Késik a Batman: Arkham Asylum megjelenése

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 2.
  • Csúszás
Link másolása
A Rocksteady Studios által fejlesztett Batman: Arkham Asylum megjelenése május 29-re volt kitűzve, ám sajnálatos módon késni fog, egészen nyár végéig.
A Rocksteady Studios által fejlesztett Batman: Arkham Asylum megjelenése május 29-re volt kitűzve, ám sajnálatos módon késni fog, egészen nyár végéig.

Ugrás a galériához

A remek harcokkal és izgalmas lopakodással tarkított játék az eredeti tervek szerint hamarosan a boltok polcaira került volna, ám a fejlesztők kénytelenek voltak elnapolni a megjelenést nyár végéig. A késést azzal magyarázzák, hogy van még mit csiszolni a játékon, s szeretnék, ha a rajongók egy igazán emlékezetes alkotással gazdagodhatnának.
24.
24.
Darth Razor
Nagyon jól néz ki a játék!
23.
23.
laptop12
van egy érdekes oldal, ahol azt írja hogy előlehet rendelni a batman arkham aslyumot, és már május 29-én szállítják, akkor most még is hamarabb jelenik meg, nem értem?

az oldal: http://www.progame.hu/index.php?product=467
21.
21.
killi
20

Juraviel.Ihuan.Bed



Teljesen egyetértek veled..sajnos egyre aggasztóbb a mai palánták világnézete...(már ha van olyan)..

..nem mondhatnám, hogy kultúrára szomjazók..

Amit Horváth Róbert ír, azt pedig úgy hívják egyszóval, hogy "KONZUMIDIÓTÁK"...

Ezt csinálja, a haszonszerzés és nyomorult hatalma kiterjesztésének reményében-(sajnos egyre nagyobb sikerrel)- a nyugati "kultúra" a mai emberből.
20.
20.
Juraviel.Ihuan.Bed
Horváth Róbert, innen is elnézést, hogy elgépeltem a nevét...
19.
19.
Juraviel.Ihuan.Bed
Harkat, akkor megkövetlek, mea culpa, mea maxima culpa. :)



OldM4n, bár ez erősen OFF a Batmanre nézve -innen is elnézés kérünk Bruce Waynetől :D-, de azért én is ledöbbenek néha milyen emberformák és palánták vannak, pedig nem is olyan régen töltöttem be a huszonötödik életévemet.



Elvileg nem kellene meglepődnöm, hogy tizenkét-tizenhárom évesek is vígan rohangálnak a szombati éjszakában hajnaltájt, holott annak idején örülhettem, ha elengedtek -és a szüleim egyáltalán nem voltak irányomba vasszigorral- a szomszéd városba osztálytársamhoz, és akkor már benne voltam tizenhatodik életévemben.



Nem élek olyan közhellyel, hogy "ezek a mai fiatalok", mert hallomásból, beszélgetésekből az öregek mindig "szidták" a fiatalokat, hogy "más volt régebben", azonban számomra is megdöbbentő, mekkora generáció szakadék tátong az egy évtizeddel ezelőttihez képest - bár koromból adódóan lehet, hogy tévedek. Nem tudom, hogy a "'80-asok" milyen véleménnyel voltak '90-es évek fiataljairól, talán e kérdésben megfelelőbb választ adhatsz.



Azonban -mindennemű szapulás- nélkül a megnyilvánulások, a "folyamatos" trágár beszéd egyre jobban és jobban elterjedtek, és ennek előjelei már az én generációmban is megvoltak. Két hete biliárdoztunk az egyik barátommal, és egy korunkbeli társaság egyik tagjának minden második mondatában ott volt +azé' b*zd meg", és később el is neveztem magamban a Háromszáz Szavas Szókincs Emberének.



Anélkül, hogy Amerika-ellenesnek titulálnának...meg kell állapítani, hogy az Európai társadalom elpuhult, elsatnyult, elerőtlenedett, amerikanizálódott, és ez alól még mi sem vonhatjuk ki magunkat, mert úgy hiszem valamilyen hatása ránk is volt. Sőt, a kritikám egyben "jogtalan" is, ha ez figyelembe vesszük.



