Vadi új PES 2010 információk láttak napvilágot

  • Írta: wolf15
  • 2009. május 4.
  • Hír
Link másolása
Ahhoz, hogy képes legyen a rajongók különféle elvárásainak megfelelni a játék a lehetőségek terén, szakosodott csapatok dolgoztak egy-egy külön részen.
Ahhoz, hogy képes legyen a rajongók különféle elvárásainak megfelelni a játék a lehetőségek terén, szakosodott csapatok dolgoztak egy-egy külön részen.


Ilyenek például a játékmenet, online rész, M.I., hangulat, grafika és az animációk. Majdnem minden újra lett dolgozva és finomításra került sor. A büntető rúgás is újra lett tervezve, hogy irányíthatóbbak és pontosabbak legyenek a lövések. Teljesen új lehetőség például a pontrúgásoknál alkalmazható befutások vagy mozdulatok a ravasz segítségével. A híres Master League mód most még több menedzseri lehetőséggel rendelkezik és felépíthetjük a csapatot hosszabb távra is. A Bajnokok Ligája módot idén már beleépítik a ML módba és a stratégiák most még inkább finomíthatók az egész csapatra, vagy akár egy-egy játékosra nézve. Új labdavezetések, elterelő mozdulatok, különböző lövési formák a kapu előtt, labda nélküli mozgások és a passzok végrehajtása, akárcsak a kapus, mind-mind újra lettek dolgozva. A passz sikeressége, a hosszú passzok, lövések és a cselek a labdával teljes mértékben függeni fognak a sebességtől, a szögtől, a helyezéstől és az időzítéstől. Ennyi ismertető után joggal tételezhetjük fel, hogy idén is egy remek játékot kapunk majd .Megjelenés idén októberben.
22.
22.
Jocilus
Igen,egyetértek Attila421!Kíváncsi leszek a 2010-es részre!:D
21.
21.
Attila421
srácok! én sajnos nem játszotta a pesel de kiprobálnám! ami tény az az hogy a pc fifa tényleg nem a legjobb ez igaz de az x360as nekem naon tetsziik az is tény hogy ha a konaminal egyszer ott lesz a licenc akkor a fifának annyi de addig ameddig náluk van nem tudjuk meg igazán hogy milyen lenne nekem a fifa 09 naon tetszik de tény h vannak hiányoságai ez biztos remélem h 2010ben már ezt is meg oldják!
20.
20.
Jocilus
Na most már úgy érzem mindenki kicsit háborúnak fogja fel a dolgokat!:D
19.
19.
terenceHill
az miért van, hogy a fifa 09-ben 1x sem tudja levenni a labdát a legjobb játkosok egyike, mert mindig elpattan a lábáról és a PES2009-ben meg úgy veszi le ugyanaz az ember, mint az élő eredeti. MEg ha felrakod a PEShez a superpatch meg hasonló nagy patchet egyből minden ott van(licenc, nagyfelbontású tényleg úgynézki fejek, stadionok, mezek ,cipők, labdák) Egyben jobb a FIFA09, hogy egyes mozgás fázisok most jobban kivitelezték, mint a PESben, de azok közötti váltás meg meg nem élethű, mert mint egy robot úgy vált azok között. Erre varjál gombot, de ti játszatok csak az árkád focival, mert végülis kikapcsolódásnak az is megteszi valakinek. Mindenkinek más kell.
18.
18.
Jocilus
Már játszottam kicsit PES-sel,de nekem a fifa jobban a szívemhez nőtt!

Egyetértek veled Aramisz93!
17.
17.
Mathia$
16.
16.
Mathia$
Nekem is a menedzer mód nagyon tetszik de szerintem a légy profi se rossz ha csinálsz 1 olyan sztárt aki megfelel a játékodnak.

Nekem megvan a pes09 bontatlanul a polcon porosodik ja és limitált kiadásban...a boxhoz kaptam de eddig még nem tudtam eladni...
15.
15.
wolf15
Szebb a Fifa?Ez szubjektív.De végül is,lehet.Ez is egy meglátás a sok közül...de pl. sztem az arcok terén(http://www.youtube.com/watch?v=OdBPH4TD22Q) biztos nem szebb =).Sőt,a stadionok is szépek,élethűek.Igaz kevesebb van belőlük,de akkor is.

