő után lineárissá meg unalmassá...ha összehozza a csapat a játékot eleinte úgyis annyian fogják venni, hogy lazán visszakapják a 12 éve elpazarolt összegüket :D



3: sztem azért idénre várható lesz, v max jöv. év elején...szóval a téli időkben :D
2.
2.
megalonagyix
hát idén tuti nem jelenik meg :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...