Horvát Róbert az egyik írásában így szól:



"Claudio Mutti, a kortárs olasz szellemi élet egyik kiemelkedő alakja, amikor egy interjúban a mai nyugati társadalom alapkonfliktusáról és a művészeti életében tapasztalható válságról kérdezték, a következőket mondta: pontosítani kell, hogy a nyugati kultúra, nem az európai kultúra, annak csupán egy monstruózus hajtása. Mi több: a nyugati civilizáció leglényege, az Amerikából kiinduló impulzusok befogadása, megmutatja elszakadását az európai civilizációtól. A legnagyobb tragédia valójában abban áll, hogy az alapkonfliktus nincs is jelen, azaz a Nyugattal való konfliktus egyszerűen hiányzik Európában. E konfliktus hiánya pedig valóban nagy hatást gyakorol az európai kultúrára és művészeti irányzatokra, mert e konfliktus értelmében ami Európa megmenekülése lett volna megismerve a Nyugat kultúr-modelljeit, Európa visszautasítaná saját, igazi művészi formáitól való elszakadását.



A tévécsatornákból, a hírlapokból mindenhonnan egy Los Angelestől Tokión át Párizsig azonos ideológiát valló, lényegileg azonos nézeteket és azonos értékrendet követő tömegember elterjesztésének az igényét láthatjuk megvalósulni, akinek vonásait egy törökországi kis faluban éppúgy követni kívánják és utánozzák, ahogy új-Zélandon és Magyarországon. Ez az ember minden külsőleges színesség és individuális pluralizmus ellenére világszerte mindenütt ugyanúgy él vagy ugyanúgy akar élni. Demokratikus jólétet akar, semmi egyebet. Dolgozni, jól élni majd meghalni. úgy, hogy közben egyéniségnek gondolják."





Most már tényleg OFF vége, remélem olvasod. :)
18.
18.
Takuma Sato
Én már várom már.

Emlékszem, hogy kiskoromban volt egy Batman figurám, és mindig a karját rágtam. :)

Naon jo gumi ize volt. Na most ez az iz jutott eszembe!!

Biztos elökotrom, mikor meglessz a gém, és azt fogom rágcsálni. :):):):):):):)
17.
17.
Mathia$
15: dede osonós gombnyomogatós cucc lesz, sok comboval, szal szinte hekkenszles :)
16.
16.
OldM4n
10: Pont a múlt héten hirdettem dzsihadot a 3D Realms ellen a DNF miatt.

Másrészt ez a mai (már bocs, de) igencsak elbaszott tizenéves, identitászavaros, emós, buzisan-biszexesen-leszbikus (már ő maga sem tudja mi van a lába között) generáció simán kaszabolná ekével az ereit, mert késik két hónapot a (mi a fene is ez? Ja, a ) batman! Gyakorló apukaként sok tizenévest ismerek, monjuk a két tucat kölyök közül aki ide jár egy van, akin azonnal látom, hogy férfiből van. A többi genetikai hulladék. :(( És, (úristen!) ezeknek kell majd megkeresni az én nyugdíjamat... pfff...



u.i.: Akinek nem inge... az úgyis tudja miről beszélek.
15.
15.
laptop12
remélem, ha lesz még batman film, (ami sanszos) akkor abból készítenek játékot, tök szar hogy a sötét lovag game becsödölt, pedig azt már nagyon vártam, na nem baj ez is jó lesz, csak jöjjön már meg a ps3 demo-ja:-)
14.
14.
pjoco
De ez nem hack'n'slash lesz! 0.o
12.
12.
Mathia$
Kár hogy késik én nem értem ezen mit kell csiszolni, szerintem állat baróul néz ki.. mind1 addig majd előveszem a gow1,2-t ha hack'n'slash-ezni akarok...
11.
11.
Giga0509
8: mióta van demó Xboxra??? én nem találom.
10.
10.
Harkat
10: :)