Licensz.Igen,ez örök téma.Az EA-nál a pénz.Rengeteg licenszet kizárólagossá tett...és persze hogy saját magának :) Szval a Konami-nak esélye sincs ezen a téren utolérnie őket.A magyar kommentár az tagadhatatlanul jó dolog.Nekem is tetszik.Ebbe nem akarok belekötni,pedig tudnék^^

Ha az "álom pc-s irányítás" alatt a full árkádost érted,akkor igazad van.Semmi fizika nincs a Fifában,nincs 'súlya' dolgoknak,ez tény.

Atmoszféra:szurkolói-hang patch,ennyi és kész.A hanghatás olyan,mintha a lelátón ülnél. =)



De összegezve...mindkét játékban vannak hiányosságok,de nálam a Fifában lévők vannak túlsúlyban.Hiába a menedzser mód(amit remélem idén legalább egy kis részben megkapunk),hiába a magyar kommentátor(Hajdú B rulez am^^) vagy hiába a tömegszámra elorozott licensz...nem kell a Fifa.Mert ez már csak egy árkádos bohóckodás.Ez nem foci.Semmi realitás nincs benne és nálam ez egy fő ok.Ráadásul évek óta hitegetik a PC-s népet egy next-gen játékkal....de nem.Csak egy fél-next-gen akármit dobnak ki,ami ráadásul évről évre gyengébb(legalábbis sztem,07 még jó volt...azóta csak a pes).

Én nem tudom,h próbáltad-e a PES-t vagy ha igen,akk remélem nem csak egy pár meccs erejéig,mert ez merőben jobb és tartalmasabb élményt nyújt az embernek.Főleg PC-n. =)





Ejj...ugyan ma volt a magyar érettségi,és én már tavaly megjártam a hadak útját.De ahogy ezt így visszaolvasom,az érvelés most is lazán ment volna. :D
14.
14.
Aramisz93
#13: Viszont PES 2009 és FIFA 09 eseténél már kicsit kiegyenlítettebb a harc. Szerintem a Fifa jóval szebb a pesnél. Akkor a bajnokság licenszek, a magyar kommentár. Ez mind-mind a fifában jobb. Aztán a pc-s változat irányításáról meg ne feledkezzünk, mert az egy álom lett. ;)

Pesnél mi van? Játékélmény, BaL, BL licensz. És szerintem ennyi is. Azt állítani, hogy egyik jobb a másiknál, az böszmeség :)



A játékélmény meg relatív. Szerintem a fifában egy meccs alatt sokkal jobb az atmoszféra.
13.
13.
wolf15
#10 : Nalátod....ha nem próbáltad,akkor hogy mondhatsz olyat,h a Fifa nagyon elveri? =)

És sztem már a PES 2008 is jobb volt a Fifánál.Főleg PC-n...ott katasztrófa.Nem akarom még1x leírni az okokat,de csak az a pár dolog tartja a Fifában a lelket....na meg az olyan játékosok,akik szemellenzővel olvassák a fórumokat és úgy ítélkeznek,h ki se próbálták volna a másik játékot(most ebbe picit te is beletartozol,de ne vedd a személyed elleni támadásnak,kösz :-) ).

Egy szó,mint száz...csak azt tudom ajánlani,h próbáld ki a PES BaL módját is.Egy örök élménnyel leszel gazdagabb(főleg a Légy Profi után),ezt garantálom.^^
12.
12.
eddie
Bocs beragadt az enter.
11.
11.
eddie
10.
10.
Jocilus
Szivesen.Bevallom azzal a móddal még tényleg nem játszottam...arról nem tudok véleményt mondani!Én inkább a fifa oldalán állok,de ki tudja...lehet,hogy idén nagyon elveri a PES a fifát!Kíváncsi vagyok arra is,hogy a fifa idén mit fog produkálni...nem szeretnék csalódni benne.Bár végülis akármi is lesz,úgyse veszem meg egyiket se idén,mert nekem megvan a fifa09...felesleges évente cserélgetni a focis játékokat!
9.
9.
wolf15
#5 : Csak egy kérdés...próbáltad egyáltalán a PES Become a Legend módját?Mert ha próbáltad volna,akkor szinte biztos,h más véleményen lennél^^A Légy Profi mód egy vicc ehhez képest.Én próbáltam mind a kettőt...szval tudom miről beszélek.

