Új fajokkal bővül a Dawn of War II világa

Link másolása
Új fajok érkeznek a Warhammer: Dawn of War II-höz, legalábbis erre utal két rejtett videó is. Ha minden igaz, ez lesz az egyik beígért letölthető tartalom.
Új fajok érkeznek a Warhammer: Dawn of War II-höz, legalábbis erre utal két rejtett videó is. Ha minden igaz, ez lesz az egyik beígért letölthető tartalom.


Johnny Ebbert,  a Dawn of War II egyik dizájnere korábban azt nyilatkozta, hogy lesznek majd ingyenesen hozzáférhető tartalmak, azóta viszont olyan pletykák is felmerültek, hogy bizony fizetős DLC-k is érkeznek a játékhoz. Sok szóbeszéd övezte azt a kérdést is, hogy vajon mit fognak tartalmazni a kis csomagok. Hála két rejtett videónak a Warhammer 40.000: Dawn of War II telepítési mappájában, az a pletyka kapott szárnyra, miszerint a két kívánt a faj, az Eldák, és az Orkok lesznek a DLC kampányok főszereplői.


Erősen úgy fest, hogy a két videó még nincsen teljesen kész, valószínűleg még béta állapotban vannak. Az egyik videóban két Eldát láthatunk, akik az Arguson vannak, a másikban pedig egy WarBoss Ork mutatja meg magát egy űrhajó társaságában. Továbbá a Relic hivatalos fejlesztői blogján megerősítették, hogy még májusban kiadják a játék 1.3-as verziószámú javítását, ami két újabb négyszemélyes pályát, egy teljesítmény mérő tesztet, és egy új, kétszemélyes játékmódot fog tartalmazni. Idővel egy pályaszerkesztőt is szeretnének megjelentetni a fejlesztők, de a mostani még átalakításra szorul, lévén túl bonyolult egy átlag felhasználó számára.
10.
10.
Guwrovsky
9.
9.
Jocilus
Hát ezt a játékot nem ismerem...
8.
8.
FeroxX
Tyranidokat ! Tyranidokat a népnek ! :]]] róluk koppintotta a Blizzard a Zergeket, jókis faj :)
7.
7.
szlav
Várom.. ezt ish a többi sok között:D

http://href.hu/x/8w6b ...amúgy:)
5.
5.
Croniel
Inkább Chaos vagy Imperial guardokat -.-
4.
4.
Dcrysis02
Különben le lehet tölteni a játék zenéit ingyen.Nagyon jóra sikeredtek.Akit érdekel:

http://community.dawnofwar2.com/blogs/?p=579
3.
3.
MadDragon
Ja ezek a már benne lévő fajokhoz ad új hadjáratot ezek szerint.
2.
2.
joshfeed
A Company of heroes is bővülhetne új "fajokkal" pl. Szovjet és Olasz oldal, kedves Relic Úr !!!
1.
1.
Dentis 360
Becsapós a cím :)Mert a singleplayer bővülhet akkor ezek szerint új fajokkal!Azt hittem megint beveszik az Imperial Guards-okat meg a Tau-kat stb.De jó,hogy így foglalkoznak a játékkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...