Szerintem is egyértelmű hogy nem fogok eret vágni, és nem is fogok egy bombával a melkasomon berohani a fejlesztőkhöz.:) Általába akik ezt írják hogy "nem tudom mit fogok csinálni" csak úgy írják, nem tulajdonítanak neki értelmet. Vagyis én csak úgy írtam, és szerintem mindki tudja hogy nem gondoltam komolyan. Csak akkor hírtelen ezt írtam.
9.
9.
Juraviel.Ihuan.Bed
Harkat (és többiek), nem bántásképp és kötekedésnek szánom, de szerintem egyértelmű mit fogsz csinálni, és aki szintén azt mondja, "nem tudom, mit fogok csinálni", az is teljesen tisztában vele : vársz és vár.



Élitek tovább a hétköznapokat, dolgoztok, tanultok, barátokkal vagytok, szórakoztok, nyáron főleg minél többet kinn a szabad levegőn.



Sosem értettem azokat, akik azzal jönnek "nem tudom, mit fogok tenni". Addig rendben van, hogy nem örül neki az adott illető, de az, hogy olyan dolgot vet fel, amely által "bizonytalan" kimenetelt vetít előre, szerintem semmi értelme.



Gondoljatok bele, a "Duke Nukem Forever"-re várók már rég dzsihadot vagy keresztes hadjáratot hirdethettek volna a tizenkét évért, és lám, a készítőknek inkább a játékosok kacajával kell viaskodni. :D És itt nincs is szó ilyen hosszú késésről. ;) A Max Payne 3-ra hat évet vártunk, és reméljük az új csapat méltó befejezést készít a sorozatnak - és remélhetőleg nem a pozitív, happy end végét viszik tovább a második résznek (eddig úgy tűnik,hogy nem).



Majd kiderül, jó lesz-e vagy sem. :D Szerintem azért minimum egy közepesnél jobb Batman játékot vehetünk a kezeink közé az eddigi videók és képek alapján.



Volt olyan felvetés, hogy igyekeznek akkor megjelentetni, amikor kevésbé húzós nevek jelennek meg. Ez abszolúte érthető. Rengeteg nagy név érkezik idén:



Elvileg az Assassin's Creed II, akkor a Modern Warfare 2, Mafia 2, bár ezek inkább évvége felé, de nyáron jön a Szellemirtók (több nem jut az eszembe hirtelen). Szerintem vezetőként mindenki azt nézné, mikor "akaszthat" a legnagyobbat.
8.
8.
laptop12
nem baj, lehet hogy így még jobb lesz a játék, viszont ps3-ra kéne már demo
7.
7.
Harkat
Hát ha tényleg csiszolnak még rajta aztmondom hogy tán még kibírom nyár végéig (bár jobb lett volna még nyár alatt végigvinni). De ha viszont nem csiszolnak rajta, sőt még bejelentik augusztusba, hogy még késik pár hónapot akor nem tudom mit csinálok.
6.
6.
damien!!!
Basszussss....ezt nem hiszem el!! De azért szerencse h mégse télen jön...Am nem junius 9-én jelent volna meg?
5.
5.
Slik
De nagy szívás... Pedig ez a játék nagyon tetszett eddigiek láttán :(
4.
4.
brolin10
Remélem ha tényleg csiszolgatni akarják a ragg doll elenfeleket elbúcsúzhatunk.
3.
3.
Croniel
:((

Végre egy olyan játék ami lefoglalná az embert,erre késik..

Nembaj türelmes vagyok és szerintem nemvagyok egyedül :P
2.
2.
tjames
Pl én sem. Csesszék meg, ,hogy ezt csak most tudták közölni. Azt gondolom ez nem a fejelsztés miatt van, csak a nyerészkedés miatt. Próbálják jól belőni az üres helyeket, mikor nem jön nagyobb játék... vagy mitomén...

1.
1.
klemid
Ennek sok mindenki nem fog örülni!:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...