A Fifa előnye a menedzser módban,a kizárólagos licenszekben és még talán a magyar kommentárban rejlik.Úgy néz ki idén újra lesz tervezve a PES-ben a Master League,menedzseresebb lesz,licensszel pedig idén se tudnak mit kezdeni...az EA-nál a pénz, "megveszik" ezáltal maguknak a közönséget.De minden másban,játékmenet,grafika,fizika,játékélmény,ebben mind-mind alulmarad a Fifa =)

Kösz annak,aki ezt a hosszú kommentet végigolvasta.
8.
8.
Jocilus
Hát az nem lenne tényleg rossz ha jönne egy újabb focis játék!XD De szerintem eleinte az emberek nem vennék komolyan!
7.
7.
hakydakillah
Az lenne a király, ha a két cég közé berobbanna egy 3ik cég focis játékkal :-) Kár hogy ez a 2 cég uralja a piacot, megnéznék már egy más fejlesztést is. Mert ha a grafikát nézzük, mindkét játéknak meg a tipikus grafikája, ami csak évről-évre szebb lesz, és ennyi. A FIfa-ra is már mióta igérik az új motort, de csak évről-évre húzzák.

Mondjuk én nagyon örülnék egy TIF - This is football folytatásnak, nagyon állat játék volt :-)
6.
6.
Takacs14
Na ja. Majd amikor megjelenik a két játék úgy is kiderül, hogy melyik sikerült idén jobban. Amugy a fifáról még semmi hírt nem hallottam, nagyon elhanyagolják vagy pont az ellentétje.
5.
5.
Jocilus
Nekem fifa09 van és én egy nagyon jól eltalált játéknak gondolom!Ahogy már más is mondta,jobban megfogja az embert az ha magyar a kommentátor!Egy másik kommentálóval ellentétben én teljesen meg vagyok elégedve a Légy profi móddal...A PES is jó,de szerintem a fifa nagyon elveri!Bár kinek a pap kinek a papné.
4.
4.
Mathia$
2:Szerintem nem lesz rivalizálás mert abban teljesen igazad van hogy a fifa arcade játék. A pes pedig szimulátor.

Ez olyan mintha a Burnout-ot akarnáám összehasonlítani a F1-el...
3.
3.
Mathia$
Énnekem a fifa azért jött be jobban mert tetszett hogy töltés alatt lehetett játszani , a profi kameranézet is király, az adidas live frissítésekről nem is beszélve...

Meg amikor haverokkal összeülünk fifázni jobb magyarul hallgatni a szöveget: Hajdú B. István és Faragó Richárd :DDDDDDDD
2.
2.
Takacs14
Én csak azt remélem, hogy több liszensz lesz benne, mert ha az összeset megvennék és az EA nem fogná fel ilyen drasztikusan ezt a dolgot, nagyon jó játék lehetne belőle, a legenda mód nagyon jó benne főleg pcn, mert ott már lehet peccselni. Legjobb focis játék még mindig. A FIFA is jó 360-ra, de nagyon árkád már, semmi kihívás benne, a légy profi mód is elég gagyira és rövidre sikeredett. Na de kinek mi.. Előre látom itt nagy rivalizálás lesz. Köszi a jó hírt.
1.
1.
cemi
hát remélem hogy jobb lesz mint a tavalyi, bár az is jobban bejött nekem és a barátomnak mint a fifa, számmra nem a graff fontos hanem az élmény, de ha idén uj graffal jön ki, meg ezek az uj dolgok számomra nyerö lesz, de sokszor halhattunk hasonlo elképzeléseket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...