Tekken előzmények - Death by Degrees

  • Írta: Myko Alto
  • 2004. szeptember 1.
  • Képek
Link másolása

Manapság nagyon divatos prequel, azaz előzményeket készíteni filmekhez, amelyikből a leghíresebb talán a Star Wars esete, de hasonló cipőben jár most a világhírű horror klasszikus is, az Ördögűző, hiszen ahhoz is elkészítették az előzményeket taglaló filmet.

Ez a trend átkötözni látszik a játékiparba is, ugyanis a NAMCO fészerében jelenleg épp hegesztik a Death by Degrees című remekművet, ami a világhírű TEKKEN sorozat első részének előzményét meséli el nekünk, méghozzá a sorozat legcsinosabb és legdögösebb szőke bombázójának, Nina Williams kisasszonynak szemszögéből.

Mint ahogy a TEKKEN részeiből már megszokhattuk, Nina igen komoly harci stílussal rendelkezik, amit bőven gyakorol is ellenfelein, de ha ez nem lenne elég, akkor helyet kaphatnak még a különböző harci eszközök is, mint például a tomfa vagy egy klassz kis kard.

Érdekességként még annyit, hogy a híres Evil Fist ütéscombója mellett Nina képes lesz átlátni a falakon és egyéb akadályokon is, ugyanis X-Ray (röntgen) látással rendelkezik, ami azt hiszem teljesen normális tulajdonság egy szőke macánál!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...